-
RE: حجاب
آقای علیرضا دقیقا اخلاقتون مثل شوهر منه:311:
جناب فرهنگ گفتن چاد زیب دار.....جالبه که بگم همسر من فقط چادر معمولی میپسنده و همیشه بحثش سر اینه که این چادر های مدل جدید چیه که هی اختراع میکنن...........آخه یه بار بهش گفتم بذار این چادرا که آستین دارم بپوشم سختمه نمیتونم کنترلش کنم خصوصا وقتی مهمون میاد خونمون و همین طور بیرون گفت این مدل چادرا برابره با مانتو و اصلا دوست ندارم مدل های مختلف نشونش دادم بیشتر از 6 مدل ولی هیچ کدوم رو نپسندیدن متاسفانه:302::302:
-
بیرون رو میگم که چادر زیپ دار بپوشه برا داخل خونه که مهمون میاد یا نا محرم هستش و چادر رنگی میپوشه چکار کنم:316:
-
علیرضا جان مانتو نسبتا گشاد بخرید برای منزل
خود من با اینکه به حجاب خیلی اعتقاد دارم ولی واقعا خیلی جاها سخت هست که چادر هم سرکرد
تذکر هات هم رد شدنی باشه ، لبخند بزن و رد شو ! یعنی بحث رو ادامه نده
در ضمن ، به هیچ عنوان جلو کسی به خانومت تذکر بابت حجاب نده ، حتی اشاره هم خواستی کنی فقط وقتی که کسی نمی فهمه
-
واااااااااااااااااااااااا ای آقای علیرضا:161::161::161:
من فکر میکنم خانمتون حق دارن ناراحت بشن آخه خیلی دیگه حساس هستید رفتارتون منو یاد اویل ازدواجم میندازه که شوهرم هی گیر میداد میگفت چادر رنگیت که تو خونه می پوشی رنگش روشنه......چادر زیاد به خوند نچسبون....چرا چادر جمع میکنی آخه چرا ؟اینقدر حساسیت برا چی:161: خدا رو شکر حساسیتش رو کم کرد و بعد هم خودم باهاش حرف زدم شاید کم کرده
میدونی من به همسرم چی گفتم گفتم عزیزم من از 4 دبستان چادر دارم میپوشم ولی از وقتی با تو ازدواج کردم و حساسیتت رو دارم میبینم نسبت به چادر کم کم دارم از چادر بریده میشم شیطونه میگم چادرم رو در بیارم و تا تو بفهمی که دیگه دارم روانی میشم از دست رفتارات :161: البته این حرفا همون ماه های اول ازدواجم زده شد.....شاید به این دلیل رفتارش رو عوض کرد نمیدونم
برادر من اینقدر حساسیت به خرج ندهکه خانمت یهو زده بشه از حجاب بگه آقا من اصلا حجاب دوست ندارم اصلا از حجاب خوشم نمیاد خدا شاهده اگه همین جور رفتار کنی بدتر میشه و لجباز خانم شروع میشه...........
موفق باشی
-
ممنونم از همتون - باشه ابجی راحله چشم سعی میکنم که باهم کنار بیایم:43: انشاءا... که همه ی زندگیها پر از شادی و خنده باشه:72::72::72:
-
آقا داوود به مانتو عمرا راضی بشن آقای علی رضا:311:
آخه با چیزایی که میگن فکر نکنم ببخشید آقای علیرضا
من برم مطالعه کنم:303:
موفق باشی
-
درود بر داش علیرضا خودمون
لذتی که در گیر دادن به همسر وقتی موهاش بیرون هست در هیچی نیست:311: جمله ای از خودم
خداوکیلی خیلی کیف میده :163:
اتفاقا در منزل چادر رنگی خیلی هم خوبه و مناسب وقتی مهمون میاد بشرطی که لباسی که زیر چادر میپوشن مناسب باشه
در مورد بیرون هم بله بنده هم اصلا از این چادرهای زیپ دار خوشم نمیاد اصلا کاریشم نمیشه کرد
فکر کنم بهتره روسریشون رو عوض کنن یا از شال استفاده کنن
خود من بشخصه اعتقادم اینه چادر حرمت داره یه تیکه پارچه نیستش که هرجور دلت بخواد بپوشیش شوربختانه بعضی وقتا آدم این خانم ها یا دخترای مثلا چادری رو میبینه خجالت میکشه.
خودمم بشخصه میدونم سخته ولی واقعا اگه خواسته یه مرد این باشه چه ایرادی داره همسرش بیشتر رعایت کنه؟ خوب یکبارم شما خانوم ها به حرف آقایونتون گوش بدین چیزی نمیشه بخدا
درضمن وقتی به هم محرم هستین دلیلی نداره که در اتاق باز باشه یعنی چی فکر بد میکنن؟!!!!!!!! مگه توی دوران عقد نیستین اگه هستین پس کار شما کاملا درسته چون حریم زناشویی یه حریم کاملا شخصی هستش.
دیگران هم فکر کنم اونقدر درک و فهم و شعور دارن که این موضوع رو متوجه بشن :72:
-
میشه بگید لحن تذکرتون به ایشون چه جوریه؟
راستش منم این مشکل رو با همسرم دارم منم دوست دارم موهام تو باشه ولی خوب گاهی بیرون می اد که همیشه همسرم با لحن بد بهم تذکر می ده خیلی وقتا سعی می کنم ناراحت نشم ولی از ته دلم ازش می رنجم
یادمه 2 روز پیش روسری مادرش هم از روی یقه اش به کناری رفته بود که همسرم با ملایمت خودش براش درست کرد ولی اگه من بودم منو به خدا می رسونده بود:302:
منم اگه با ملایمت بهم بگه و یا یه دفعه خودش اینجوری با مهربونی برام درست کنه حتما بیشتر رعایت می کنم
بنظرم در مورد این قضیه مقابل همسرت گارد نگیر