RE: ترس از شنیدن نه در خواستگاری از دختر مورد علاقم
در مورد اینکه میگید خودخواه هست ببینید این مشخصه که شما باید به نشانه هایی که در رفتارهای ایشون میبینید دقت کنید ولی یه چیزی رو در نظر داشته باشید اینکه در مدت کوتاه و فقط با یک رفتار قضاوت نکنید شما باید در مراحل خواستگاری شناختتون رو کامل کنید(میتونید قبلا بهش بگید که باید آشنایی خودتون و خانواده ها درست انجام بشه و بعد هر دو تصمیم بگیرید) و یه چیز دیگه رفتار ایشون به عنوان همکار با رفتار ایشون تو خونه مطمئنا فرق میکنه پس به همون چیزی که براتون مهمه دقت کنید.چون نهایتا هم با کسی اگر ازدواج کنید همون رفتار تو خونه براتون مهمه و اهمیتی به رفتار بیرونش در حدی که رابطتون رو تحت تاثیر قرار بده نمیدین .این یه مثال بود اگر متوجه منظورتون شده باشم.
شخصا اگر طرف مقابلم خودخواه باشه یعنی برای شادی و رضایت خودش تلاش کنه خوشحال هم میشم ولی اگر رفتارش با اطرافیان بر طبق موقعیتشون باشه این برام مهمه و نشانه ای که باید بهش توجه کنم وبیشتر دقیق میشم تا برام واضح بشه.
ببینید ازحرف شما هزار تا برداشت میشه کرد پس اگر نکته ای براتون مهمه با خودتون صادق باشید و بیشتر تحقیق و دقت کنید.
در مورد اینکه میگید جواب نه برای آقایون سخته ما خانمها هم میدونیم سخته ولی در مقایسه با خودمون که برامون خیلی خیلی سخته میشه گفت آسون هم هست. نهایتش اینه که یکی دو ماه با خودتون در گیرین و تموم میشه.:303:
ببینید در مورد اینکه آقایون گفتن که یه نفر سریعا نه میگه من از طرف خانما میگم بعضی آقایون فقط میان یه چیزی بگن که حرفشونو گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن از گذشته شروع میکنن تا الان و تموم.ببینید چیزی که خانمها می خوان اول از همه امنیت خاطره .اونوقت وقتی کسی از همون اولش تکلیفش با خودش معلوم نیست چطور ما میتونیم به بعدش فکر کنیم. قرار نیست یه نفر بدون شناخت شما و برنامتون برا آینده همراهتون بشه.با چراغ سبز یا هر چیز دیگه.
پس خواهشا در مورد همه مسائلی که ممکنه پیش بیاد تکلیف خودتون رو مشخص کنید بعد جلو برید.
در مورد اینکه میگید اگه کسی نتونه درخواستشو درست مطرح کنه زیر سوال میره،منم تا حدی موافقم به این دلیل که مدیریت مسائل با آقایونه یعنی منم اگر احساس کنم که کسی نمیتونه این موضوع رو طوری مطرح کنه که هم بشه ازش نتیجه گیری کرد و هم همه جوانب رو در نظر گرفته باشه و هم فکر بعدش رو کرده باشه. احساس میکنم همه مشکلاتی که پیش بیاد روی دوش خودم خواهد افتاد و وقتی توان حلش رو ندارم(مشکلات هم همه احتمالا هست وقتی که مطرح نشده)و درنتیجه در مورد مسایل مبهم اظهار نظری هم نمیتونم بکنم.
در مورد اینکه میگید یکبار بیشتر نمیتونید مطرح کنید از دید خودم میگم.وقتی یه نفر برای بار چندم بیاد و مطرح کنه خوبیاش اینه که ما احساس میکنیم طرف مقابل میتونه درک کنه مشکلاتی هست که با حوصله میتونه حل بشه.همینطوراینکه به این رابطه خوشبین هست و حداقل تلاشش رو برای بهبود رابطه انجام میده.مخصوصا اگر در همون ابتدا مشکلاتی از نظر ما وجود داشته باشه که نیاز به کنار آمدن دو طرف داشته باشه.
اگر میدونید مساله خاصی هست که باعث نگرانیتونه با مطرح کردنش بقیه میتونن تجربیاتشونو بگن کلی گویی زیاد کمکتون نمیکنه.
حرفام همه برداشت و نظر شخصیم بود.
موفق باشید.
نیچه..
مهم نیستــــ اگر انـسـان بـرای کـسی که دوسـتـش دارد غـرورش را از دستـــــ بـدهـد ؛
امـا فـاجـعـه اسـتــــــ اگر بـه خـاطـر حـفـظ غـرور ، کـسی را که دوسـتـــــ دارد از دستـــــ بـدهـد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نیچه..
مهم نیستــــ اگر انـسـان بـرای کـسی که دوسـتـش دارد غـرورش را از دستـــــ بـدهـد ؛
امـا فـاجـعـه اسـتــــــ اگر بـه خـاطـر حـفـظ غـرور ، کـسی را که دوسـتـــــ دارد از دستـــــ بـدهـد .
بله در صورتی که طرف مقابل به چشمه یک مزاحم و ببخشید به اصطلاح اویزوون نگاهت نکنه،در این صورت حرف شما درسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanft
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نیچه..
بله در صورتی که طرف مقابل به چشمه یک مزاحم و ببخشید به اصطلاح اویزوون نگاهت نکنه،در این صورت حرف شما درسته
دوست عزیز:72:
به نظر من کسی شهامت و جسارت یک خواستگار که با احترام درخواستش رو بیان میکنه حتی بیش از یکبار به
چشم یک مزاحم و آویزون نمی بینه، ولی به قول دوستی شک و تردید و احساس یک نفر که
اعتماد به نفس نداره حرفش رو بزنه و جواب مثبت یا منفی بگیره رو ماست بودن و بی عرضه بودن
اون نفر می بینه مطمئن باش:72:
سلام دوستان.ممنون از همه بابت راهنمایی!
من بعد از خوندن مظالب اینجا دیروز رفتم جلو و تقاضا اشنایی دادم.برخورد همون طور که پیشبینی میکردم اصلا خوب نبود.من از همون ابتدا قصدم از آشنایی رو برای ازدواج ،مطرح کردم.خانم محترم کاشکی فقط نه میگفت یا مثلا میگفت فعلا قصد ازدواج ندارم!
در جواب به من گفت :اصلا از شما انتظار نداشتم اقای ... .غر غر کنان از محل متواری شد!نه خداحافظی،نه ببخشیدی،نه حرف دیگه ای .من بودم و خودم که مثل چوب خشکم زده بود.
نمیدونم از من انتظار خواستگاری نداشته؟!:311: من حرف بدی نزدم اخه...کاشکی زودتر رفته بودم جلو ،اینهمه تخیلات واهی نمیزدم پیش خودم:311:
توصیه ام به جوون تر ها اینه که اصلا طرف دختر های خیلی مغرور و خودخواه(مخصوصا اگر این غرور از زیبایی نشات گرفته باشه) نردید.
انتظار نداشته همچین حرکتی بزنی و برای اینکه جوابی داده باشه اون حرفا رو گفت
دوست من، من نه هم شنیدم ول کن ماجرا نبودم :311: البته مودبانه هر از چند هفته ای پیشنهادم رو آپ تو دیت می کردم. البته نه ای که به من دادند بابت بحث زمانی بود نه اینکه از من خوششون نیومده( شایدم اینطور باشه ولی نگفتند)
به نظر من آدم باید برای چیزی که دوستش داره تلاش کنه. نشد حداقل یک تجربه هست .
خانومها معمولا دقتشون در امر ازدواج علی رغم مو از ماست بیرون کشیدنشون کمه. یعنی یک مدت تو یک سن خاصی به صغیر و کبیر نه می گن :311: بعدش هم بعضیهاشون معیارهاشون طوری نیست که تو فکر کنی مشکل از توئه! ممکنه از بامزه نبودنت خوششون نیومده باشه! همین! خیلیهاشون پشیمون می شن. تجربه شب شکن رو من در 2 مورد داشتم! ولی خب آبی که ریختو دیگه نمی شه برگردوند. این غرور می خوابه شهرام جان. اندکی صبر سحر نزدیک است
تو پیشنهادت رو بده و با خدای خود انداز کار و دل خوش دار:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram_sis
من حرف بدی نزدم اخه...کاشکی زودتر رفته بودم جلو ،اینهمه تخیلات واهی نمیزدم پیش خودم:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
به نظر من آدم باید برای چیزی که دوستش داره تلاش کنه. نشد حداقل یک تجربه هست .
تو پیشنهادت رو بده و با خدای خود انداز کار و دل خوش دار:43:
شهرام عزیز:72:
به نظر من خیلی کار خوبی کردی که پیشنهادت رو دادی حداقلش اینه که به خودتون مدیون نیستید، تلاشتون رو کردید و هیچوقت به خودتون نمی گید آخ اگه جلو رفته بودم چی میشد
به قول خودتون اگر زودتر جلو رفته بودید اینقدر یک مساله رو توی ذهن خودتون نگه نمی داشتید و تخیل سازی نمی کردید، به قول مهران به دید یک تجربه بهش نگاه کنید و تلاشی که
درجهت رشد و رسیدن به خواسته قلبی تون کردید، الان شما توپ را توی زمین حریف انداختید هیچوقت در آینده نمی گید آخ اگر برای فلانی رفته بودم چی می شد، ای کاش برای
فلان دختر جلو رفته بودم و .....
ولی ایشون امکانش زیاده که در آینده بگه ای کاش خواستگاری آقا شهرام رو قبول کرده بودم برای شما دیگه جای ای کاشی نیست ولی برای ایشون هست......:305:
از طرفی متعجبم از بعضی ادمها بخاطر برخوردهاشون، واقعا چه افکار ناپسندی باید یک دختر داشته باشه که جواب منفی رو بصورت غیر محترمانه و نامناسب بده، آخه اگر مورد پسند
نیست طرف خیلی محترمانه و مناسب جواب منفی بده از قدیم گفتن دختر پلٍ و مردم رهگذر....:311:
امیدوارم خداوند این جماعت بی........ را هدایت کند:323:
اینو مطمئن باشید که خداوند انسانها رو در مسیر یکدیگر قرار میده که کامل شوند این یک مرحله رشد برای شما بود و همچنین برای اون دختر.
در آینده که از اون بعنوان یک تجربه یاد می کنید به این حرفم خواهید رسید :305:
موفق باشید:72:
نقل قول:
در جواب به من گفت :اصلا از شما انتظار نداشتم اقای ... .غر غر کنان از محل متواری شد!.
:311:
ایشون چند سالشه
به این جمله ام یه قسمت رو اضافه میکنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaaldaa
من از طرف خانما میگم بعضی آقایون فقط میان یه چیزی بگن که حرفشونو گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن
بعضی خانما فقط میان یه چیزی بگن که حرفی گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن.
ممکنه این برخورد فقط به خاطر بی تجربگی باشه
نقل قول:
توصیه ام به جوون تر ها اینه که اصلا طرف دختر های خیلی مغرور و خودخواه(مخصوصا اگر این غرور از زیبایی نشات گرفته باشه) نردید.
شما یه حرفی بزنید که از نظر آقایون عملی باشه.:)
من پیشنهاد میکنم آقایون همون اندازه که به غرور و زیبایی یه دختر توجه میکنن به بقیه معیارا هم حتما توجه کنند.
شما کار درست رو انجام دادین.:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
تو پیشنهادت رو بده و با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
شهرام جون خوب شد که پیشنهادت رو دادی و قال قضیه رو کندی. می دونم الان خیلی داغونی. از دست خودت ناراحتی و می گی کاش اصلاً این کار رو نمی کردم . هزار بار بلانسبت دختران فهمیده ولی چیزی که این خانم و افراد مشابه ندارند شعوره، فهمه، انسانیته. برای هر کسی از جمله شهرام و بقیه سئواله که مگر من چه حرف توهین آمیز یا بدی زدم که انقدر باید یک نفر باهام تحقیر آمیز برخورد کنه؟ آیا شهرام و شهرام ها آدم نیستند؟ غرور و شخصیت ندارند؟ همین که این آقا مردونگی کرده پا پیش گذاشته خودش خیلیه. شما اصلاً خودت رو ناراحت نکن. اون دختری که من تو دانشگاه ازش خوشم اومده بود چند سال پیش، چراغ سبز رو چندین بار نشونم داد و من هم مثل شما محترمانه مطرح کردم. البته برخورد اولیه خوب بود و کمی صحبت کردیم. بعد چند روز که دیدمش از این رو به اون رو شده بود. بی محلی و اخم و تَخم. پیش خودم مونده بودم چی شده؟این چه جورشه دیگه؟ طرف شعورش نرسید اگر هم جوابش هم منفی بود به همون روش خودم بیاد بهم بگه. یه خانم محترم تو تاپیک شما می گه یه خواستگاریه دیگه! اگر قرار بود ما به این دید بازیچه انگارانه به قضیه نگاه کنیم که پا پیش نمی ذاشتیم اصلاً. اتفاقاً چون پسر به اون طرف که ازش خواستگاری ( تقاضای آشنایی در راستای ازدواج) می کنه حس داره براش خیلی سخت تر می شه که عکس العمل بد ببینه. شهرام این جور دخترا معمولاً آخر سر یا تنها می مونند یا با یکی می رن که فقط از تنهایی فرار کنند و مطابق خواستشون نیست. من 28 سالمه کلاً همون یه بار رو تو عمرم پیشنهاد دادم. بعد از اون پیش اومد که از کسی خوشم بیاد اما چون چشمم ترسیده بود دیگه برای کسی پا پیش نذاشتم. یه خانم همکار هم داشتم تو ایران، خودش شروع کرد اس ام اس لاو برای من فرستادن. وقتی یکی دو بار برای تستش ازش خواستم بریم بیرون کلاس گذاشت! چون تجربه ی قبلی داشتم خواستم ببینم مزه ی دهنش چیه و پیشنهاد مستقیم دوستی و آشنایی ندم که یه وقت ضایعم نکنه، حتی با اینکه خودش شروع کرده بود. اینا یه همچین موجوداتین بعضاً ... خودشون شروع می کنند به سیگنال ( بعضی وقتها پروژکتور) فرستادن ولی موقع عمل این جوری می کنند. والا به بعضی ها باید راه و رسم ناز کردن رو هم یاد داد. بعضی ها ناز کردن هم بلد نیستن بدبختی. اون دختری که جواب منفی داد،بعده ها تو نت برای من take care و miss you و این چیزا می نوشت قاطی حرفاش. اون هم کی! بعد 4 یا 5 سال که از اون ماجرا گذشته بود. فکر کرده بود من از اوناییم که تو آب نمک بخوابونه هر وقت اراده کرد داشته باشدش. با اینکه تنها کسی بود که عاشقش بودم هیچ وقت اجازه ندادم فکر کنه پسرا انقدر بدبخت شدن که هر وقت دختری اراده کرد اونها رو با اینکه یه بار رد کرده داشته باشدشون. شهرام جون تو هم زیاد تو خودت نرو . مهران خوب اشاره کرد. اینها بعضی وقتها معیارهاشون خیلی عجیب و خنده داره. اگر روزی دیدی دستش تو دست کسیه که ده پله از تو همه جوره پایین تره اصلاً تعجب نکن. بعضی ها معیار هاشون با منطق متداول جامعه نمی خونه. موفق باشی.