RE: نمی دونم انتخاب کردنش برای زندگی درسته یا غلط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abjirahele
سلام یلدای عزیز
یه سوال چرا نمیذاری بیاد خواستگاری فقط به این دلیل که خانوادش از شهرستان میخوان بیان خب بیان به هر حال آشنا میشی باهاشون و نظر خانودت هم میفهمی شاید با اومدن خانوادش خیلی چیزای دیگه دستگیرت بشه و شناخت بهتری نسبت بهش پیدا کنی؟
هر کی که بیاد خواستگاری رسمی که دلیل بر این نیست که شما باید شناخت کامل نسبت بهش پیدا کنید؟بذار بیان بیشتر با هم آشنا شید و خانوده های همدیگرو ببین....
راجع به اینکه اختلاف سلیقه ها و موارد دیگه ای که عنوان کردید نظرم اینه که قشنگ بشینید حرف بزنید راجع این موضوع ها.........البته اینم بگم اختلاق سلیقه و اختلاف نظر بین زن و شوهر ها همیشه پیش میاد و این نیست که اصلا که همش یه نظر داشته باشن................
موفق باشی:305:
ممنون از پاسخ ها
راستش مشکل من خانواده خودم هم هست که یه مقداری مشکل دارن
می دونید خانواده م از اونهایی هستند که اگه اینا بیان خواستگاری منو اجبار به قبول کردنش می کنن. و اگه قبول نکنم تا مدت ها سرکوفتش رو بهم می زنن
ضمن اینکه چند نفری از خانواده من ایشونو دیدن و مورد پسندشونه
از نظر اونا سالم بودن پسر و داشتن یه کار ثابت و تحصیلات کافیه . اگه من بهونه این اخلاقها و این چیزایی که گفتم رو بیارم اونا میگن مته به خشخاش می ذارم و مطمئنا اگه بعد از خواستگاری رسمی تازه این اخلاق ها رو بیان کنم با اونا هم به مشکل می خورم
ضمن اینکه خودش هم میگه که باید روی من دیگه مشکلی نداشته باشی که اجازه خواستگاری رسمی بدی و فقط مونده باشه دیدن خانواده و نظر در مورد اونها
:302: کمک کنید دیگه دوستان :(
یلدای عزیز همه آدمهای دنیا مثله خودت ایده آل نیستن همه خوبی ها رو با هم ندارند خوبی و بدی در کنار هم قرار میگیره تو میبایست انتخاب کنی که آیا این مرد خوبی هاش به بدی هاش می ارزه یا نه ؟
مطمئن باش اگه از این مرد بری سراغ مرد دیگه ای باز هم مشکلاتی رو میبینی که نمیدونی آیا طبیعیه یا نه یکی کار نمیکنه یکی دست بزن داره یکی عاشق نیست یکی مشکل جنسی داره یکی مامانیه و .... و بالعکس خوبی هایی هم دارند یکی مهربونه و یکی خسیس نیست و یکی خانواده دوسته و ....
تو ایده ال هات رو لیست کن و اگر از ایده آل هایی که میخوای پنجاه درصدش رو این آقا داره انتخابش کن من به شخصه ایراد بزرگی در این آقا نمیبینم
با تشکر از راهنمایی های دوستان عزیز
با راهنمایی دوست عزیزم maryam123 پیگیری این مطلب به تاپیک قبلی من منتقل شد
یعنی به لینک زیر
http://www.hamdardi.net/thread-27015-post-255118.html#pid255118