RE: چكار كنم كه شخصيت جديدم پذيرفته بشه؟(قبلا خيلي منفعل بودم)
سلام پرنده غريب جان.من شبيه تو وساكتو حرف گوش كن بودم اما بعد از مدتي از مشاور كمك گرفتم وطريقه ابراز وجودو ياد گرفتم.اولش با اينكه از نظر مشاور حرفام خوب ودرست بود همه اعضاي خانوادم عكس العمل نشون ميدادن كه چقد پررو شدي.در واقع من ياد گرفته بودم كه ديگه فقط تسليم ديگران نباشم بلكه با احترامي كه براشون قائلم كاري رو انجام بدم كه به نفع آينده وزندگيمه.تا اون زمان در خدمت همه بودم جز خودم.اگه با كمك يك مشاور خوب كم كم پيش بري همشون به رفتار جديدت عادت ميكنن وبعد بيشتر بهت احترام ميذارن.اما چون مامان خودم مادر شوهره ميدونم تو بدترين شرايط بايد باسياست عمل كني وهواي مادر شوهرتو داشته باشي تا ببيني چطور تو قلبش نفوذ ميكني.نبايد فكر كنه پسرشو ازش گرفتي تا موفق بشي.:72:
RE: چكار كنم كه شخصيت جديدم پذيرفته بشه؟(قبلا خيلي منفعل بودم)
به نظر من این اخلاقت که میگی الان ایجاد شده قبلا هم در وجودت بوده اما فرصت ابرازشو نداشتی (شاید به خاطر خواهرت) بعدشم شرایط محیط خیلی تاثیر داره...من خودم شاید تو یک جمع خییییییییلی ساکت و آروم باشم ولی تو یه جمع دیگه مثل بمب پر از انرژی ام...به نظرم فقطو فقط همیشه و همه جا سعی کن "خودت باشی" اینجوری خییییلی زود به دل همه میشینی....انشالا که موفق باشی عزیزم