-
RE: خواستگار؟!
ممنون از همتون که وقت گذاشتین و جواب منو دادین.
فرهنگ عزیز باور بفرمایید نیاز به تاکید دوباره و سه باره و چهار باره نبود، همون بار اول متوجه نظرتون شدم. دلیل تکرار سوالم این بود که مطمئنا اصول پذیرایی علی الخصوص تو یه مهمونی رسمی مثل خواستگاری بنا به فرهنگ هر خانواده متفاوته و لزوما یک فرمت خاص نداره . هر کدوم از ما فرهنگ خانوادگی خودمون را داریم و بنا به فرهنگ هر خانواده فرمت این مهمونی متفاوته. من می خواستم نظر چند نفر را بدونم و با توجه به شرایط خانوادگی خودم و خواستگار بهترین تصمیم رابگیرم. در ضمن این تاپیک توی آرشیو همدردی می مونه و شاید کاربر دیگه بعدا بتونه ازش استفاده کنه. مثلا من خودم با خوندن تاپیک هایی که در مورد سوالات و لباس مناسب خواستگاری قبلا مطرح شده بود به جواب رسیدم و لزومی ندیدم این سوال را دوباره مطرح کنم.
در خواستگاری های قبلی ما میزی را در هتل یا کافی شاپ رزرو می کردیم و بدون نگرانی در مورد نحوه پذیرایی آشنایی اولیه انجام می شد. اما این بار به دلایلی در رودرواسی معرف تصمیم گرفتیم جلسه اول در منزل برگزار بشه.
خوب حالا من که فکر می کنم خونه حرمت داره و هر کسی را نباید توش راه داد، برام سخته کسی را که معلوم نیست معیارهای اولیه را داره یا نه به اتاقم راه بدم. فرهنگ خان با نظرتون در مورد این که با چیدمان اتاق میشه تا حدودی شخص را شناخت موافقم ولی اگر چیدمان دست نخورده بمونه. من خودم توی اتاقم را پر از عکس های دوستام ، خانوادم و خودم کردم و در واقع دکور اصلی اتاقم دیواری پر از عکس های نزدیکام هست ولی اگه قرار باشه ایشون بیان تو اتاقم باید همه عکس ها را جمع کنم.
بازم ازتون ممنونم. ایده های همتون برام مفید بود.