RE: چه جوری همکارم رو به خودم علاقه مند کنم؟
niloo_a گرامی
شما بسیار احساساتی رفتار می کنید و واکنش های شما غیر منطقی و احساسی هست و آسیب رسان .
برای انتخاب یک همسر مناسب لزومی نداره که بخواهی علاقه مند کنی شخصی را این نگاه شما و تصمیم شما شما را وادار به رفتارهای هیجانی و احساسی میکنه و نسنجیده شدن رفتار به گونه ای که برعکس تمایل شما یک پسر مناسب و به دنبال همسر را فراری می دهد اما تا دلتون بخواد پسرهای دنبال سوء استفاده را به سمت شما می کشاند .
دست از این رفتارها بردارید و همانطور که مریم عزیز گفت با وقار و سنگین باشید . نوع رفتاری که این آقا باشما دارند دقیقاض رفتاریه که شما باید داشته باشید در حالی که شما برعکس هستید .
لینکهای زیر در یافتن همسر مناسب می تواند به شما کمک کند :
http://www.hamdardi.net/thread-9311-post-164586.html#pid164586
http://www.hamdardi.net/thread-4858-post-176064.html#pid176064
http://www.hamdardi.net/thread-19072-lastpost.html
.
نیلو جان سلام.
چرا اینقدر آشفته ای؟ نکند فکر می کنی که قرار است تو به تنهایی همه کارها را انجام دهی؟ نکند فکر می کنی که اگر تو تلاشی نکنی همه آنچه سهم الهی تو است از دستت خواهد رفت؟ کمی آرام تر! هیچ اتفاقی نیافتاده که بخواهد باعث نگرانی و تنش شود! تو پسری را دوست داری و تا حدودی هم به او فهمانده ای که دوستش داری. پس تو وظیفه خودت را انجام داده ای. تنها چیزی که الان به آن احتیاج داری آرامش است. چه عجله ای داری برای ازدواج درحالی که ازدواج فیضی است که در زمانی معین برایت اتفاق خواهد افتاد. این پسر هم اگر سهم تو باشد به راحتی به تو داده خواهد شد. به او فرصت بده تا اگر به تو علاقه ای دارد با آرامش تصمیم بگیرد.
گاهی وقتی برای بدست آوردن چیزی تلاش میکنیم بیشتر از آن دور می شویم. پس با آرامش کامل به خدا توکل کن و مثل ملکه ها گوشه ای بنشین تا سهمت را آنگونه که شایسته است دریافت کنی. نترس دوست عزیز. هیچ کس و هیچ چیزی نمی تواند مانع رسیدن تو به سهم الهی ات شود. پس همین الان لبخند بزن و حتی اگر سخت است از خدا بخواه که به تو صبر بدهد. موفق باشی دوست عزیز.
نیلو جان تو علاقه ت رو نشون دادی بهش
حالا به یکباره عقب نشینی کن
مطمئن باش اگه دوستت داشته باشه به طرفت بر میگرده و کنجکاو میشه که بدونه چی شده که تو انقدر عقب کشیدی
خودت رو مجهول نشون بده . به حالتی مرموز رفتار کن
حتی برای شروع می تونی چند روزی مرخصی بگیری و بعد اون مرخصی ناگهانی عقب نشینی کنی
اگر هم برنگشت مطمئن باش دوست نداشته
اصرار بیشتر باعث خرد شدن شخصیتت میشه
در نهایت اینکه
به تقدیر اعتقاد داشته باش
اگه قسمت هم باشید یا نباشید تلاش تو این وسط نقش خاصی ایفا نمی کنه
ضمنا این آقا تنها مرد نمونه زمین نیست
مطمئن باش دیگرانی بهتر از ایشون هستند که شاید خدا اونها رو برات در نظر داره
موفق باشی
سلام دوست عزیز
نقل قول:
به همه چیزش علاقه مند شدم.حتی شال گردنش اگر رو صندلی باشه خودش تو اتاق نباشه میرم شالشو برمی دارم تا میکنم مرتب میزارم رو صندلی.به شال گردنش هم علاقه دارم .
:( :( :( خواهش میکنم این رفتارا رو دیگه انجام نده.باور کن من که یه دخترم حالم بد شد و کلی حرص خوردم.
نیلو جان به نظر من خدا خیلی دوستت داره که با همچین ادم با شخصیتی سروکار داری و گرنه هر کی بود ده باره ازت یه سوءاستفاده ای کرده بود.
من نمیدونم چرا بعضیا دستی دستی کاری می کنن تو هچل بیفتن.حتما باید مثه من سر کارگیر ادمای عوضی بیفتی و الاخون والاخون بشی تا قدر کار کردن تو محیط سالم رو بدونی.قدر داشته هات که محیط کار خوب و همکار خوب هست رو بدون و یادت باشه یکی مثه من ارزوش بود با همچین ادمای با شخصیتی کار کنه :(
و دختر جان ازدواج برای یه عمره نمیشه بخوای خودتو مطابق میل کسی کنی تا ازت خوشش بیاد.تو خودت باش.فقط حریمها رو رعایت کن.حتما کسی هست که نیلو رو واسه خودش بخواد و مناسبش باشه.پس فقط خودت باش عزیزم.
و بازم فکر میکنم شاید مصلحتی در کاره..اصلا معلوم نیست که تو و اون اقا با هم خوشبخت بشید.همیشه ارزو کن اونی که به صلاحته بیاد نه لزوما اونی که تو توی اون لحظه میخوای.
که البته به نظر هم میاد شما دو نفر از نظر شخصیتی مناسب هم نیستین.
اما بطور کلی هیچ وقت سعی نکن خودت و خوبیاتو به زور تو چشم کسی کنی.اجازه بده دیگران ازادانه محاسنت رو ببینن.این حس زورکی بودن مردا رو فراری میده و طعم مطلوب شکار کردن معشوق رو ازشون میگیره.
مردها هم برای احساس قدرت داشتن و هم برای اطمینان داشتن به دختر تمایل دارن خودشون پیش قدم باشن.
لازم نیست تو بی محلی کنی که اونو جذب کنی و اگه نشد فریاد وامصیبتا سر بدی.لازمه حدود محیط کار و بخاطر خودت رعایت کنی و اجازه بدی اون اقا و مردای دیگه خودش فکر کنه و تصمیم بگیره.
همونطور که و از رفتار و منش و خودکنترلی اون اقا خوشت اومده قاعدتا اونم همچین انتظاری داره.سخته ولی خیلی به صلاحته
ای خدا یه همکار خوب اینطوری نصیب من کن.امین:).قول میدم یه همکار خوب باشم.
موفق باشی
در یک جمله بهترین راه برای جذب یک آقا در معرض دید بودن ولی داشتن رفتار عادی است و بدترین راه چسبیدن به اون آقاست .
خیلی از دخترا اشتباه شما رو می کنن و به اون آقا توجه زیاد نشون میدن ولی گذشته از این حرفا چه اصراریه ! از هیچ کس نباید بت ساخت چون ما همه انسان هستیم با یه عالمه کاستی بت ساختن آدمو به شدت به خطا میندازه .
سلام نيلو جان همه دوستان حرفا رو زدن و به نكته هاي خيلي خوبي اشاره كردن همه ما دوست داريم كه تو نهايت ناز باشي و يه مرد كامل برات نهايت نياز پس خودتو دست كم نگير.تو بايد قوي باشي همين كه انقد مورد اعتماد بودي كه حرفاي خصوصيش و بهت زده بايد به خودت افتخار كني قدرخودتو بدون تواين تالار بگرد چه تعداد مرد پيدا ميكني كه خودشون دنبال دختره بودن و بعد از كلي كلنجار و تلاش بهش رسيدن ولي زود جازدن ياخيانت كردن يا باهمسرشون بدترين رفتارهاروكردن يا پشيمون شدن مردكه انقد منت ميكشه و تلاش ميكنه اين جوري از آب در مياد واي به اون روزي دختر دنبالش باشه ديگه نميشه جمعش كرد.هميشه ميگن مردها مثل سايه ميمونن اگه بهشون نزديك بشي فاصله ميگيرن اگه ازشون دور بشي ميان سمتت.خواهرم صبر كن اين صبر مزد بالايي داره مطمئن باش.از صاحب سوپرماركت عالم بخواه مطمئن باش بهت ميده.
سلام نيلوفرجان
يه مثلي داريم ميگه خربزه وعسل دوتاشون شيرين هستن ولي نميشه سريه سفره خوردش
همكارشما پسره پاكيه........وخيلي ازمعيارهاي شماداره وبراهمين شماعاشقش شدينيه مقاله اي توهمين سايت داريم پيشنهادميكنم بريدبخونش درمورد فرق عشق وهوس........حرفاي جالبي ميزنه...اين پسرشايدمعيارها وچيزايي كه شماداريد مطابق ميل معيارهاي خودش نباشه شمانبايداون روواداربه دوست داشتن خودتون بكنيد اين كاره غلطيه نسبت به اون ب يتفاوت بشيد وازاون دوري كنيد......ببخشيد اين حرف ميزنم درمورد حرفم ناراحت نشيد ولي ازحرفاتون كه خوندم حس كردم كه شماماننديه شيطان داريد عمل كنيد واون روداخل دام ميندازيد اون شايددلشون نخواد كه باهيچ زني ارتباط پيدانكنه ياميخواد به هيچ زني فكركنه ولي شماداريداون سوق ميديد به همچين كاري.
هردختري وقتي وارداين جورحرفهاشده آخرش خودش بازنده شده هم بيشتر.وابسته ميشه.هرمردي رواگه جبوربه علاقه اي بكني اون شايددلش بسوزه وبهتون پاميده ولي ازاول انتخاب خودش نبوده ونميتونه شماواقعادوست داشته باشه پس دچاراين اشتباه نشيد شما اهل نازهستين اون آقاروچون مذهبي ديدن فكرميكنيد دلش درمسائل عاطفي هم پاكه....يه دوستي داشتم يه دوست پسري داشت كه بخاطرمذهبي بودنش وپاك بودنش انتخابش كرد ولي پسره خيلي دلش شكست
به نظرم اصلاديگه بهش فكرنكنيد وازفكروخيال دربياريد:305:
سلام
می دونید گاهی این عشق ها واقعی نیست یعنی فکر می کنیم اگه فلانی نباشه می میریم ولی در واقع فقط یه احساسه که به خودمون تلقین کردیم . بعدش هم این طوری هیچ مردی جلب نمیشه البته اگر بخواد و مرد سالمی نباشه خیلی خیلی راحت می تونه از شما سو استفاده کنه و ولتون کنه . به علاوه معمولا آقایون دوست ندارن انتخاب بشن و دوست دارن انتخاب کنن و معمولا جذب کسی می شن که بهشون توجهی نداره . در واقع برعکسه و حس تصاحب کسی که بدست آوردنش سخت به نظر می رسه لذت خیلی زیادی برای مردا داره تا کسی که از اولش در دسترسه . این لذت هست که طول عمر یه زندگی رو تضمین می کنه و همیشه احساس خوبی به مرد میده . احساس تلاشی که برای بدست آوردن یه زن در کنارش کرده .
به هر حال پیشنهاد می کنم کم کم احساسات رو کنار بزارین و به نقاط ضعفش فکر کنین . کم کم باهاش سنگین و معمولی رفتار کنین . اگر واقعا بخواد خودش میاد خواستگاری و اگر نخواد هم که از یه زندگی واژگونه که ممکنه هر لحظه ترمزش گرفته بشه خلاص شدین
موفقو سربلند باشید
من به عنوان یک پسر نظرم اینه که یک اشتباه بزرگ رو عمده پسرهایی که به درخواست خانومها برای شروع یک رابطه جواب مثبت می دن مرتکب می شن. خانه ای روی آب یا از جنس حباب. به زودی این حباب علاقه می ترکه و ....
منتظر تغییر دیدگاه این آقا نباشید.
سلام
آقا sayrex از راهنمایی شما استفاده کردم
فرشته مهربان- پارمیدا- بهار زندگی- yalda- مهران- tina- همدردی از راهنمایی شما متشکرم ولی من توجه ایشون نسبت به خودم رو متوجه شدم و این جور نیست که ایشون خیلی به من بی توجه باشه.
بهار زندگی عزیز جلوی خودش اینکارو نکردم
حتی یه بار که خیلی ناراحت بود من خیلی اصرار کردم دلیل ناراحتیش رو به من بگه ،اخر شب براش پیامک زدم گفتم انقدی برات مهم نیستم که بعد این همه اصرار بگی امروز چت بود.
گفت عزیزم شما برای من مهمی.خیلی بیشتر از اونچه فکرش رو میکنی
ولی تو رفتارش تغییری ایجاد نمیکنه.
باشه ما بیخیال میشیم ولی اگر پسری دختری رو بخواد سعی میکنه به خواستش برسه ولی ما دخترا باید دلمون رو چال کنیم مبادا حیامون بریزه.