RE: درخواست مجدد از دختری که یکبار بهم جواب نه داد
من که برداشت خاصی نداشتم. خوب شما بهش علاقه دارید
اما ممکنه ایشون به خاطر اختلاف سنی و رفتار شما در گذشته یه مقدار ترسیده و جواب منفی داده
این مدت خوب تونسته شما رو بشناسه و خواسته که بشناسه
پس الان وقت مطرح کردن دوباره درخواستتونه.
بازم میگم که خیلی کوتاه مطرح کنید و تحت فشارش نذارید با احترام و خیلی آروم
امیدوارم جواب مثبت بگیرید و ما هم از خوشحالی شما خوشحال بشیم
خیلی ممنون. اما یعنی واقعن از این توضیحات من برداشت خاصی نمیشه که یعنی ایشون رفتارش عوض شده؟
اینکه قبلا رسمی بوده. صحبت غیر کاری نمیکرده سراغ من نمیومده و شاید چون زیاد خوشش نمیومده از من بزور باید میکشوندمش پای انجام پروژه ها با من
اما الان خودش مراجعه میکنه راحت هست موقع با من بودن راجع به هر چیز میپرسم با حوصله صحبت میکنه و از زیر جواب دادن در نمیره داوطلب همکاری داوطلبانه در پروژه ها با من شده
من که عرض کردم ایشون تصمیم گرفته که شما رو بهتر بشناسه
مطمئن باشید منتظره که دوباره درخواستتون رو مطرح کنید
سلام
من اگه جاي شما بودم و بي توجه به رفتارهاي ايشون و با توجه به اينكه ايشون رو خيلي به معيارهاي خودم نزديك مي ديدم يكبار ديگه پيشنهادم رو مطرح مي كردم تا در آينده مديون خودم نباشم و حسرت نخورم كه اگه يه بار ديگه مي گفتم شايد نظرش مثبت بود و...
با سلام
گفته بودین که در درخواست اولتون خواسته بودین که بیشتر آشنا بشین و خودتون هم به صورت 100 درصد مطمئن نبودین
به نظر من که البته یه نظر شخصیه
از این فرصت و صحبتهای ایشون و امد و رفتش برای شناخت بیشتر ایشون استفاده کنین ازش یه سری سوالا که ملاکتون هست رو بین صحبتا به صورت غیر مستقیم بپرسین اینطوری هم از رو جوابها و اینکه چه قدر به این نوع سوالا استقبال می کنه می تونی تمایل ایشون رو بهتر بفهمین و هم می تونین ایشونو بهتر بشناسین و بفهمین که چه قدر با معیاراتون هم خوانی داره
که اگر دوباره مطرح کردین حداقل خودتون از انتخابتون مطمئن باشین بعد مطرح کنین
حالا می تونه این زمان خیلی طولانی هم نباشه چون شناخت نسبی از ایشون حتما دارین یه چند جلسه می تونین این نوع سوالات رو غیر مستقیم بپرسین و بعد با توجه به جواباش و عکس العملش تصمیم بگیرین
یه سوال وضعیت تحصیلی ایشون چه طوره ایا موفقه
ایا باهوشه
و از نظر ظاهری چطوره پوشش ساده ای داره یا خیلی مطابق مد یا چه جوری؟
خیلی ممنون از اینکه وقت میگذارید و همراهی میکنید.
فکر میکنم شناخت کلی را دارم. شناخت بیشتر هم اگر لازم باشه بعد از مطرح کردن قضیه و درصورت قبول کردن ایشون میشه با مدتی ارتباط بدست آورد. با اینکه میخوامش اما قرار نیست تا فردا بله را گفت بریم سر سفره عقد!!! باید مدتی در ارتباط باشیم و صحبت کنیم تا بیشتر هم را بشناسیم. ایشون فرد باهوش و موفقی هست و نیز مطابق مد. اما بسیار موقر و محترم. بدور از هر حرکت اضافه در رفتار و گفتار
لطفا بعد در خواستتون و جوابی که گرفتید بیایید و اینجا نتیجه رو بگید تا دیگران از تجربه اتون استفاده کنند
ممنون
موضوع را 2-3 روز پیش مطرح کردم:
گفتم یکبار دیگه میخوام مطلبی که قبلا بهتون گفتم را تکرار کنم. چهره را به حالتی کرد که یعنی دارم فکر میکنم چه مطلبی. بعد اسم یه زمانی را آورد. یعنی موضوعی که فلان موقع گفتید؟ گفتم بله ازدواج.
گفتم لطفا یه بار دیگه بهش فکر کنید. البته شما شاید به هر دلیلی این را از من نپذیرید. مثلا ممکنه با کس دیگری قرار مداری داشته باسید (اینجا خندید که یعنی نه بابا چه قراری) و یا ممکنه آداب و رسوم شما متفاوت باشه و ... اما اگر واقعن (چنانکه قبلا گفتی) بخاطر درس خوندن هست من فکر نمیکنم درس مانعی برای ازدواج باشه. چیزی نگفت و من هم نخواستم که چیزی بگه زود حرف را عوض کردم و بعد جدا شدیم.
توی این 2-3 روز هم چند تا برخورد داشتیم که به نظرم اومد هر دومون از هم فرار میکردیم یا منتظر بودیم فرد مقابل واکنشی نشون بده...
به هر حال فردا بهش اس ام اس میدم و نظرشو میپرسم. دیگه حضوری باهاش صحبت نمیکنم. چون اگر باز بگه نه دیگه حالم خیلی گرفته میشه!
سلام اگر هم جواب نه شنیدی سرخوردگی نداره حداقل تکلیفت رو واسه همیشه فهمیدی
البته وقتی مثل اولین بار همون اول نگفت نه یعنی آره . اما خوب دخترا ماز دارن دیگه می گن اگه همون ال بگیم آره طرف فکرمی کنه عجله داریم . :311:
پس خودت رو نگران نکن
مرسی. البته بار اول هم رفت فکر کرد و بعد 2 روز اومد نه گفت ولی تفاوتش این بود که انتظار پیشنهاد منو نداشت و یه جورایی شکه شد! یعنی دهنش از تعجب باز موند!
به هر حال همونطور که گفتید میخوام دیگه تکلیفم روشن شه.