RE: با خواستگار مذهبيم چطور رفتاركنم؟
سلام
یک : اول بهتون توصیه می کنم دو سخنرانی با محتوای پانزده نکته انتخاب همسر موجود در این لینک را گوش کنید:
http://motaharmedia.ir/node/20
سخنرانی ها مربوط به حجت الاسلام عباسی است که پنج شنبه ها ظهر در برنامه ی گلبرگ صحبت می کنند.
دو: خیلی سعی نکنید نسخه ی خاصی برای جلسه ی خواستگاری بپیچید. چون در اکثر اوقات کارها به اون شکل پیش نمی ره که پیش بینی کردید.
سه: برای یه پسر مذهبی حجب و حیای یه دختر خیلی خیلی مهمه. اگه بخواین جوری رفتار کنید که مثلا نپره! برعکس ایجاد دافعه می کنید. خودتان باشید.
و یه نکته ی دیگه: به هیچ وجه از این جور سوالات که چرا تا حالا ازدواج نکردین و ... ازش نپرسید.
خوب این هر دلیلی داشته باشه به شما ربطی نداره! یعنی تجسس در گذشته ای می شه که احتمالا مشکلاتی توش بوده و شما هنوز نسبتی با هم ندارید که بخواید از اینا مطلع بشید و یه جورایی ایجاد دافعه می کند.
من توصیه می کنم حتی پس از ازدواج هم چنین کنجکاوی هایی نکنید.
با خواستگار مذهبيم چطور رفتاركنم؟
همونطور که هستی رفتار کن !
مرسي از همه دوستاني كه برام نظر گذاشتن خودم هم قبول دارم كه بايد خودم باشم ولي ايشون و دفعه اولي هست كه تنهايي ميبينم شايد رفتاري از نظر من ياخيلي از كسا بدنباشه ولي از نظر يه فرد انقد مذهبي بد باشه من ميخوام اين جوررفتارها رو بفهمم.يه جورايي ميخوام سياست رفتاربااين تيپ آدمها رو ياد بگيرم.ديروز كه رفته بودم مسجد غير مستقيم ازچندنفر سوال كردم كه ميدونستم ميشناسنش همه غيرازخوبي و پاكي و ايمان چيزي نگفتن بامعيارهاي من واسه همسر خيلي همخوني داره براي همين ميخوام سنجيده ترين رفتارها رو داشته باشم.ديروز دختر خالم ميگفت اين آقا خيلي وقت بوده منو ميشناخته و ميخواسته اقدام كنه ولي معرف يا راه سنجيده اي پيدا نكرده بوده وقتي فهميده من دخترخالش هستم ازش خواسته كه شماره بده تا خواهرش تماس بگيره شرايط منو بپرسه.من فكر ميكردم از طريق پسر خالم اقدام كرده ولي ديروز فهميدم با دختر خالم حرف زده. دختر خالم ميگفت وقتي باهاش حرف ميزدم نگام نميكرد ولي متوجه حرفام بود بعدم زياد باهام همكلام نشد فقط در حد همين چند كلمه و گرفتن شماره ميخواست خانوادش واسه پرسيدن شرايط اقدام كنن نه خودش شرايط منو ازش بپرسه.ازاين رفتارش خيلي خوشم اومده و تقريبافهميدم حدودخيلي چيزها رو رعايت ميكنه.
از شما عزيزان ميخوام كمكم كنيد بفهمم ممكنه چه سوالاتي بپرسه و يه شخص مذهبي اولين سوالاتش چي هستش بازم تشكر ميكنم از همتون كه برام وقت ميگذاريد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
مرسي از همه دوستاني كه برام نظر گذاشتن خودم هم قبول دارم كه بايد خودم باشم ولي ايشون و دفعه اولي هست كه تنهايي ميبينم شايد رفتاري از نظر من ياخيلي از كسا بدنباشه ولي از نظر يه فرد انقد مذهبي بد باشه من ميخوام اين جوررفتارها رو بفهمم.يه جورايي ميخوام سياست رفتاربااين تيپ آدمها رو ياد بگيرم.ديروز كه رفته بودم مسجد غير مستقيم ازچندنفر سوال كردم كه ميدونستم ميشناسنش همه غيرازخوبي و پاكي و ايمان چيزي نگفتن بامعيارهاي من واسه همسر خيلي همخوني داره براي همين ميخوام سنجيده ترين رفتارها رو داشته باشم.ديروز دختر خالم ميگفت اين آقا خيلي وقت بوده منو ميشناخته و ميخواسته اقدام كنه ولي معرف يا راه سنجيده اي پيدا نكرده بوده وقتي فهميده من دخترخالش هستم ازش خواسته كه شماره بده تا خواهرش تماس بگيره شرايط منو بپرسه.من فكر ميكردم از طريق پسر خالم اقدام كرده ولي ديروز فهميدم با دختر خالم حرف زده. دختر خالم ميگفت وقتي باهاش حرف ميزدم نگام نميكرد ولي متوجه حرفام بود بعدم زياد باهام همكلام نشد فقط در حد همين چند كلمه و گرفتن شماره ميخواست خانوادش واسه پرسيدن شرايط اقدام كنن نه خودش شرايط منو ازش بپرسه.ازاين رفتارش خيلي خوشم اومده و تقريبافهميدم حدودخيلي چيزها رو رعايت ميكنه.
از شما عزيزان ميخوام كمكم كنيد بفهمم ممكنه چه سوالاتي بپرسه و يه شخص مذهبي اولين سوالاتش چي هستش بازم تشكر ميكنم از همتون كه برام وقت ميگذاريد.
سلام دوست عزیز!
اولا که فراموش نکن دین اسلام فقط اعتقادات و احکام نیست. یک جزء دیگر هم داره که اخلاق هستش و اتفاقا مهم تر از همه چون پیامبر رحمتمون فرمود من برای اتمام مکارم اخلاق مبعوث شدم.
این رو گفتم تا شما مبهوت متشرع و ظاهر مذهبی داشتن کسی نشوید.
ایشان که تا این سن ازدواج نکردند باید بررسی شود که آیا توانایی تشکیل خانواده را دارند یا هنوز بچه اند! با توجه به این که مسئول نوجوانان هم هستند.
شما هم نیازی نیست جور خاصی رفتار کنید. خودتان باشید.
مطمئنا ایشان به شما نگاه خواهند کرد! چون وقتی قصد ازدواج وجود دارد می توان یک دل سیر طرف مقابل را نگاه کرد.
به عنوان مثال خودم در جلسه خواستگاری موقع صحبت کاملا طرف مقابلم را نگاه می کنم. ولی به محض این که متوجه بشوم که نمی خواهم با او ازدواج کنم به او نگاه نمی کنم حتی موقع خداحافظی!
سؤالاتی که می پرسید باید دقیقا همان چیزهایی باشد که برای شما مهم است.
بنابراین کسی نمی تواند به شما بگوید چه بپرس!
پس با خواندن سوالات جلسه اول خواستگاری که در سایت موجود است مباحثی که برایتان مهم است را گلچین کنید و بپرسید.
اگر فکر می کنید موقع صحبت از خاطرتان می رود، داخل موبایل یا روی یک برگه کاغذ تیتر سوالتان را بنویسید.
ضمنا من به شخصه دختری را که جلسه اول با اطمینان خاطر تکیه می دهد و خیلی راحت زل می زند به چشمم و صحبت می کند خیلی نمی پسندم.
انشاءالله که خیر باشه برایتان
سلام ممنوم آقا محمد منم قبول دارم كه بايد ازش بپرسم چراازدواج نكرده نه به خاطر پختگي چون از اين نظر تاحدود زيادي ازش مطمئنم واسه اينكه بفهمم سخت گير نبوده باشه.البته دوستان هم درست گفتن كه پرسيدنش براي جلسات اول شايد درست نباشه و بهش بربخوره.در مورد اول صحبتتون هم تقريبا مطمئنم كه هم به اصول دين پايبنده هم اخلاقيات و رعايت ميكنه خودم تقريبا باهاش برخورد داشتم و از كساي ديگه هم راجبه برخوردش شنيدم.خيلي صبور و باحوصله با بچه ها برخورد ميكنه خيلي هم مسئوليت پذيره.سمتي كه تو مسجد داره خيلي راحت به هركسي نميدن دلسوزي ها و مسئوليت پذير بودنش باعث شده بهش اعتماد كنن تقريبا از نوجواني تواين مسجد بوده و بامسجد بزرگ شده و از اين نظر خيلي ازش مطمئنم.كليات خوبه دوستان برام دعا كنيد بقيه اش هم درست و خوب باشه.
سلام دوستان ديشب خواهر اون آقا زنگ زد براي دوشنبه شب قرار خواستگاري گذاشت استرس دارم ميخوام سوالاتي كه تو ذهنم هست و ميخوام بپرسم و براتون بنويسم و ازتون خواهش كنم بهم بگيد سوالم خوبه يانه و نظرتون چيه و ترتيب پرسيدن سوال ها درست هست يانه.پيشاپيش از دوستان عزيزم تشكر ميكنم.
1- معرفی کامل نام و نام خانوادگی، شغل، سن، میزان تحصیلات، شغل پدر و مادر، میزان تحصیلات آنها، تعداد اعضای خانواده و وضعیت شغلی، تحصیلی و سنی آنها.
2- به نظر شما میزان پایبندی و اعتقاد به مسائل دینی چون نماز و روزه تاچه حد مهم است؟اگر همسر شمادر خواندن نماز ياساير واجبات دين كوتاهي كند شما چه برخوردي ميكنيد؟
3- نظر شما راجب حجاب چيست؟و فكر ميكنيد مردان نيز بايد حجاب داشته باشند؟حجاب برتر رو چي ميدونيد؟وضرورت حجاب از نظر شماچيست؟
4- آيا وقتي ما بادلمان خدا راقبول داريم و رفتار خوبي داريم حتما بايد دقيقا نمازمان را هم سروقت بخوانيم اگر نخوانديم مشكلي پيش مي آيد؟صرف پاك بودن و ايمان قلبي به خدا داشتن كافيست يابايد دستورات خدارانيز اجرا كنيم؟
شمادر زندگي به گره و مشكل برخورديد؟چيكاركرديد؟واكنش شما چي بود؟
5- نظرتان در مورد پوشش همسر آینده تان و حضور در محافل و جمع نزدیکان چيست؟
6- نظر شما راجبه استفاده از فن آوري روز از جمله ماهواره چيست؟نظر شماراجبه موسيقي چيست؟آيا گوش ميدهيد؟كدام نوع را؟
7- باتوجه به اينكه آداب اجتماعي و معاشرت به گونه اي بايد باشدكه ديگران از انسان زده نشوند و مهر خشك مذهب بازي نزنند نظرتون راجب نوع برخورد و رابطه يك مرد بازن هاي غريبه چگونه است؟در مورد همسرتان چطور؟
8- اهل مشورت كردن در كارهايتان هستيد؟با چه كسي؟خانواده چقدر در تصميم گيري هاي شما نقش دارند؟ميزان دلبستگي به خانواده تان چقدر است؟
9- چندتا دوست صميمي داريد؟چه دليلي دارد كه دوست صميمي شما شدند؟چه ويژگي هايي داشتن كه دوست صميمي شما شدن؟چقدر واسه دوستانتان وقت ميگذاريد؟بعد از ازدواج چقدر ميخواهيد براي دوستان وقت بگذاريد؟
تا چه اندازه به رفت و آمد با دوستان و نزدیکان خود و نزدیکان همسرتان تمایل دارید؟
10-نظر شماراجبه افراد سيگاري چيست؟اگر در بستگان من يا شماباشد چه برخوردي ميكنيد؟
12- نظر شما راجبه افراد مشروبي چيست؟اگر در بستگان من يا شماباشد چه برخوردي ميكنيد؟
13- ديد سياسي شما چيست؟چقدر مايل هستيد همسرتان در برنامه هاي سياسي شماشركت كند؟
14- شما دروغ ميگيد؟چه زمان هايي؟ممكنه زماني بخوايد چيزي رو از همسرتون پنهان كنيد؟تاحالا شده چيزي رو از خانواده تون پنهان كرده باشيد؟
15- در منزل انجام چه كارهايي به عهده شماست؟اگر كسي تلفني يا پيام تلفني براتون بذاره باهاش تماس بگيريد چيكار ميكنيد؟شماسر قرارهاتون به موقع ميرسيد؟
16- مهم ترين عامل موفقيت در زندگي چيست؟چه صفاتي را براي همسرآينده تان ضروري ميدانيد؟
17- نظر شما راجبه كاركردن و ادامه تحصيل همسرآيندتون چيه؟
18- در زندگی مشترک تا چه حد به مسافرت و مهمانی دادن توجه خواهید داشت؟
امروز بعداز ظهر ميان من استرس دارم دوستان برام خيلي دعا كنيد بتونم درست تصميم بگيرم سوالام خيلي زياد بود خيلي كمش كردم و ميخوام سعي كنم بيشتر شنونده باشم.اميدوارم فرا خبراي خوبي داشته باشم
سلام سحر جان من تازه عضو این سایت شدم امیدوارم بتونم کمکی به شما دوست عزیز کرده باشم البته شما خودت عاقل و با کمالاتی. سوالات خوب وجامع وکامل بود ولی به نظر من چیزی که واقعا برات مهمه بپرس مثلا در مورد اینکه میخوای بپرسی نظرت در مورد نماز اول وقت (منظورم سوال 4) خب عزیزم شما که خودت میری مسجد ونمازتو در اول وقت میخونی پس این سوال اونو گیج میکنه چون شما رو اینطوری دیده و پسندیده ولی اگه براتون پیش میاد که در اول وقت نماز نمیخونی پس حتما بپرس. یا اگه خودت نمیخوای در نماز خوندن یاسایر واجبات کوتاهی کنی اینو نپرس. عزیزم من برادر شوهرم یک جوان مذهبی است که هنوز ازدواج نکرده ولی در مورد معیارهاش برای ازدواج با ما صحبت میکنه من با تجربیاتی که در این مورد دارم میدونم که اکثر افراد مذهبی برای ازدواج ریسک نمیکنند یعنی اون دختریو که مقید به اصول مذهبی میبینند انتخاب میکنند وبخصوص مقید به حجاب.دختریو انتخاب میکنند که خودش پایبند باشه نه کسی که بخوان مجبورش کنن نماز بخونه یا حجاب کنه. پس مطمئن باش از نظر ظاهر وحجاب و پایبندی به اصول مذهبی شما رو پسندیده که اقدام کردند. این افراد خیلی هم دقیق هستند مطمئن باش از خیلی وقت پیش دقت زیادی روی رفتار وکارهای شما داشتند پس تا اینجا همونی هستی که اون میخواد. در ضمن معمولا افراد مذهبی بیشتر دلبستگی به خانواده دارند.
رز سفيد عزيز ممنون بابت توجهت به همدردي خوش اومدي.از نماز خوندنش اونم اول وقت مطمئنم چون اونم نمازهاي شبش رو تو همون مسجد ميخونه به نظرم سوالام خيلي زياد بود و واسه جلسه اول حرف زدن زياد من خوب نباشه نظر شماچيه؟در مورد رفتار چطور؟رو شناختي كه رو برادر شوهرت داري واسه برخورد اول چه رفتاري خوبه؟من نميخوام بعد ازدواج سركار برم به نظرت چطوري مطرحش كنم؟
ديشب اومدن خونمون همه چي خيلي خوب بود مادرو خواهرش مانتوي بودن و خيلي خونگرم و راحت برخورد ميكردن خودشم خيلي خوب بود هم ظاهرش هم حرفاش. از حرفاش فهميدم خشك مذهب و سياسي نيست خيلي صاف و ساده حرف ميزد مادر و خواهرش هم همين طور كلا آدماي خوب و ساده اي بودن.گفت قصد ادامه تحصيل دارم شركت كرده بودم ولي به علت مشغله نتونستم برم. اگه همسرم علاقه داشته باشه مشوقش هم هستم در مورد كار در مورد مردان هم اعتقاد دارم بايد در چهارچوب خاص و محيط خوب باشه و موافق هستم.پاكي و صداقت برام خيلي مهمه و از طرف مقابلم انتظار همراهي و همدلي دارم مخصوصا در مورد امور مسجد و هيئت كمكم كنه بتونم بهتر عمل كنم.آدم خوش اخلاق و شوخي بود خودش ميگفت چون بابچه ها كاركردم خيلي صبور شدم. دوست دارم زندگيم رو پايه دين و چهارچوب دين پايه ريزي بشه.فكر اقتصادي هم داره با پولي كه پدرش داده بوده و وام تونسته يه خونه اطراف تهران بخره كه قصدداره اگه بشه باكمك پدرش و فروختن اون خونه تهران خونه بخره از خريده خونه قصدش سرمايه گذاري و راكد نبودن پولش بوده به كوه و سينما خيلي علاقه داره. دوستان نظرتون چيه باهم همخوني داريم؟