عزیزم پرکاری تیرویید پر اشتهایی میاره ولی چنان لاغر میکنه که نگو.برعکس کم کاری اشتها رو کم میکنه وزن ر زیاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم پرکاری تیرویید پر اشتهایی میاره ولی چنان لاغر میکنه که نگو.برعکس کم کاری اشتها رو کم میکنه وزن ر زیاد.
پس اخرین امیدم هم بر باد رفتتتتت
بخدا من دستپختم خیلی عالی نیست اون کلا پر اشتهاست...معجونی داروی گیاهی بی خطری نیست بریزم تو غذاش که کم اشتها شه؟؟/
سلام فرشته جان
معجون و.... دیگه چیه!!!!
دختر خوب راه حلش خیلی پیچیده نیست
اول عجول نباش
دوم میوه و سالاد رو تو وعده های غذاییت خیلی زیاد کن چون هم ذایقه اش رو تغییر میده هم اشتهارو کمتر میکنه
حجم نان و برنج رو تو وعده های غذاییت کم کن نه حذف
هر شب یا هر زمان هم که تونستید باهم حداقل نیم ساعت چهل دقیقه برید پیاده روی
بیشتر از چاقیش هم نشون بده که نگران سلامتشی
اگه میتونی تشویقش کن بره ورزش
این لینک هم کمکت میکنه(توصیه های جناب sciخیلی مفیده)
احساس میکنم تو این زندگی حروم شدم
موفق باشی
:311::311::311::311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته من
از دست این خانمها . ما مرد ها چی میکشیم.
مزاح بود . دست خودم نبود خندم گرفت .
بهتره بره دکتر رژیم .باید دستوراتش رو انجام بده .
مثل دایی بنده نباشه بره قرص لاغری بگیره از این طرف قرص رو بخوره از اون طرف
هم غذاشو .دایی بنده خدانگهش داره سوار ماشین بشه ماشین چپه میشه .فکر کنم بالای 150 وزنشه :311:
میاد خونه ما بس که شکمش بزگه زیره پاشو نمیبینه هرچی زیره پاش باشه بشقاب لیوان له میکنه :311:
الهی دایی جون فداش بشم توپولویه خودمه :46:
پدربزرگ :311::311::311::311::311:همش به خاطر حرف شماست مردم بخدا چرا مشکل دوستمونو هیچ کدوم جدی نمیگیرن خب اینم یه مشکله دیگه:311::311::311::311::311:
خوبه حداقلش اینه کا تاپیکم باعث خنده خودم و دوستام شد:311::311:
میدونین مشکل نیست چیزیه کا اصلا دوستش ندارم.با بی محلی و با محلی هم حل نشد.دیگه دارم خسته میشم.به نظرتون اصلا من به عنوان یه زن اجازه دارم از ظاهر شوهرم انتقاد کنم؟چطور تو اسلام کلی به اینکه زنا باید جذاب باشن سفارش شده ولی به اینکه مردا باید شکمشون بزرگ نباشه سفارش نشده؟؟؟
بهش بگم من از این وضع خوشم نمیاد؟هیچ وقت تا حالا مستقیم نگفتم بش....اگه اره چه جوری بگم نه تنها بش بر نخوره که ترغیب بشه تکون بخوره....
پدربزرگ گرامی حالا که همه ما رو خندوندی به عنوان یه اقا لطفا نظرتو بگو
در ضمن شوهرم اصلا اونجور مثل دایی نیست....هنوزم خوشتیپه فقط نه مثل اول این شکمش رو با 5 کیلو کم کردن اب میکنه...
سلام آبجی :72:
بستگی داره همسرتون در چه سنی باشه . معمولا آقایون در یه سن خواصی به
اندام و تیپ خودشون میرسن .
و این رسیدگی باید بامیل خودش باشه .اگر با تنه یا اجبار باشه اصلا نتیجه ای نمیده برعکس
جبهه میگیره . خدای نکرده این حرف رومیزنه. همینی که هست ناراحتی . معمولا آقایون زیاد بهشون فشار
بیاد برای فرار کردن از این موضوع این حرف را میزنند .
مردها تا زمانی که مجرد هستند البته همه نه یه عده به سرو وضع خود میرسن مراقب وزن خود هستند اما
بعداز اینکه ازدواج کردن مشکلات زندکی و مشغله کاری بقدری زیاد میشه که فرصت نمیکنند موهاشون رو شانه بزنند .
ورزش به صورت مداوم جواب گو هست بعداز اینگه ورزش رو ترک کنند مجددا به حالت اول برمیگرده .
بهترین راهش اینه که زیر نظر دکتر تغذیه باشه .
شما گفتید هرچی جلوش میزارید نه نمیگه میخوره . معده اش باز شده جا داره و اگر غذا نخوره ضعف میکنه .
قد :وزن:همسرتون چقدر است ؟؟؟
چند وقته ازدواج کردید .؟؟
قدیمی هامون میگفتند مرد باید کمی شکم داشته باشه .
واقعیته.ما یه همسایه .آزری داریم که احل خانواده و فامیلهاشون در شکم داشتن رقابت میکنند.
یک روز دوستم که همسایه آزری بود بهم گفت این کمربندمو شول کنم بزارم زیره شکمم به نظرت شکم دار میشم.
میگم چرا حالا دوست داری شکم داشته باشی . میگه ما همه فامیل هامون شکم داشتن رو خوب میدونند میگن مرد باید شکم داشته باشه .
جدن خانوادشون رو ببینید . حتی تایفه شون. یکی از یکی بیشتر شکم دارن و شکم های زیبایی گرد صاف :311:
انگاری بادست ساخته شده :311::311:
سلام اقای پدربزرگ خیلی ممنون بابت پاسخ های خوب و در عین حال funny تون
علاوه بر اینکه بهم جواب دادین منو خندوندین و این باعث شد مشکلات من به شکلات تبدیل شه
راستش اولش احساس بدی داشتم از اینکه این تاپیکو زدم ولی الان این موضوع برام مثه یه بازی شده
شوهرم باید داماد همسایه شما میشد:311::311:
تو خونواده ما برعکس همسایه تون همه حتی مامان وبابام همیشه به فکر وزن و اندامشونن و شکم یعنی فحش:311:کلا همه در حال رژیمن و کسی شام نمی خوره و زیاد خوردن یعنی بی ادبی
شهرم 31 سالشه قد 183 وزن 90
یه خوبی داره به محض لاغر شدن شکمش شروع می کنه به اب شدن ولی به محض چاق شدن هم ...دیگه خودتون می دونید.می دونید متاسفانه موضعی چاق میشه
راستی ما دو ساله ازدواج کردیم
عجبا بر عکس منه شوهرتون من حرض میخورم لاغر میشم
هر کاری میکنم چاق نمیشم
غذاتون پرسی چند؟
یکی از دوستان راهنمایی خوبی کردن به جای اینکه بخواهید بگید که چرا چاق شدند . هر روز یک مقاله دربیار و از بدی های روغن و ..... برای بدن بگو.
بعد کم کم این ها ر از غذاهات کم کن
انتظاره ی شبه لاغر شدن هم نداشته باش
می گن وزن کیلو کیلو میاد گرم گرم میره