RE: از نامزدم متنفرم ولی نمی تونم بهم بزنم.
زهرا با کسی صحبت نکردم به غیر از همون که گفتم اونم چون خیلی نیاز داشتم با کسی حرف بزنم و واقعا آرومم کرد.به مادر بزرگم و مادرم هم هیچ وقت نمیگم.اصلا برام مهم نیست چرا اینکارو کرد.مشاور هر دلیلی هم بیاره برام قابل پذیرش نیست.نمی تونم ببخشم.حالمو به هم میزنه .
سلام.حتما به یک مشاور مراجعه کنید برای اینکه شما را اروم کنه یا نظرتون نسبت به پسر عمه تون را تغییر بده.رجوع کنید تا اگر قصد برهم زدن رابطه را دارید بهتون راهکار ارائه بده و دوم اینکه چون احساس تجاوز جنسی از سوی ایشون بهتون دست داده و مشخصه که هنوز در شوک هستید باید حتما برخورد درست با این قضیه را بفهمید که چطور برای خودتون حلش کنید چون اگر زیاد بهش بپردازید و بیشتر درگیر این قضیه بشید شاید برای رابطه بعدیتون هم مشکل ساز بشه
و اینکه به اون آقا که بهشون قضیه را گفتید فقط اینو میتونم بهتون بگم:
باید از بهترین دوست ترسید
هیچکس روح تو را انقدر عریان ندیده است...
که جای زخمهایت را بداند
سنجیده تر عمل کنید که بعدها پشیمانی به بار نیاید
نقل قول:
با یکی از همکلاسی هام قبلا چت می کردم خیلی دوستم داشتم ولی من حسی نداشتم می خواست باهام ازدواج کنه ولی من قبول نکردم. از وقتی نامزد شدم بهش گفتم خیلی بی تابی کرد گفت بهت نمی گم بهم بزن ولی می گم هر وقت به هر دلیلی برگشتی بدون من منتظر می مونم.
کار درستی نکردید با این همکلاسی محترم ! حرف زدید ! هم واسه خودت مشکل ایجاد میشه هم فکر و ذهن اون همکلاسی باز درگیر شما میشه ! الان شما ناراحتی و احساسی داری برخورد میکنی "" ناراحتیت به جاست ، نمیگم نباید ناراحت باشی "" شما الان رسما متاهلی ! وقتی تو زندگی مشترکت مشکلی پیش میاد باید با مدیریت درست به مشکلت نگاه کنی ! آروم که شدی با نامزدت یه مشاور برید ببینید دلیل اون آقا چی بود از این کار !
نبات جان ، لطفا تا وقتي كه به پسر عمه ت تعهد داري به هيچ وجه با اون آقا حتي كوچكترين ارتباط رو نداشته باش.
مطمئن باش بهش حست بهتر نشده، فقط الان چون احتياج داشتي به يكي بگي و به اون آقا گفتي به اشتباه اين فكر به سراغت اومده.
اين حس زودگذر و موقته!
پس مخصوصا در اين موقعيت از اون آقا فاصله بگير و دور بمون كه خداي ناكرده تصميم اشتباهي نگيري.
بهتره الان از يه مشاور كمك بگيري،چون متاسفانه اونقدر آزرده اي كه به تبع تصميم درستي نميتوني بگيري.
موفق باشي:72:
تجاوزی در کار نبوده چون شوهرته،ولی خشونتش به علت عصبانیتش از رفتارهای گذشتته.به قول میم شین عقده شده بود.
نگفتی قبلش ازت خواسته بود یا قبلن رابطه سطحی تر داشتید یا نه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
تجاوزی در کار نبوده چون شوهرته،ولی خشونتش به علت عصبانیتش از رفتارهای گذشتته.به قول میم شین عقده شده بود.
به نظر من هم مشکل همین بوده !
خانوم شما مثل اینکه قبلا خیلی این آقا رو اذیت کردید ! مثلا تو حرفاتون گفتید سال اول دانشگاه ایشون همیشه میومد دانشگاهتون و شما هم میگی وقتی دیدم دارن برات حرف در میارن با بد اخلاقی ازش خواستم دیگه نیاد و بعد هم با یکی از پسرای دانشگاهتون دوست شدی و به اون پسر گفتی با این آقا درگیر بشه و بهش بگه دیگه نیاد دم دانشگاه ! شما میگی چون داشتن برات حرف در میارودن بهش گفتی دیگه نیاد دم دانشگاه بعد اینکه با یکی از پسرای دانشگاه دوست بشی برات حرف در نمیارودن ؟؟؟؟!!!!!
خونسردی خودتون رو حفظ کنید و یه مقدار به خودتون زمان بدید که آروم بشید و بعد با نامزدت حرف بزن ببین چش بوده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
سلام.از نظر شما تجاوز نبوده چون از نگاه یک مرد به قضیه نگاه میکنید اما برای زنها حتی اگر خشونتی هم نباشه امابدون رضایت خانم باشه و یا احساس کنه ابزاری برای ارضای جسمانی قرار گرفته تجاوز محسوب میشه.
اما نبات جان من هم بااین دو جناب همسو است که شما هم در گذشته کم بی تقصیر نبودی.کار پسر عمه ی شما نادرست بوده اما شما برخورد بدتری داشتی.خودت را بذار جای ایشون و شما اگر از پسری خوشت میومد و دختری میومد جلوت و میگفت دوست نداره برو پی کارت چه حسی داشتی؟
من اصلا کار ایشون را قبول ندارم و واقعا بد عمل کردن اما مهم برخورد سنجیده شماست.نذارین این سیکل اشتباه رفتاری که از گذشته بین شما و همسرتون درست شده و ادامه پیدا کرده همینطور ادامه پیدا کنه.
دوست عزیز بابت اتفاقی که برات افتاده متاسفم
بنظر من بهتر هست تا مدتی (شاید یه هفته ) با ایشون ارتباط نداشته باشی و
بهش بگی که می خوای توی این به هفته تنها باشی
با خونوادت یا دوستانت در مورد این موضوع صحبت نکن،
اگر بعد از این یه هفته کماکان پذیرش شرایط برات سخت بود میتونی با یه مشاور صحبت کنی
لزومی نداره خونوادت رو در جریان بگذاری، چون ممکنه قضیه بین شما و همسرت حل بشه اما خونواده ها همچنان درگیر این موضوع باشن
ایشون از نظر عرفی، اخلاقی و حتی شرعی کار درستی انجام نداده، چون در عقد موقت، رضایت طرفین برای رابطه شرط اصلی هست
به خصوص اگر موضوع از بین رفتن بکارت مطرح بشه، شاید از نظر قانونی هم قابل پیگیری باشه
اما با همه اینها این اقا اونقدر عاشق شما بوده که مدت ها صبر کرده و بعد از محرمیت با شما دست به این کار زده
در حالیکه اگر ادم پلیدی بود میتونست خیلی زودتر از این ها و در موقعیت های مختلف حرکت ناشایستی انجام بده
بنظر من با وجود اینکه کارش اشتباه بوده اما نمی تونی صرفا با این عملش، در مورد پاکدامنی یا میزان خویشتنداریش قضاوت کنی
طبیعتا احساس تحقیر شدن یا مورد بی مهری واقع شدن داری، اما اصلا انتظار نداشته همسرت کاملا احساساتت رو درک کنه
بهش اجازه بده از خودش دفاع کنه، عذرخواهی کنه، توجیه کنه، حرف بزنه
حرفاش رو گوش بده و متقابلا احساساتت رو ابراز کن و همین تنفری که برات به وجود اومده رو مطرح کن
بذار بدونه که چقدر متاثر شدی
کار ایشون عقلانی نبوده، شما عقلانی عمل کن !
درددل کردن با همکلاسی سابقت (حتی اگر در قالب چت کردن باشه) چندان عقلانی بنظر نمیرسه
به جرئت میتونم بگم نوعی خیانت محسوب میشه
غلط بودن این رفتارت کمتر از کاری که همسرت کرد نیست
اگر همسرت اجبارا شما رو وادار به رابطه کرده و بهت بی احترامی کرده و حقوقت رو نادیده گرفته،
شما هم با صحبت کردن با همکلاسیت در حال زیر پا گذاشتن پیمانی هستی که با همسرت بستی!
تنفر فعلیت از بین میره اگر تنها منبع عاطفیت همسری باشه که انتخابش کردی
نهایتا توصیه میکنم یکبار دیگه دلایل انتخاب همسرت رو برای خودت یاداوری کنی
و ببینی در حال حاضر و بعد از اون اتفاق، کدوم دلیل انتخاب از بین رفته ؟
و چرا به جدایی فکر میکنی ؟
برخلاف نظر فرهنگ27 گرامی که میگن تجاوزی در کار نبوده باید بهت بگم عزیزم من کاملا درکت میکنم.دلیل نمیشه چون اون آقا نامزدت بوده به هر شکلی که دوست داشت با جسمت رفتار کنه.خصوصا اولین رابطه جنسی برای هر خانمی تبدیل به خاطره ای فراموش نشدنی تا اخر عمرش میشه و میتونه باعث عشق بیشتر یا کمتر به شوهرش بشه...من زنی رو میشناسم که شب اول ازدواجش به خاطر اینکه ترسیده بود و وحشت کرده بود از شوهرش پشت هم سیلی خورد الان اون خانم 2تا بچه داره و بعد از بیست سال هنوز از شوهرش کینه به دل داره و یجورایی ازش متنفره.. عزیزم برای اینکه خودت راحت با این قضیه کنار بیای حتما حتما حتما برو پیش مشاور.علاوه بر جسمت روحت زخمی شده باید یکی روش مرهم بذاره تا بهتر شی وگرنه تا ابد نه تو زن خوبی برا شوهرت میشی و نه اون میتونه برات شوهری کنه...مشاور بهت یاد میده کی و چجوری راجع به این مسئله باهاش صحبت کنی
این آقا حق نداشته با شما به اینصورت رفتار کنه نه از نظر اخلاقی نه از نظر قانونی شما می تونید به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا وضعیتتون بررسی بشه یا حتی از ایشون شکایت کنید
سن ایشون کم نیست 23 سالشه بچه نیست شاید در رابطه با زنها بی تجربه باشه ولی همه می دونن اینکار اونم به زور کاملا اشتباهه ایشون تا یه موقعیت گیر اوردن سریع سواستفاده کردند
به هیچوجه تا آروم نشدی اجازه نده بهت نزدیک بشه و به هیچوجه هم با ایشون جایی تنها نمون حتما یکی از اعضای خونواده تون حضور داشته باشه برخلاف نظر بقیه بهتون پیشنهاد میدم مادرتونو در جریان بذارید
اگه بکارتتون به طور کامل از بین نرفته دوباره فکر کنید یکی از دوستان من هم تا مدتها بعد از اولین رابطه که خشونت آمیز هم بود نتونست همسرش رو ببخشه و بعدها طلاق گرفت همیشه می گفت اونموقع بکارتش نصفه از بین رفته بود کاشکی همون موقع جدا شده بود ایشون حتی همسر قانونی شما هم نبودن
حتما یه مشاوره هم برید ممکنه این آقا خودخواه باشن و مثله شوهر دوستم فقط به ارضای خودشون فکر کنند