حرفهای TAMAS رو مطمئن باش درسته. البته این خانومها چوب این کار هاشون رو می خورند سنشون که می ره بالاتر دیگه نه پسری هست برای سرکار گذاشتن نه مردی هست برای ازدواج.
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفهای TAMAS رو مطمئن باش درسته. البته این خانومها چوب این کار هاشون رو می خورند سنشون که می ره بالاتر دیگه نه پسری هست برای سرکار گذاشتن نه مردی هست برای ازدواج.
خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان
یکبار یکی از دخترهای دانشگاه که با من دوستی اجتماعی که نه اصلا همکلاسی که فقط شماره همو داریم و ماهی یکبار هم اس نمیدیم تو جمع خانم ها پشت سر من اسم کوچیکمو گفته بوده و از من تعریف کرده بوده این خانم 3 بار اومد و تعریف کرد و ابراز تنفر از اون خانم که تو دانشگاه نباید انفد کسی با کسی صمیمی بشه نمیدونم خوب این حرفش نشونه چی بوده؟ حسادت زنانه نبوده؟
سلام، چشم
دلایلی که میگم ایشون قصدشون خواستگاری و ازدواجه اینه که گفتید باهاتون در مورد آینده صحبت کردن، بچه و اینا و اینکه در مورد علاقه یه آقایی به دوستشون و اینکه اگه میخواد باید بیاد جلو بگه و من الآن مث اونم
دلایلی که میگم پشیمونی براتون داره یکیش اینه که ایشون خودشون رابطه رو با شما شروع کردن و ممکنه بعدها این در نظر شما بد بیاد و توی اختلافات بگید که خودت شروع کردی، یا از کجا معلوم با یکی دیگه هم شروع نکنی و ...
دومین دلیل اینه که ایشون روابط اجتماعی خیلی بالایی دارن (چت کردن، سوار ماشین یه مرد دیگه شدن -که حتی با وجود تأهل اون آقا و سن بالاشون بازم درست نیست و ناراحتی شما بجا بوده- دوستی قبلی یا همزمان با یکی دیگه، ارتباط با استادی که وجهه خوبی نداره) که از حرفاتون و ابراز ناراحتی هایی که کردید معلومه شما اینو نمی پسندید. بخصوص که هر ارتباطی رو توجیه هم میکنن. ممکنه بعد از ازدواجم این جور روابط داشته باشن و با همین دلایل که اون سن بابامه، یا استادمه و منظوری نداریم و ...
سومین دلیلم هم اینه که ایشون با اینکه خودشون به شما علاقه دارن (البته نظر منه شایدم اشتباه برداشت کردم هیچی معلوم نیست و منم با قطعیت نمیگم) اما معلوم نیست خانوادشونم راضی باشن یا نه و دلایلی که خودتونم اشاره کردید که ایشون زیبا هستن، از نظر مالی هم بهتر هستن و شما فعلا درآمدی ندارید احتمال اینکه خونوادشون مخالف باشن زیاده
به گفته خانوادتون، خانواده ها بهم نمیخورن. خانواده خودتونم الآن راضی نیست و بعد از آشنایی هم ممکنه مخالفت کنن و شماهم که میخواید تا سه سال ایشونو معطل نگه دارید و اگه بعد از سه سال خانواده خودتون مخالف باشن حتما شرمندگیش واسه شما میمونه. اگرم از طرف ایشون مشکلی پیش بیاد و بعد از این مدت خانواده ایشون مخالفت کنن که بازم هردوتون آسیب می بینید بخاطر سه سال دوستی
ضمنا از کجا میدونید توی مدت سه سال بازم دوستیتون مثل الآن پاک میمونه یا ایشون یا شما تغییری نمی کنید(از نظر اخلاق یا اعتقادات). سه سال مدت زیادیه
معلوم نیست ایشون تمام حرفاشون راست باشه، البته من نمیگم دروغ میگن و این الان شاید اصلا مهم نباشه ولی اگه بخواید رابطه رو جدی کنید ممکنه براتون مهم بشه اونوقت اگه متوجه بشید بعضی حرفا حقیقت نداشتن.. مثلا ارتباطهاشون در اون حدی که نشون دادن نبوده باشه، جریان خواستگاری که براتون گفتن درست نباشه و برای تحریک شما باشه و ... (البته من نمیگم اینطوریه ها. فقط نمیخوام بعدا پشیمون بشید)
آخرین دلیل این که، شما الآن خیلی وقت دارید برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشید که خودتون شروع کنندش باشید و بیشتر باهاتون جور باشن تا اونموقع حتما شرایطتونم بهتر شده
توی آبنمک خوابوندتت :305:
شاید به دردش بخوری :227: شایدم بالاتری پیدا کرد و اون رو چسبید :311: :303:
دوست عزیز ما این راهها رو همه رفتیم! دختره رو فرشته ای می دونستیم که با همه روابط اجتماعی خوبی داره و... ایشون به همه به صورت یک ابزار برای کارهاش نگاه می کنه. از من گفتن بود. تجربه قبلی من دقیقا مشابه شماست. حتی علاقه افراطی هم به من وجود داشت! افراطی دقیقا! از دخترهایی که خیلی با پسرهای دیگه گرم می گیرن و صمیمیتشون زیادی هست دوری کن
واقعا تشکر از راهنمایی های دوستان بعضی از این حرف ها تو ذهن خودمم بود میخواستم مطمئن شم ولی من هیچ وقت ازش بدم نمیاد فقط میخوام دیگه ازش دوری کنم هم بخاطر خودم هم بخاطر اون
دوستان تا اینجا دلایل واقعا خوبی اوردید برای تموم کردن رابطه الآن داغم حالا چجوری کامل فراموش کنم
برای اینه که می خواد برای خودش باشی نه کسه دیگه یعنی کارهای بقیه رو انجام ندی پای درد و دل بقیه نشینی و... و خلاصه برای خودش باشی اون هم تنها به عنوان دوست نه همسر !نقل قول:
یکبار یکی از دخترهای دانشگاه که با من دوستی اجتماعی که نه اصلا همکلاسی که فقط شماره همو داریم و ماهی یکبار هم اس نمیدیم تو جمع خانم ها پشت سر من اسم کوچیکمو گفته بوده و از من تعریف کرده بوده این خانم 3 بار اومد و تعریف کرد و ابراز تنفر از اون خانم که تو دانشگاه نباید انفد کسی با کسی صمیمی بشه نمیدونم خوب این حرفش نشونه چی بوده؟ حسادت زنانه نبوده؟
باور کن به یک ماه نمیکشه که فراموش می کنی البته تا یک مدتی بعد از یک ماه هم گاهی میاد سراغت اما گذراست. با کارشناسی این رابطه درسهای بزرگی هم در مورد خودت و هم نوع روابطت خواهی گرفت که قدر یک دنیا ارزش داره و در زندگی اینده ات بسیار به دردت می خوره البته اگر رابطه رو بسیار محدود کنی و نقادانه به این رابطه نگاه کنی. توصیه میکنم کتاب ایا تو نیمه ی گمشده ی من هستی نوشته ی باربارا دی انجلیس رو بخونی در این مقطع به کارت میاد.نقل قول:
دوستان تا اینجا دلایل واقعا خوبی اوردید برای تموم کردن رابطه الآن داغم حالا چجوری کامل فراموش کنم
مطالب زیادی برای کم کردن عوارض قطع رابطه در سایت هست بگردی پیدا میکنی،این رو هم بگم این سختی اندک قطع رابطه بهای تجربه ایه که کسب میکنی در این دنیا هیچ چیز خوبی بدون زحمت بدست نمیاد.
باز هم ممنون از دوستان مخصوصا tamas و زنده دل
ولی tamas عزیز اون بنده خدا دختر خوبیه مشکل از منه که انقد زود دل میبندمم ولی تا همین 1ماه پیش بیشتر اون زنگ میزد یا اس میداد یا برام جزوه جور میکرد حدودا 2برابر من. بیشتر موقع ها سوالی داشت زنگ میزد تا اینکه اس بده ولی من بیشتر اس میدادم یا بیشتر موقع ها سریع میگفت بزنگ خونمون یا اینکه مادرش برای قبولی من تو یک امتحان نذر هم کرده بود یا اینکه برای خرید کتابا هر ترم اون زنگ میزد که نمیخوای کتاب بخری. ولی هر چی بوده به نظر من این دوستی تموم بشه به نفع جفتمونه
خوشحالم که تونستید تصمیم بگیرید و از دو دلی دربیاید. دودلی خیلی بده
گفتید چطوری میتونم کامل فراموش کنم. کامل که فکر نکنم هیچوقت بتونید فراموش کنید ولی برای فراموش کردن این لینکا میتونن بهتون کمک کنن:
با شکست عشقی چه جور کنار بیاییم؟
چگونه یك رابطه عاطفی را تمام کنیم
موفق باشید
ولی من باز دو دل شدم که بگم یا نه
وقتی فکر میکنم اگه واقعا منو دوست داشته باشه اون مسائل حل میشه و اینکه تا همین 1 ماه پیش تو این 1.5 سال بیشتر یاد کردن و تماس گرفتن از طرف اون بوده و من با احترام برخورد کردم ولی تقریبا بی تفاوت فقط چندبار غیرمستقیم گفتم دوست دارم و چند تا اس عاشقانه دادم و اون رابطه هاشو با دیگران رو و حتی سوار ماشین شدن رو همه رو خودش گفته اگه نمیگفت نمیفهمیدم چون هیچ کدوم از دوستای خودمم این موضوع رو نمیدونن که ما با هم دوستیم که بخوان آمارشو داشته باشن بیان بهم بگن دوستان کمکم کنید