RE: به دل نشستن یعنی چی ؟
[align=justify]اگه میخواهیدش ی ضرب الاجل و قطعیت بدون مصامحه نشون بدید تا ایشون نتونه کنترل رابطه را اونم به این شکل ادلمه بده! بگید قد قطعی واسه تشکیل خانواده دارید و چند روز بیشتر صبر نمکنید تا جواب نهاییشو بده.
بعد معلوم میشه که ایشون واقعا شما را میخواد یا نه؟ مرگ ی بار شیونم ی بار. شما هم از این بلاتکلیفی نجات پیدا میکنی! سه احتمال وجود داره:
1-شما را اونطور که واسه ازدواج بخواد دوست نداره!:305:
2-بین شما و کسی دیگه دودله و حالا مجبور میشه که یکیو انتخاب کنه:303:
3-ی مشکلی داره که بخاطر اون مشکل نمیتونه یا نمیخواد ازدواج کنه که واستون میگه و شما بهش کمک میکنی یا بیخیالش میشی!:302:
4-بر میگرده میگه میخواسته ببینه چقدر حاضر بودید واسش صبر کنید که شما این همه صبر کردید و در نتیجه قبول میکنه!:310:
ما را هم از نتیجش بی خبر نذار:72:[/align]
نه . به نظر من بی خیال بشید
من خودم یه دخترم
اگه از ده تا تلفن به یکیش جواب بدم و با بی محلی پیاماشو جواب بدم یعنی ازش خوشم نیومده
این که خیلی رک و مستقیم هم جواب نمیده احتمالا به خاطر موقعیت شماست که اون از نظر عقلی بررسی می کنه می بینه خوبین . ولی از نظر احساسی به دلشون ننشستید
اگر سریعا رابطه رو باهاش قطع کنید تکلیف اونم با احساسش معلوم میشه . اگه برگرده طرفتون یعنی دوستتون داره
در غیر این صورت زیاد تو همچین رابطه ای موندن براتون جز تحقیر شدن و عذاب نمیاره
ببخشید اگه رک حرف زدم
دوست عزیز
اگر به دلش نشسته باشین با یلدا موافقم...
ازش دور شین و ببینین چه عکس العملی داره. یکمی با جرات رفتار کنین که احساس کنه داره از دستتون میده ببینین چه رفتاری داره. اگر نیومد سمتتون بدونین شما رو نمیخواد واسه ازدواج و بی خیالش بشین به نظر من .
آقای farzad1357
به نظر من قطع یکدفعه رابطه درست نیست چون رفتار منطقی نیست بعد اگر همون دختر همینجا بیاد مشاوره بگیره بهش گفته میشه که احتمالا طرف منصرف شده و رابطه رو ادامه نده!
شما مگه دنبال بررسی احتمالات هستید و یا دنبال یه رفتار درست؟
اینکه گفتید کنترل رابطه مثل رانندگی هست درست نیست.شاید یه مثالش یه اره دو طرفه باشه که دو نفر با هم باید هر مانعی رو از سر راه بردارن.حتی همون مثال رانندگی شما هم به این معنیه که ایشون آمادگی ازدواج ندارن.
بعد اگر پس فردا بچه شما هم درست تربیت نشه هم میگید خودم باید تربیتش میکردم نباید دست خانم میدادمش؟
به نظر من یه بار واقعا معیاراتون ورابطه تون رو بررسی کنید اگر هنوز مایلید یک دفعه رسما به خانوادشون بگین تا ایشون هم نظر قطعیش رو بگه و بدونه که قصد ناز خریدن ندارید و تکلیفتون قراره معلوم بشه.
حرفام نظر شخصی من بود.
موفق باشید.
با سلام و تشکر از دوستان عزیز
بله ، بهش گفتم این وضعیت دیگه قابل تحمل نیست یک ماه بهش فرصت دادم تا با آرامش فکر هاشو بکنه گفتم اگه نظرت مثبت بود بیا باهم بریم و بقیه رابطه رو زیر نظر یک مشاور دنبال کنیم اگه هم میلی به این کار نداری بعد این یک ماه به من بگو ، البته من خودم شخصا امیدی ندارم و چند تا مورد هستن که خانواده و دوستان پیشنهاد کردن میرم خواستگاری اونها
[align=justify]نهههههههههههههههههههههههه هههههه
تا تکلیف این رابطه کلا مشخص نشده واسه خواستگاری اصلا اقدام نکنید! خیلی اذیت خواهید شد اگه با یکی پیش برید و ایشونم جواب مثبت بده!به ریسکش نمیارزه شما که تا حالا اینهمه صبر کردی این یک ماه هم روش[/align]:310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[align=justify]نهههههههههههههههههههههههه هههههه
تا تکلیف این رابطه کلا مشخص نشده واسه خواستگاری اصلا اقدام نکنید! خیلی اذیت خواهید شد اگه با یکی پیش برید و ایشونم جواب مثبت بده!به ریسکش نمیارزه شما که تا حالا اینهمه صبر کردی این یک ماه هم روش[/align]:310:
فکر نکنم ، داستان رو برات تعریف کردم ، احتمالش 1 به 1000 هم نیست ، نظر شما چیه ؟ احتمالی داره ؟
[align=justify]اگه احتمالش صفر بود همون موقع بهتون میگفت که دیگه بهش فکر نکنید. داستان هرچی که بوده وقتی ایشون قبول کرده یک ماه فکر کنه پس هنوز رد یا قبول نکرده. به نظر من ارزش یک ماه دیگه صبر کردن را داره و بعد برای همیشه.....[/align]:310:
سلام من با حرف هاي دوستان موافقم همه دوستان حرف ها رو زدن من طبق چيزي كه تو دوستان خودم و خواهرم كه متولد سال70 هست ديدم فكر ميكنم شما نميتونيد باايشون خوشبخت باشيد چون نسل سال هاي 65 به بعد خيلي فرق كردن و دنياشون و مرزهايي كه براي خودشون قائل ميشن خيلي متفاوت با نسل شماست. بهتره بيشتر فكر كنيد و خودتون پيش يه روانشناس بريد خودتون و براي هر جوابي آماده كنيد كه اگه جواب منفي بود خيلي اذيت نشيد
موفق باشيد
به نظر من اين خانوم تصوري از شما تو ذهنش داشته
ممكنه با همون 1 بار بيرون رفتن رفتاري از شما ديده كه خلاف ميل و تصوش بوده و نسبت به شما سرد شده