-
RE: دو دلی
سلام.
شما از تصویر این دختر خوشتون اومده نه از خودش شما توی دودلی هستید چون شرایطش خوبه و از نظر مالی تامینه و شرایط اجتماعیش هم که به گفته خودتون بهتر از شماست .ببخشید ولی برداشت من از صحبتهای شما اینست که شما ایشون را نه برای خودش که برای موقعیتش میخواین البته من منکر این نیستم که شرایط فرد خیلی مهمه اما مهمتر از خود شخص و ویژگی های شخصیتیش.اگر ظاهرش شما را آزار میده و به شک انداخته و از طرفی میگید که از شما در جنبه هایی بالاتر است به این هم فکر کنید که اگر باهاشون ازدواج کردید و متوجه شدید نمیتونید بالاتر بودن ایشون را بپذیرید آیا قیافه شون عاملی نمیشود برای سرکوب کردن ایشون و بهانه ای شود برای شما برای رفتن بطرف دختری که شرایط این خانم را داره و بعلاوه زیبا هم هست .خوب فکر کنید شما بیشتر از اینکه از دختر خانم خوشتون اومده باشه از شرایطش خوشتون امده.
با چشمان باز بنگرید.
-
زنده دل
ممنون حتما همینطوره
یکی مثل شما
ما بعد آشنایمون چون من پسر هستم از موقعیت اجتماعی و کار و مادیاتم براشون توضیح دادم و من رو با این شرایط پذیرفت من با خودش بیشتر درباره شخصیتش و اخلاقش سوال کردم و... درباره مادیات و جایگاه اجتماعیش و شغلش اوایل سوال نکردم چون نمیخواستم مادیات تویتصمیم نقش داشته باشه و فقط میدونستم دانشجوی دکتراست اون مسائل رو گذاشتم بعد شناخت شخصیت خودش
من بعد شناخت خودش نمیدونستم پدرشون چیکاره است و مادرشون درباره خانوادش سوال کردم گفتن پدرشون فوت شده ومادرشون کارمند بازنشسته است
من سعی بر این بود که با شخصیت خودش آشنا بشم چون قرار با خودش ازدواج کنم نه با شغل شا جایگاه
و بعد از این که از موقعیت شغلیش ومادیش با خبر شدم یکم ترسیدم و پیش خودم فکر کردم من سربارش و... نیستم
بعد با خودش صحبت کردم گفتم شما از من موقعیتت خیلی بهتره فکر نمیکنی این بعدا مشکل ساز بشه اما دیدم نه این دختر مادیات و این چیزا اصلا براش مهم نیست دنبال زندگی به معنای زندگی هستش
من بعد این خانم یکی از اقواممون بهم یک دختر دیگه معرفی کرد که تا حدودی شناخت ازشون داشتم و واقعا اون دختر زیباست و موقعیت مادیش هم از این خانم بهتره اما میدونستم شخصیت و اخلاق و ... این خانم رو نداره و من هم که دنبال مادیات نبودم گفتم نه
من واقعا بخاطر شغل و مادیات پی ازدواج با این خانم نیستم برای خودم هم مادیات مهم نیست
ببینید دوستان من میخوام باهاش ازدواج کنم اما میخوام راهنماییم کنید که یک موقع سر این موضوعات دلش رو نشکنم
و دراین باره که من بعدا چشمم دنبال یکی دیگه بره اینقدر میدونم که این کار رو نمیکنم چون من این کار رو بکنم میدونم طرف هم این کار رو خواهد کرد چون این رو به عنوان یک اصل پذیرفتمو دیدم افرادی رو که قبل از ازدواج خیانت کردن و بعد خدا هم دختری سر رهاشون گذاشته که دقیقا کاری که با دختر مردم کردن با اون دختر هم شده و دیدم مردهای رو که بعد ازدواج خیانت کردن و خیانت دیدن خیانت یک جاده دوطرفه است
خدا اون روز رو برای کافرش نده
-
خب این خیلیه خوبه که شخصیت دختر براتون مهمه من خودم معتقدم که زیبایی چهره لازم است اما اولویت مهمی نیست اما این برمیگرده به شما که ببینید زیبایی اون خانم و کلا معیار زیبایی چقد براتون مهمه.دوم اینکه خودتون حتما میدونید که یک آدم نمیتونه همه چیزو یک جا داشته باشه و شما هم نمیتونید همسری را پیدا کنید که تمام معیارهای شما را داشته باشه پس بهتره اولویت بندی داشته باشین .
براتون ارزوی شادکامی دارم.
-
با سلام !
همچنین با تشکر از دوستان .....
دوست عزیز قیافه ملاک مهمی در ازدواجه ولی با اوصافی که از ایشون کردید ایشون تیپی نسبتا معمولی دارن ولی موارد مثبت زیادی دارن که موجب قوت قلب ما برای اقدام به خواستگاری شده..
شما از این میترسین که خدای نکرده بعد ازدواج به خاطر قیافه از ایشون دلسرد نشین..... ولی ایشون با اینهمه حسنات روز به روز محبتتون رو جلب خواهند کرد..
صورت زیبا داشتن خوبه ولی سیرت زیبا داشتن خوبتره...
فکر کن خوش سیماترین دختر دنیا رو به عقدت درآوردی ولی عیب هایی داره که حتی نمیتونی باهاش بیرون بری چون خجالت میکشی بگی ایشون همسرتونه !!!! یا اینکه در یک حادثه از لحاظ زیبایی مشکلی پیدا کنند . مثلا سوختگی !!!
آیا اونموقع هم همسرتون رو ول میکنین و دنبال دختر دیگه ای میگردین؟
حیف نیست دختری با این همه حسنات و وقار بخاطر قیافه رد کنی ؟
من وقتی مجرد بودم این حرفو زیاد بهم میگفتن " زن زیبا مال خودت نیست" خدای نکرده جسارتی نباشه ولی متاسفانه تو جامعه افراد گرگ صفت زیادن.....
بهتره که رابطه دوستی رو زیاد ادامه ندید.. به خدا توکل کن و برای اقدام رسمی پا پیش بذار..........
مطمئن باش بعد آرایش خیلی تفاوت خواهند کرد.. همین که تو این دور و زمونه خودشونو برای یگران آرایش نکردن درون زیباشون رو نشون میده ...
«ان الله جمیل و یحب الجمال» ............
خداوند زیباست و زیبایی رو دوست دارد............
حالا خودت قضاوت بکن زیبایی منظور کدوم زیباییه؟
بعد فوت انسان ظاهر میمونه یا باطن؟
زندگی عاری از تنشی رو برات آرزو میکنم داداش
موفق باشی
با سپاس
سبز باشین
-
سام عزیز سلام ..
اول اینکه عنوان تاپیکت مبهمه .. لطف کن یه عنوان مناسب انتخاب کن که بیانگر مشکلت باشه و همین جا قرار بده تا مدیران زحمت تعویض نام رو بکشند ..
از صحبتهاتون معلومه که ادم فهمیده و عاقلی هستید ..
ببینید هر چیزی بعد یه مدت برای انسان عادی میشه . حتی زیبا ترین دختر هم اگر همسرت باشه بعد یه مدت که شور و اشتیاقت خوابید دنبال یه چیز جدیدتر میگردی تو وجودش .. به این علت که مردها اکثرا تنوع طلب هستن ..
بعد از ازدواج هم اکثر خانم ها چهره شون تغییر میکنه .. درسته که بافت صورت عوض نمیشه و همون طور میمونه اما با اصلاح و ارایش واقعا صورت خانوم ها عوض میشه ..
زیبایی باید تو ذات ادم باشه نه تو چهره ش ..
این انتخاب بستگی به این داره که ظاهر برای شما چه اولویتی داره ؟ چقدر به چهره و اندام یه خانم اهمیت میدین ؟ چقدر به رفتار و کردارش ؟
گفتید میترسم بعدا به خاطر این موضوع دلشو بشکنم ! برادر من این چیزی نیست که به شما تحمیل شده باشه و بعدا بخواهید به خاطرش به خانمتون سخت بگیرید و اذیتش کنید .. شما با چشم باز داری جلو میری و از اول هم چهره و صورتش رو دیدی پس اگر بهش علاقه ای داری باید همین طور که هست بپذیریش ..
-
سلام
اكيدا توصيه ميكنم كه ادامه رابطه تون رو از تلفني به حضوري تبديل كنيد.
بر اساس حرف هايي كه بينتون ردو بدل ميشه نميشه تصميم گرفت. معيار برخوردها و رفتار عملي هست و نه حرف.
در صورتي هم كه خواستين به اين خانم جواب منفي بدين لازم نيست بگين بخاطر ظاهرشون بوده ، مي تونيد بگيد لياقت ايشون خيلي بيشتر از شماست و با توجه به شناختي كه تو اين مدت بدست آوردين توانايي خوشبخت كردن ايشون رو در خودتون نمي بينيد.
موفق باشيد
-
با تشکر از همه دوستان قرار بر این شد چند دفعه دیگه حضوری هم رو ببینیم و بعد و بعد تکلیف هم رو مشخص کنیم
باید یکی دو بار دیگه ببنمیش این بهتر میتونه توی تصمیم گیری کمکمون کنه
از همه برای راهنمای خوبشون تشکر
-
سلام
دوست عزیز این توصیه یه روانشناسه
یه آینه بگیر جلوی خودت و کسی رو انتخاب کن که تو آینه می بینی
در مورد ظاهر خودت چیزی نگفتی
آیا بهم میاید ؟
و اینو حتما در نظر بگیر که آدم اگه کسی رو دوست داشته باشه خیلی چیزایی که اوایل مهم جلوه می کنن بعد یه مدت اصلا به چشم نمیان مثل همین ظاهر
محک مقدار دوست داشتنته
ولی من واقعا خیلی ها رو دیدم که ظاهر زیبا براشون بعد ازدواج عادی شده
ولی ظاهر خیلی زشت و نا متناسب نمی تونه عادی بشه