ای ولنقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
کجا همچین رسمیه به ما هم بگین!
تو خانواده شوهر من که اصلا رسم نبود هیچی رو داماد بخره. کلا رسم و رسوم دوست نداشتن!
ولی جدای از شوخی فقط صوتی تصویری ها رو شوهرم خرید و بقیه چیزا رو من بردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
ای ولنقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
کجا همچین رسمیه به ما هم بگین!
تو خانواده شوهر من که اصلا رسم نبود هیچی رو داماد بخره. کلا رسم و رسوم دوست نداشتن!
ولی جدای از شوخی فقط صوتی تصویری ها رو شوهرم خرید و بقیه چیزا رو من بردم.
ساری که اینجوریه
حداقل تو فامل ما که اینجوری بوده تا حالا
3یا4قلم از وسایل بزرگ رو خانواده داماد می خره
البته قبلش معلوم می کنن مثلا فرش و گاز و ال سی دی
یا یخچال
بذار فردا می پرسم دقیق می گم.
تمنای عزیزم سلام.من تیرماه امسال شروع به خرید کردم تا ابان که مراسمم بود.اوج گرونی ها و بالارفتن نرخ دلار و از همه بدتر کمیاب شدن جنس و اهتکار.تو شهر ما همه چیز گردن دختره جز سیستم صوتی و یک تخته فرش و تیکه های اختیاری که اول عقد از خونواده پسر طلب میکنن من هیچی از شوهرم نخواستم حتی سرویس چوب. همه چیزم خریدم حتی لوازم برقی غیر ضروری که فقط جا گیره اونم به اصرار مامانم چون من نمیخواستم.کل خریدم و فاکتور شده دارم جمعا29میلیون شد گفتم باسروس چوب. ....الان میفهمم کاش زیر بار حرف مامانم واسه خرید خیلی چیزا نمیرفتم.با این خونه های کوچولو و.....کم بخر اما خوبشو بخر با کیفیت.یخچال فریزر لباسشویی خارجی بخر سامسونگ خیلی خوبه نسبتا قیمتشم خوبه.شاد باشی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
پرسیدم تایید شده سه کالای بزرگ با داماد هست
ربطی هم به شیربها اینا نداره
ای بیچاره پسرا................:302:
دوستای خوبم ممنونم از نظرات تک تکتون :43:
shab niloofari: عزیزم باهات موافقم اصلا نمیخوام وسایل غیر ضروری رو بخرم ، فقظ وسایلی که برای شروع زندگی مورد نیاز هستند .
چیزهای غیر ضروری رو میزارم توی زندگی اگر یک وقت لازم شدن میخرم .:81:
الف-ح : مرسی دوستم ، خیلی لیست کاملی هست ، راحت تر میشه تصمیم گرفت ، که چی بخریم و چی نخریم .:46:
پدربزرک : میخوام وسایلم رو خوب بخرم ، یعنی مارک نسبتا خوب باشه ولی نه زیاد گرون ، همون ال جی و سامسونگ ،بخصوص یخچال و لباسشویی و جارو برقی ، که مرتب دارن استفاده میشن . ولی خوب بقیه وسایل هم خوب ولی با قیمت مناسب .:rolleyes:
مثلا سرویس قابلمه رو می خوام چدن بگیرم ، ولی خیلی گرون شدن ، مارک های ایتالیایی همه 800 به بالا .
انقدر خیلی زیاده ، آخه پارسال میشد با 300 یک سرویس خوب خرید . :33:
سرویس چینی خیلی گرون شدن .
قبلا میشد با 10 تومن یک جهزیه نسبتا خوب خرید ، یعنی طوری که وسایل مورد نیاز اولیه رو بخریم .ولی الان اصلا نمیشه .
fm.mohajer : عزیزم چه وسایلی خریدی ؟ مثلا یخچالت رو ساید خریدی ؟ میخوام ببینم حدودا چی ها خریدی که 29 تومن شده؟
یخچال فریزر دوقلو 3میلیون,ماشین لباسشویی1میلیون ظرفشویی1/200هرسه سامسونگ جارو برقی400سامسونگ.ساید نگیر هم گرونتره هم جای فریزرش خیلی کمه.دوقلو شیکتر و ارزونتر از سایده.قابلمه یه سرویس چدن 600 یه سرویس استیل که داخلش چدن باشه وگرنه به درد نمیخوره و زود سیاه میشه دوتا دونفره مسی هم گرفتم که دم دستیمه و عالیه.دیگه چی عزیزم???
سلام تمنای عزیز
با توجه به تاپیکهای قبلیت من فکر میکردم شما زندگی با همسرت زیر یک سقف رو شروع کردی....
در مورد جهیزیه ات یه چیز کلی بهت میگم
به هیچ عنوان توی این گرونی فشاری به پدر و مادرت نیار و مجبورشون نکن با رفتن شما به خانه بخت کمرشون زیر بار خرج و مخارج و قرض و وام و ....خم بشه.
وسایلت رو آبرو دار بردار اما نه آنتیک و لوکس با بهترین مارکها.
میتونی مارکهای ایرانی هم برداری.هم به تولید کننده های داخی کمکی میشه و 4 تا جوون مثل من و شما میتونن سرکار باشن و هم به صرفه تره.
من فقط یه جاروبرقیم رو خارجی برداشتم .الان یه قطعه اش شکسته و 4 ماهه دنبال اون قطعه اش هستم.اخرم به نتیجه رسیدم یه دونه دیگه بخریم اما ایرانی که اگر خراب شد بشه درستش کرد.
موفق باشی
fm.mohajer : خیلی خیلی ممنونم عزیزم :46:
عزیزم این قیمت هایی که شما فرمودین نسبت به قیمت هایی که من الان میبینم ، خیلی عالی هستن . آخه متاسفانه از شانس بد ما یک دفعه قیمت ها خیلی خیلی بالاتر رفتن . هنوز شما به اینکه به گرونی خوردین ولی باز بهتر از الان خرید کردین :(
آره یخچال 2 قلو واقعا کاربردی تر هست و جادار ، باهات موافقم
منم فکر می کردم زندگیتو شروع کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط tamanaye man
وسایلی مثل یخچال تی وی جارو اجاق چیزایین که در آینده تعویض خواهند شد،پس مدلی بردار که وقتی خواستید عوض کنید
دلت نسوزه بگی اینو انقدر خریدیم،چون جنس دست دوم چند سال کار کرده اگر ببرن 1.10 قیمت خرید می برن.
در عوض تمرکزو بذار روی ظرف روی قالی شده 6متری دستی بگیر ولی 12ماشینی نگیر.خورده ریزایی مثل سرخ کن،
آبمیوه گیر ظرفشویی پول دور ریختن و ایجاد تنبلیه.اینم بدون اگر شوهرت وضعش خوب باشه سر سال خودش شروع
می کنه به تعویض وسایل چون مردی که وسایل خونه شو خودش تهیه کرده باشه احساس بهتری داره.
maryam 123 و فرهنگ 27 : آره من و همسرم 3 سال هست که با هم زندگی میکنیم ولی زندگیمون دانشجویی بود ( خارج از کشور )و از خانواده هامون دور بودیم ، ولی درس جفتمون تموم شده و میخواهیم برگردیمون شهر خودمون سر زندگیمون ، و اون باید دنبال خونه باشه و منم جهازم رو بگیرم .
مرسی مریم جون از نظراتت عزیزم
خیلی پشیمونم که ای کاش از قبل جهازمو گرفته بودم قبل از اینکه انقدر گرون شه . فکر میکردم همه رو بعد بگیرم که با هم ست باشه و دموده نشه بهتره ، ولی اصلا فکرش رو نمیکردم .
فرهنگ 27 : آره با شما موافقم ولی همون فرش 6 متری دست بافت هم خیلی گرون شده متاسفانه :(
برای خودم آرزوها داشتم که این و میخرم اون رو میخرم ...ولی الان میخوام طوری برنامه ریزی کنم که فعلا وسایل اولیه مورد نیاز رو بخرم که به پدر و مادرم هم فشار نیاد .