RE: سر همه چیز باهم مشکل داریم
دوستم منم زیاد تو مهارتهای گفتاری وارد نیستم.اما بطور کلی یعنی زنو مرد خواسته هاشو جوری بیان کنه که به طرف برنخوره یا جوری نباشه که تحرییک شه و جبهه بگیره یا احساس کنه طرف میخواد روش تسلط پیدا کنه. تو اینترنت و حتی همین سایت خودمون خیلی مطالب هست مثل این
http://www.hamdardi.net/thread-9346.html
اما در مورد کارهایی که انتظار داری اون انجام بده چون خودم تجربه همین ناراحت شدنا رو دارم بهت میگم. اگه فکر میکنی انجام دادن کارهای خونه در توانت نیست خودت تصمیم بگیر و کارگز بگیر واقعیتش اینه که این مشکل توئه و همسرت اصلا اونو مشکل نمیبینه چون سرو کارش با این مسایل نیست. نباید بشینی تا یه روزی همسرت از روی خودخوریها و ناراحتیهات مشکلتو متوجه شه.
در مورد نیازهای دیگتم همینه. مثلا دوست داری برین مسافرت خب با توجه به جیب تون و وقت آزادتون یه مسافرت جم و جور برنامه ریزی کن و وقتی مطمئن شدی همه چیو در نظر گرفتی به همسرت جوری بگو که متوجه نشه تو برای همه چی تصمیم گرفتی و فکر کنه پیشنهاده احتمالش که برین خیلیه چون از قبل همه موارد و شرایطتو توش دیدی . اما اگه فقط نیازتو که مسافرت رفتن تکرار کنی برای همسرت همسرت کم کم بی توجه میشه و حتی ممکنه موضع بگیره.
واقعیت زندگی اینه که ما همسرا دو تا آدم با خواسته ها و مشکلات متفاوتیم اگه میخوایم خوشبخت باشیم باید خودمون برای خوشبختیمون تلاش کنیم و از هر تنگنا و مشکلی بعنوان یه فرصت برای شاد بودن استفاده کنیم.
دوستای عزیزم
از کمک همگیتون ممنونم. تصمیم گرفتم رو ارتباط کلامیم با همسرم کار کنم. امیدوارم این بار دیگه بتونم یک تغییر اساسی تو زندگیمون ایجاد کنم
خانمي سلام
نمي گم اين مشكلاتي كه نوشتي چيزي نيستند.اما خيلي خيلي خاص نيستند. شبيه مشكلاتي است كه همه ما ها اوايل زندگيمون باهاش برخورد كرديم. شنيدي مي گويند كه دوسال اول همه زندگي هاي زناشويي، دوسال جهنميه! اگر تونستيد اين دوسالو با تدبير و مديريت بگذرونيد. نشون مي ده كه يك عمر زندگي رو تضمين كردي.
حالا در مورد شما هم من پيشنهاد مي كنم يكبار دوستانه مثل همان روزهاي اول آشناييتون با هم بشينيد و حرف هاي دلتونو بدون اينكه عصبي بشيد به هم بزنيد. از همديگر بخواهيد كه حساسيت هايش را بيان كند. مجددا سلايق، خواسته ها ونيازهاي يكديگر را از هم سوال كنيد.
مشكل امروز شما به اعتقاد من اين است كه همديگر را خوب نمي شناسيد. بايد بدانيد كه از زندگيتان چه توقعاتي داريد و از چه چيزهايي بيزاريد.
دختر خوب، زودرنجي و زود جوشي خيلي خصوصيت خوبي براي خانم ها نيست. اول خودشان خيلي آسيب مي بينند و دوم اينكه نمي توانند سنگ صبور مناسبي براي همسرشان شوند.
پ.ن: يكي ازمشكلات شما هم به اين بر ميگردد كه با همسرت همسن و سال هستي. به نظرمن رفتارهاي همسرت متناسب با سنش است.خيلي از پسرها در سن ايشون هنوز مجردن و خونه باباشون مي خورن و مي خوابن. شايد ايشون خيلي زود وارد زندگي زناشويي شده و اينجا وظيفه شماست كه به او با سياست هاي زنانه تان يك سري چيزها را آموزش دهي. مثل مسئوليت پذيري. اورا در موقعيتي قراردهي كه مجبور شود مردانه تر رفتار كند.
سلام ساحل آرامش عزیز
متنت رو کامل خوندم. با دقت پستهای خوب دوستان رو هم خوندم.
چند تا سوال دارم برای شناخت بیشتر روحیات خودت و همسرت :
تا حالا شده که بخوای با همسرت بنشینی و در آرامش باهاش راجع به مسائلتون صحبت کنی؟
10 تا از ویژگی های خوب همسرت رو برام میگی؟
به نظر خودت آدم حساس و زودرنجی نیستی؟
تا حالا با هم مشاوره حضوری رفتین؟
به سوالاتم جواب بده تا بیشتر کمکت کنم :72:
سلام بهار شادی عزیز
مرسی از اینکه متنم رو با دقت خوندی می خوای کمکم کنی
تا حالا شده که بخوای با همسرت بنشینی و در آرامش باهاش راجع به مسائلتون صحبت کنی؟
آره خیلی وقت ها. در حدی که یه مدتی تو خونه دو تا صندلی کنار پنجره گذاشته بودیم مخصوص حرف زدن در مورد مسایلمون و یک سری قانون هم برای حرف زدن روی اون دو تا صندلی گذاشته بودیم. مثه اینکه هیچ کس نباید عصبانی بشه (البته بیشتر وقت ها اول من عصبانی می شم یا ناراحت می شم بعدش همسرم از عصبانی شدن یا ناراحت شدن من عصبانی و ناراحت می شه . البته گفتم بیشتر وقت ها چون استثنا هم وجود داره که برعکس می شه) ولی انقدر اختلاف و سوتفاهم بینمون زیاد پیش میاد که دیگه جفتمون از حرف زدن در آرامش خسته شدیم. وقتی هم که در آرامش حرف می زنیم معمولا مشکلمون در مورد اون موضوع خاص حل می شه ولی باز فرداش یک مشکل دیگه گاهی از همون جنس گاهی هم از یک جنس دیگه پیش می اد که بینمون اختلاف پیش میاد
10 تا از ویژگی های خوب همسرت رو برام میگی؟
1.یکی از ویژگی های فوق العاده ش اینکه به راحتی به اشتباهش اعتراف می کنه و عذر می خواد. و این کارو تحت هر شرایطی انجام می ده. یعنی یهو وسط دعوا همینکه حس کنه اشتباه کرده فوری می گه راست می گی این جارو من اشتباه کردم و معذرت می خوام . همیشه به این اخلاقش غبطه می خورم چون من اصلا نمی تونم وسط دعوا یهو انقدر واقع بین و منطقی بشم. این اخلاق رو با همه داره نه فقط من.
2.در مورد رابطه ی من و خانواده ش همیشه عالی برخورد می کنه. برای همین تا حالا من هیچ مشکلی با خانواده ش نداشتم و خیلی هم دوستشون دارم . در حالیکه وقتی خوب فکر می کنم می بینم می تونست خیلی جاها خیلی کدورت ها بوجود بیاد ولی همسرم با برخورد درستش خیلی خوب اوضاع رو مدیریت کرد
3.در مورد ارتباطش با خانوم های دیگه یا چیز هایی از این قبیل هیچوقت ذره ای منو آزار نداده و نذاشته رو چیزی من حساس بشم یا حسادت کنم و از این نظر خیلی بهش اعتماد دارم.
4.اهل هیچ جور رفیق بازی نیست. با اینکه من با دوستای دخترم بیرون می رم یا مهمونی دخترونه می گیرم یا حتی اون موقع که عقد بودیم با دوستای دخترم چند روز رفتم مسافرت ولی همسرم اصلا اهل این چیزا نیست. با اینکه دوست و رفیق زیاد داره ولی هیچوقت مجردی باهاشون بیرون نمی ره. خودشم می گه اصلا دیگه مجردی بهم خوش نمی گذره. حتی اون موقع که دوست بودیم اگه با دوستاش می رفت بیرون من نبودم بهش زنگ می زدم می گفتم برو خونه فوری می رفت خونه. الانم همین جوریه
5. جاه طلبه . نه به معنای بد ، به معنای خوبش. یعنی خیلی از نظر مالی به فکره که حتما در آینده زندگی مرفهی برا من درست کنه
6.اصلا اهل دستور دادن به من نیست. اولا که هر چیزی ازم بخواد با خواهشه بعدش کارای شخصیش رو همیشه خودش انجام می ده. مثلا اتو کردن لباساش. می گه تو خسته می شی خلاصه نمی ذاره من انجام بدم
7.لارج و دست و دلبازه. مگه اینکه دیگه واقعا از نظر مالی بهش فشار بیاد و الا در کل دست و دلبازه مخصوصا برای من. همیشه بهترین چیزها رو می خواد و می خره ولی در مورد آدم های دیگه با اینکه لارجه ولی نمی ذاره کسی پررو بشه و سواستفاده کنه.
8.آدم شناس خیلی ماهریه !! از این نظر واقعا قبولش دارم. با چند تا برخورد می فهمه طرف چیکاره س. برا همین به انتخاباش واقعا اعتماد دارم . مثلا اگه شریکی انتخاب می کنه یا کسیو به نوعی میاره تو زندگیمون من چون انتخاباش رو خیلی قبول دارم اصلا نگرانی ندارم. یعنی این جوری بگم اصلا تو جامعه آدم ساده لوحی نیست
9.مشوق خوبیه. من هرکاری برای رشد خودم خواستن انجام بدم همیشه تشویقم کرده و حمایتم کرده
10. مشکلات رابطمون براش مهمه و دنبال حل کرده و برای حل شدنش همه ی سعیش رو می کنه ( خواندن کتاب ، رفتن پیش مشاور ، حرف زدن و ... ) در کل نه فقط تو مشکلات خودمون بلکه تو همه ی مشکلاتش (حتی مشکلات کاری) اهل مشورت کردن، مشاوره گرفتن و برخورد علمی با قضیه س (من فکر نمی کردم این ویژگی مثبت باشه ولی تاپیک بقیه ی دوستان رو که می خواندم متوجه شدم بعضی از آقایان حتی حاضر نیستن برای حل مشکل پیش مشاور برن در حالیکه همسر من خودش بارها پیشنهاد مشاور رو داده و چند بارهم خودش وقت گرفته برای مراجعه)
به نظر خودت آدم حساس و زودرنجی نیستی؟
والا من تو بین دوستای دخترم به بی رگ معروفم . یعنی به اونا اگه بگم من حساسم می خندن بهم !! حرفم اینکه ممکنه من حساس باشم ولی فکر نمی کنم از دخترای دیگه حساس تر باشم تازه بر عکس خیلی بی تفاوت ترم نسبت به دوستای دیگه ام. بعدش توی جمع برخورد زن و شوهر های دیگر رو که می بینم واقعا حس می کنم من اصلا حساس نیستم. می دونین همسر من قبل از من هیچ دوست دختری نداشته. حتی با هیچ دختری حرف عادی هم نمی زده. خواهرشم ازش بزرگتر بوده و زود ازدواج می کنه. در کل به نظرم بلد نیست با دخترا حرف بزنه. مجبور بوده از رابطه پدر مادرش الگو برداره که رابطه ی اونا هم کاملا سنتیه و چنگی به دل نمی زنه. من و با دوستای پسرش مقایسه می کنه. فکر می کنه منم باید از حرفایی که اونا ناراحت نمی شن ناراحت نشم ! در حالیکه این شدنی نیست
تا حالا با هم مشاوره حضوری رفتین؟
آره رفتیم. نه در مورد این مشکل. قبل از عقدمون چند جلسه رفتیم بخاطر اختلاف سنی کم و اینکه سن شوهر کم بود و من نگران بودم مسئولیت پذیر نباشه . که مشاور با چند جلسه صحبت و تست گفت نگرانیم بی مورده و البته حرفش درست بود
ایشالا مشکلت حل بشه
ولی چرا دوستان همه ش به شما گیر دادن ؟
من حرفاتو کامل خوندم . رفتارای ایشونم خیلی مشکل داره .
حالا اگه این دوستمون نخواد بازی کردن یاد بگیره زندگیش باید از هم بپاشه
والا ایشون همه وقتش به بازی میره . اگه اینم بشینه پای بازی که ....
مگه گیم نته ؟
بعدشم مرد باید وظایف خودش رو بدونه . یعنی چی ؟ همه وقتش به بازی بره ؟ پس حق زن چیه این وسط ؟
البته من فقط در مورد بازی گفتم . در مورد بقیه هم همین نظر رو دارم
دوستان یه طرفه به قاضی نرین
ایشالا مشکلت حل بشه خانمی
سلام به کاپیتان ساحل آرامش :)
خوب چه عالی حسن جویی کردی از این شوهر خوب و محترم. آفرین :104:
عمده مشکل شما 2 نفر عدم برقراری ارتباط صحیح با همدیگه هست!
مثلا اون 2 تا صندلی داغ که گذاشتی گوشه خونه شده صندلی عذاب و شکنجه چون نوع گفتگو غلطه.
تا حالا شده صندلی داغ بذارین؟ یه صندلی داغ مفرح مثل صندلی داغ های همدردی؟
آیا توی گفتگوتون تنوع ، شوخی ، شادی و چیزهای دیگه هست؟
میدونی چه نوع گفتگویی یک گفتگوی سلامته؟
گفتگویی که توش رفتار مورد نقد منصفانه قرار بگیره نه خود شخص!
و بعد هم بهش اصرار نشه و زود ازش عبور شه.
در این گفتگو نباید کسی رو محکوم کرد و نباید حالت برد و باخت بگیره.
باید برای بهبود رابطتون باشه نه مایه آزار روحی و محکوم کردن هم!
وقتی رفتار مورد نقد قرا بگیره در واقع ما داریم راجع به یک رفتار صحبت می کنیم نه خود شخص!
در این حالت کسی عصبانی نمیشه! ناراحت نمیشه و از کوره در نمیره!
گاهی میتونه حالت طنز بگیره و به شوخی بگذره.
گاهی میتونه مسابقه باشه طوری که لحظه شماری کنه همسرت واسه این گفتگوها که البته جاش رو هم تغییر بدی
بد نیست. مثلا گاهی در حالیکه رو پاهای همسرت نشستی و توی صورتش نگاه می کنی و لبخند میزنی صندلی داغ
شروع شه :)
میخوام بگم باید به میل بیاد نه به اجبار.
همسر تو رفتار با یک خانوم رو به دلیل جو زندگیش یاد نگرفته اما تو میتونی یادش بدی
زن نقشش در خانواده مربیه گل دختر :)
تو باید بهش غیر مستقیم یاد بدی و نشون بدی که چطور باید با یک خانوم رفتار کرد و خواسته هاش رو بگی.
مثلا خسته از کار میاد خونه ، بگو دراز بکشه و ماساژش بده و بعد از چند دقیقه ماساژ بهش حرفای رمانتیک بزن که
دوست داره.
کاری کن که از پای ایکس باکس بیاد پای صحبت های جذاب و برنامه های جالب تو.
مشاوره حضوری هم میتونی بری و ازش کمک بگیری.
خدا رو شکر همسرت هم که با مشاوره رفتن مشکلی نداره و مرد خوبیه.
فقط این کودک درونش یکم زیادی شیطونه و عاشق بازی :227:
کودک درون رو فقط یک کودک درون دیگه میتونه سرگرم کنه. و بعد که جذب شد باید بالغ تو به بالغ همسرت رفتار
درست رو یاد بده.
توی کارهاش هم کمکش کن و بهش پیشنهاداتی در مورد شرکتش بده.
اما هیچ مردی دوست نداره زنش بدونه درآمدش چقدره.
پس تو هم اصرار نکن. اعتمادش رو جلب کن و مسئولیت رو بهش بده و بگو به تدبیرش اعتماد داری.
این امور رو انجام بده تا تغییرات در زندگیت نهادینه بشن.
اگر کلید ارتباطی همسرت رو پیدا کنی برنده ای.
ببینم چه می کنی ناخدا ساحل :)
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _yalda
ولی چرا دوستان همه ش به شما گیر دادن ؟
من حرفاتو کامل خوندم . رفتارای ایشونم خیلی مشکل داره .
حالا اگه این دوستمون نخواد بازی کردن یاد بگیره زندگیش باید از هم بپاشه
والا ایشون همه وقتش به بازی میره . اگه اینم بشینه پای بازی که ....
_yalda جان
میدونی چرا همه به خود مراجع اول توصیه هایی می کنن؟
چون ما به خود شخص فقط دسترسی داریم و ایشون میخواد تغییرات رخ بده!
ضمن اینکه ما که حرفهای مخاطب ایشون رو نشنیدیم و نمیتونیم یک طرفه به قضاوت بریم.
پس باید اول از خودش شروع کنه و اشتباهات خودش رو پیدا کنه و اصلاح کنه تا روی رفتار
غلط مخاطبش هم اثر بگذاره.
در مورد گیم هم من با شما موافقم و راهش این نیست اما باید همیشه در اصلاح هر رابطه
ای اول از خودمون شروع کنیم :72: