خوب پس اينجا واسه چيه باز كه شروع كرديد به آاه و ناله؟بااين چيزا كه مشكلي حل نميشه بهتره سرخودتون و گرم كنيد تا امتحاناتش تموم بشه من خوشحال شده بودم كه همه چي افتاده رو روال.
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب پس اينجا واسه چيه باز كه شروع كرديد به آاه و ناله؟بااين چيزا كه مشكلي حل نميشه بهتره سرخودتون و گرم كنيد تا امتحاناتش تموم بشه من خوشحال شده بودم كه همه چي افتاده رو روال.
نه دوست عزیز.. نیفتاده فعلا..
الان یه چیزی بگم همه میگن نا امیدی.. ولی این زندگی درست نمیشه. راه حلش همون جداییه.. البته من نمیخواما.. واقعا هم تلاشمو میکنم ولی ..
فقط دلم از این میسوزه که رابطه ای که به راحتی میتونه عالی بشه اینطوری داره خراب میشه.. به خاطر بچه بازی ..
برا اینکه زندگیم درست بشه خیلی تلاش کردم ولی نشده...
از خدا صلاحو خواستم.. ینی صلاح همینه که اینطوری عذاب بکشم :316:
به نظرتون الان که اینطوری خواسته که مدتی با هم نباشیم ولی باز اس میده که بیا همو ببینیم حرف بزنیم من چکار کنم.
امروز درسو بهانه کردم که ناراحت شد ..
میخوام هر طوری هست این مدتو دور باشیم از هم که یاد بگیره رو حرفش وایسته .. درسته کارم؟
مثیکه خسته کننده شده ..
لااقل دعا کنین دوستان :323:
مثل اينكه شما هم افتادي رو دور لجبازي كردن. يه مدت همه چي رو درست ميكني بعد با يه حركت همه رو خراب ميكني.
:311: زندگیم خنده دار شده...!!!
حالم بده بچه ها.. نمیدونم چرا..
:323::323::323::323::323:
یه چیزی بینمون پیش اومد که قهر کردیم و بعد که بهش اس دادم گفت فرض کن من تو این چند روز بهت خیانت کرده باشم تو چکار میکنی ؟ بازم دوسم داری؟
این حرفش خیلی ناراحتم کرده.. نمیدونم چرا اینطوری گفته.. اسم خیانت میاره وسط ناراحت میشم دست خودمم نیست. :302:
سلام خوب حرف خوبي نزده ولي ميشه اينو ازش فهميد كه اون ميخواد ميزان دوست داشتن شما روبفهمه حتي در صورت خيانت بازم بهش فك ميكني بازم دوستش داري يه جوري ميخواد از دوست داشتن شما مطمئن بشه.حالا نميدونم برداشت من درست بوده يانه.
نمیدونم ولی اینطوری !!!
میدونه دوسش دارم بعد میاد میگه فک کن من دوست پسر پیدا کردم چیکار میکنی
:82: