ماندانا70 عزیز
از اتفاقی که در گذشته براتون افتاده متاسفم توصیه میکنم حتما به یک روانشناس معتبر(نه روانپزشک) مراجعه کنید چون مورد شما چیزی نیست که توقع داشته باشید به این طریق حل بشه.
به دلایل مختلفی به شما توصیه کردم با یکی که شرایط خودتون رو داره ازدواج کنید اگر شما رابطه داشتی و پشیمان شدی اون هم مثل شما رابطه داشته و پشیمان شده باشه،مگر شما ادم بدی هستید که فکر می کنید اگر کسی مثل شما باشه بده؟شما اگر بد بودید تصمیم به جبران گذشته نمی گرفتید خودتون خواستید که اینجا هستید کسی مجبورتون نکرده خواست شما یک قدم به جلوست.
در اولین گام دلایل منع دوستی دختر و پسر و در اینجا http://www.hamdardi.net/thread-25882.html مطالعه کنید لینکهای دیگه ایی مثل این لینک در سایت هست بگردید پیدا می کنید. شما باید یک چهار چوب برای ازدواج برای خودتون تعریف کنید ببینید از طرف مقابل چی می خواید و تصمیم بگیرید که دیگه به وارد این نوع روابط نشید چون سرشار از ضرره.
شما باید این بینش رو پیدا کنید که اگر به این سایت سر می زنید و دوستان جوابی میدن از سر خیر خواهی و تجربه اییه که دارن و تنها قصدشون کمک به شماست.
شما در حال حاظر به هیچ وجه امادگی ازدواج ندارید.
شما به این اقا بفرمایید که من یک سری مسائلی دارم که باید حل بشه و بعد از اون تنها از طریق خواستگاری و اقدام خانواده با شما وارد رابطه ی شناخت خواهم شد.این کار چند تا حسن داره که مهمترینش اینه که اگر شما رو بخواد(چون هنوز در هاله ایی از ابهامه) منتظر شما خواهد ماند واگر قصد سو استفاده نداشته باشه با خانواده جلو خواهد امد.
دوست عزیز قصد این اقا کاملا مشخص نیست پس بهتره زود تصمیم نگیرید فکر نکنید که ادمها رو به راحتی میشه شناخت.
شما اگر بخواید می تونید گذشته رو پاک کنید این بستگی به همت شما داره.
شما باید مشکلاتی که به سبب نوع روابطی که داشتید پیدا کردید رو حل کنید بعد وارد رابطه ایی به نام ازدواج بشید در شرایط شما وارد چنین رابطه ایی شدن بسیار بسیار نه تنها برای شما بلکه برای طرف مقابلتون خطرناکه!
در مورد تجاوزی که به شما شده بیشتر توضیح بدید و بهمون بگید که در حال حاضر چه جور ارتباطات معنوی ایی دارید و در اینده چه برنامه ایی در این مورد برای خودتون دارید؟در مورد خانواده و سطح تحصیلات خودتون و این اقا هم اصلاعاتی به دوستان بدید.