RE: دوباره مشکلات من شروع شد
دوستم مشکلتو درک کردم اما باور کن شوهری که فقط به حرف شما گوش کنه هم بدرد نمیخوره(خودتون مطرح کردین که چکار کنین فقط به حرف شما گوش بده)
آدمای بد هم گاهی حرفای خوب میزنن. حتی یه برادرشوهر مستبد هم بواسطه تخصصش شاید 1بار حرف درست زده باشه. به این فکر کردی؟؟؟؟
وقتی همسرت اینهمه مدت باهات عالی رفتار کرده یهو اینجوری شده شاید دلیلش خود شما بودی(نمیخوام محکومت کنم و شرایط واقعی رو هم حتی نمیدونم فقط میخوام این احتمالو که ندیده گرفته شده رو هم بهتون یادآوری کنم)
شاید جبهه گرفتی یا ناحق با نظر تخصصی ایشون مخالفت کردی که همسرت حقو به ایشون داده و تازه تمام رفتارهای شما رو مبنی بر خصومت شما با برادر شوهرتون میدونه.وگرنه اینقدر از دستتون ناراحت نمیشد
اگه این درسته دوستم سعی کن پیش داروری نکنی و به ظن اینکه ایشون دشمن شماست همه رفتاراشو(منظورم برادرشوهرته) بپای دشنی نذاری. زندگی به من ثابت کرد هیچ کس صرفا خوب یا بد یا دوست یا دشمن نیست. عین بومرنگه.برمیگرده به خود ادم
سلام عزيزم من با روژان موافقم شايد يه حرفي زده بشه كه مادرشوهر ياخانواده شوهر گفتن حرفه درستي باشه ولي چون از طرف اونا گفته شده ماجبهه ميگيرم و قبول نميكنيم ولي اگه مادرخودمون بگه ميپذيريم حتي اگه نپذيريم ميگذاريم به حساب محبت و دلسوزي.يه كم به دوراني كه همسرت خوب شده بود دقت كن ببين چه طوري بودي اون چه طوري بوده؟چه كارايي كردي كه راضيش كرده خلاصه اون زمان ميتونه الگوي خوبي براي رفتاردرست باهمسرت و خانوادش باشه.
سلام دوستان عزیزم. حرفتون درسته من اینقدر از خونواده شوهرم مخصوصا برادرش کینه به دل گرفتم که همه کاراشو حرفاشو دشمنی میبینم.وقتی هم که مخالفت میکنم با حرفاش شوهرم میگه اون تخصصش اینه از ما بهتر میفهمه.شوهرم هم کاملا حساسیت منو فهمیده و برای لجبازی با من یا همینطوری هر بار رابطش گرمتر میشه با برادرش .میخوام یه مدت به فکر خودم و بچم باشم تا ببینم شوهرم میاد طرفم یا نه میخوام از حق خودم دفاع کنم دوست ندارم کسی ضعیف ببینه منو.میخوام کمی سیاست به کار ببرم اینقدر هرچی تو دلمه به زبون نیارم اخه مشکل من تا الان این بوده که هربار ناراحت میشم هرچی که میخوام به شوهرم میگم .میخوام زندگیمو تغییر بدم تا شوهرم اینقدر وابسته به اونا نباشه .برام دعا کنید
آفرين اميدوارم باخبرهاي خوب بياي دوباره برات خيلي دعا ميكنم.موفق باشي عزيزم