RE: خودش رو با همه چيز موافق نشون ميده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tina64_000
ممنونم saharjavid و rockboy5570 عزیز از کمکتون
درست میگی rockboy، من از این زاویه به موضوع نگاه نکرده بودم (در مورد تسلیت )
البته ایشون متولد 62 هست. میشه اینو به پای سنش گذاشت؟ به هر حال مطمئنا به اندازه یک پسر 30-32 ساله پختگی نداره..ولی چیزی نیست که بتونم به راحتی ازش بگذرم:(
خواهش میکنم
ببین Tina جان این از لحاظ روانپزشکی کاملا ثابت شده که تا آقایون و خانم ها به سن تکمیل عقلی و ثبات بالغی نرسن ، موقع خوبی برای ازدواجشون نیست، میگن آقایون 31-32 سالگی تقریبا تمام تغییرات اصلی شخصیتیشون انجام شده و خانم ها هم تا 27-28 سالگی.
خودت الان نگاه کن نسبت به سال گذشته چقدر تغییرات شخصیتی، ذائقه ای و ... داشتی؟!
بخاطر همین موضوعه که دو تا جوون کم سن و سال که ازدواج میکنن، مشکلات زیادی جلوی پاشونه چون هر لحظه خودشون هم نمیدونن چی میخوان.
من از صحبت شما متوجه شدم که شما هم تا حدی تمایل به این ازدواج داری، ولی من فکر میکنم که مورد مناسبی برای شما نیست،Tina جان، این آدم 29 سال به این شکل زندگی کرده که دیگران تاثیر زیادی روش داشتن، و این رویه ی زندگی این آدمه، به فرض هم این آدم بعد از چند سال رفتارش درست شد، با اطرافیانش که عادت به دخالت و اظهار نظر تو زندگی این آدم دارند چه میکنید؟
یکی از موارد راحتش اینه که یه تحقیق جامع توی محل کارش بکنی، ببینی اونجا چجوریه، خودش کارو میگردونه یا دیگران بهش میگن اینکارو بکن اونکارو نکن!
از چیزایی که گفتی منم فکر میکنم که پختگی لازم رو نداره!
بازهم تحقیق کن، و با چشم باز انتخاب کن، ایشالا که موفق باشی
بدون که دختر خوبی مثل تو مورد برای ازدواج زیاد خواهد داشت.
اون طرف هم انسان خوبیه، اما فکر نمیکنم برای شما مناسب باشه.
;)