دوستان من واقعا نیاز دارم که کسی درباره مشکلم صحبت کنه. شاید موضوع از نظر شما خیلی حاد نیاد ولی من واقعا احساس بدی دارم. احساس میکنم موردظلم واقع شدم چون در مورد شرایطی که دارم هیچ گناهی نداشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من واقعا نیاز دارم که کسی درباره مشکلم صحبت کنه. شاید موضوع از نظر شما خیلی حاد نیاد ولی من واقعا احساس بدی دارم. احساس میکنم موردظلم واقع شدم چون در مورد شرایطی که دارم هیچ گناهی نداشتم
نگران نباش دوست من
هنوز هم برای شما دیر نشده
میدونم تنهایی سخته
اما شما کاری که میدونی درسته (پاک موندن ) رو انجام بده ، به خدا ایمان داشته باش که از غیب و جایی که انتظارشو نداری هواتو داره
مطمئنم آدم خوبی که لیاقتتو داشته باشه سر راهت قرار میگیره
توی این مدت هم از پیشرفت خودت غافل نشو
:72::72::72::72:
رها جان نوشتی نیاز داری صحبت کنی راجع به مشکلت. بنویس هر چی باید بنویسی.
واقعا نمی تونم کمک و توصیه ای بکنم. به نظرم الان دلتنگی مثه من. واسه همینم اومدم برات بنویسم وگرنه واقعا توصیه و راهکاری ندارم.
منم تنهام. خیلی ها تنهان. هر کی یه جور. من که دیگه خودم دهنم بسته است. چیزی واسه گفتنم ندارم.
نوشتی حس می کنی بهت ظلم شده. نه. ظلمی نیست. دنیا کاراش خیلی هم رو حساب کتاب نیست. به این چیزا فکر نکن چون جواب پیدا نمی کنی واسش و فقط اعصابت به هم می ریزه.
سنت هم که خوبه 26. وقت داری. صبور باش. سعی کن خوب کار کنی خوب درامد داشته باشی پس انداز کنی. سعی کنی دنبال کسی بگردی که واقعا می خوایش. پیدامیشه. همه چی با صبر و تلاش ممتد به دست میاد. اعصابتو خورد نکن چون فقط انرژیتو می گیره. اون انرژی ای که باید بذاری واسه تلاش می ره سر حرص خوردن. به اینکه چی حقت هست و نیست فکر نکن. اگه واقعا در حدی پول درمیاری که بتونی وسایلی از خونه رو بخری که ظاهر خونه بهتر شه خوب اینکارو بکن. اگه هم پول نداری نکن اما حرص نخور.
راستی حتما هم نباید پول زیاد خرج کرد واسه اینکه ظاهر خونه خوب شه. لازم نیست وسایل گرون باشه. یه نگاه بنداز ببین چی از خونه می تونی تغییر بدی. رنگ جای وسایل جنس وسایل چیدمان کلا ترکیب بندی خونه یه حس به هر کسی می ده. تو می تونی این حس رو به یه حس دوستانه و گرم تبدیل کنی. اصلا هم نیاز نیست که پول زیاد خرج کنی.
ارامشتو حفظ کن.
موفق باشی.
مرسی دوستان گلم بله واقعا نیاز دارم که حرف بزنم و بیش از اون نیاز دارم که امیدوار بشم. چون بعضی مقتا واقعا ناامید میشم حتی از خدا. من خودم خیلی به خدا معجزات و کاراش ایمان دارم. ولی گاهی واقعا کم میارم. و اینه که کارو سخت میکنه. آدم تا وقتی امید داره انگار همه چی داره ولی وای به روزای ناامیدی. من همه سعیمو میکنم از نظر مالی هم خرج میکنم. اما خوب خود خونمونو که نمیتونم عوض کنم!!! ولی بازم امیدوارم.
رهای عزیزم سلام
با اینکه بانظر مهران موافقم ولی جون شرایط منم کاملا مثل شماس از عمق وجودم درکت میکنم.انگار از زبون من صحبت میکنی.خدای ما هم بزرگه[/size][/font][/color]
سلام بر شما
این صرفا یه نظره.شاید بتونید از تعداد تشکرای پای متن درست بودنش رو بسنجید
من به خاطر همین احساس تنهایی خودمو درگیر کردم.هنوز پا در هوام.نتیجش هم
میدونید چی شد : ایشون رفت،من تنها ترم از قبل،غمگین ترم از قبل،نا امید
ترم از قبل ......... .اگه به اخلاقیات معتقدین در این وادی فقط عذاب خواهید کشید
دوستی چیزی بهتون اضافه نخواهد کرد.با کسی دوست شین که مطمین باشید هیچوقت
تنهاتون نمی زاره.با این تفاسیر کی بهتر از خدا.حالا در ردیف پایین تر هم همجنسای خودتون.قطعا دوست خوبی تو زندگیتون هست.
در مورد تعداد خواستگارا: قطعا شما هم میتونید با زیر پا گذاشتن یک سری ارزشها خیلی ها رو دنبال خودتون حتی تا پای خواستگاری بکشید.خدا کنه یه خواستگار داشته باشید ولی همونی باشه که باید.
اما در مورد خونوادتون.
من کوچیک که بودم تو یه فیلم یه دیالوگ بود میگفت : اگه ادما حق انتخاب پدر و مادراشون رو داشتن بازم همین پدر و مادر رو انتخاب میکردی؟
این سوال سالها با من بود(البته بچه بودم)تا یه روز یه عکس دیدم.دیگه تردیدی برام نموند که دوست دارم اگه هزار بارم حق انتخاب داشته باشم همین پدر و مادر مال من باشن.
اون عکس رو شما هم حتما دیدین.یه عکس از جهان پهلوان تختی که مادرش رو در اغوش داره.با دیدن اون عکس فهمیدم من از پدر و مادرم فقط یه چیز میخوام.
یه اغوش باز به روی من.که اگه یه روزی مثل امروز خستم،اشتباه کردم،گمراهم بهشون تکیه کنم.مادرم منو در بغل بگیره و یه دعا کنه برام که بشه سرمایه تمامه زندگیم.
یا علی
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند
طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم
من دوستاني دارم كه وضع مالي معمولي دارن،اما الان ازدواج كردند و خيلي راضين
شما بايد تا جايي كه سهم شماست تلاش كنيد،بقيه ش با خداست:72:
ممنونم دوستان
من همیشه خدا رو شکر میکنم که تونستم علیرغم تمام مشکلاتم خط قرمزهامو حفظ کنم و کاری نکنم که بعدا حس کنم حرمت خودموو زیر پا گذاشتم. واقعا باید توکلم فقط به خدا باشه چون دیگه هر کاری میتونستم واسه بهتر بودن خودم کردم. ممنونم ازتون