RE: بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟
شما ضمن مراحل ترک خودارضایی باید ازدواج رو حتما در برنامه داشته باشید!! حتما!
کنترل میل جنسی به بالای 30-31 سال عوارض جبران ناپذیری روی فیزیولوژی و روان شما می ذاره.[hr]ضمن تشکر از کامروا، بهتون این اطمینانو می دم که محاله (دقیق و چند باربخونید محاله) که بتونید با راهکاری غیر از ازدواج یا سکس واقعی (که البته باقی انواع سکس به دلایل ضربات عاطفی و.. توصیه نمی شن) شهوتتون رو کنترل کنید و خودتون ضربه نخورید. به هیچ عنوان دیگه دیرتر نکنید ازدواج رو. به هیچ عنوان! مسائل دیگه فقط این آتش رو کنترل می کنند.
[align=justify]سلام دوست عزیز.
چیزی که بدیهیه اینه که این کار را معمولا باترس از گناه نمیشه کنار گذاشت چون دین در نزد ما انسان های معمولی علم الیقین نیست و اعتقاد به ندیده هاست در حالیکه در ائمه علیهماالسلام عین الیقین است. در موردحضرت یوسوف هم داریم که در آخرین لحظه جرییل نازل شده و به او گفته مبادا عابروی نبوت را ببری! پس در مورد ما انسانهای معمولی حس شهوت اصلا قابل سرکوب نیست و تنها راه (تاکید میکنم تنهاترین راه) ارضائشون در چهارچوب طبیعیشونه. وقتی بخصوص در مردها میزان انباشت منی به دلیل ترشح هورمونهای جنسی مداوما ادامه پیدا میکنه و به حد زیادی میرسه احساس نیاز به ارضا شدن بشدت بوجود میاد و اگه چند روز بگذره خود بدن در یک رفلکس طبیعی و در عالم خواب اقدام به تخلیه منی(احتلام شبانه) میکنه !پس اول باید بپذیرید این نیرو مانندبقیه نیازها احتیاج به پاسخ مناسب در وقت مناسب داره و سپس باید مشکل راحل کنیم! خوب دوست خوب از دیدگاهی به قضیه خودارضایی نگاه میکنم که افق جدیدی را در ذهنتون باز میکنه(یادتون باشه شناخت بیشتر از یک پدیده در کنترل کردن و هدایت کردنش کمک بسیار بزرگی میکنه):
خوب به عرایضم دقت کنید:(این صحبتها اصلا برای ترسوندن شما نیست فقط جهت شناخت بیان میشود)
خودارضایی سوای بحث دینیش که دوستان بدرستی پرداختند و در جای خودش کاملا درسته، به نوعی س.ک.س با خوده و چون انسان خودش را بیشتر از هرکسی دوست داره ممکنه از این کار لذت ببره و این باعث گرفتار شدن بیشتر و بیشتره(بدلیل فقدان شریک جنسی واقعی) .عوامل دیگه ای انسان را به سمتش سوق میده مانند
1-همیشه در دسترسه
2-نیاز به زیر بار تعهد و زندگی زناشویی رفتن نداره
3-به سرعت باعث راحت شدن انسان از زیر فشار جنسی میشه
4-با تفکرات هر کسی میتونه انواع تنوعات را بخودش بگیره و .....
اما
دوست عزیزدقت کنید چقدر س.ک.س با محارم در نظر شما زشت و زنندست، س.ک.س با خود هم از همین جنسه ولی متوجهش نیستیم. بستر تهییج، ذهنه! و نه شریک جنسی! و در واقع لایه هایی از عمق شخصیتی و قوای ذهن و پرده های درونی تر روح و روان درگیر میشن که این درگیر شدن باعث استهلاک و مصرف شدنشون میشه، برای همینه که به اصطلاح میگن خودارضایی موجب اضمحلال نیروهای دماغی (ذهنی)میشه. توجه داشته باشید که چون ارضا جسمیه و روحی نیست پروسه ترضیء کامل نمیشه و از حلقه تکمیل چرخه جنسی، فقط کسب لذت جسمیش محقق میشه و این سیکل در هر خودارضایی ناقص میمونه(که در در زناشویی دقیقا این سیکل کامل میشه) و منجر به عدم ثبات در آرامش میگردد و درست مثل نوشیدن آب شور مرتب انسان را تشنه و تشنه تر میکنه! لذا انسان مجددا به دنبا انجامش میافته و بعد پشیمانی و چندروز بعد تکرار ذهنی و شروع دوباره.
به قدری نقش و قدرت ذهن در این کار نقش داره که بعضی وقتها انسان بجای خیالپردازی جنسی برای رابطه با جنس مخالف از چند روز قبل به این کار فکر میکنه تا در یک موقعیت مناسب جامه عمل بهش بپوشونه! در واقع تمام شوونی که در یک سیکل ارضا جنسی باید اغنا بشن نمیشن و فقط با تخلیه منی، ذهن به ظاهر ارضا میشه ولی در حقیقت داره تشنه تر میشه و کم کم ذهن بدبخت بیمار میشه ودر این مرحله به اصطلاح اعتیاد به خودارضایی شروع شده و شخص ابراز ناتوانی در ترکش میکنه!نشانه های دیگری مانندضعف اعصاب و عدم تمرکز و احساس گناه نشونده نده ذهن مریض شده و ارضای کامل نشدست. و کم کم سرمایه هایی که برای یک عمر کذراندن زندگی مشترک لازمن تموم میشوند و شما بایک جسم خسته و ذهنی بیمار میمانید.
وقتی شما بیشتر به این جملات فکر میکنید کم کم میبینید چه ماری در آستین شماست و برای بسمتش نرفتن بیشتر و بهتر و البته قویتر عمل میکنید!
و در انتها باید بدونید حس شهوت نیاز سرکش و اساسیه و با ورزش کردن و خود را مشغول کردن و اینجور نسخه ها معمولا نمیشه واسه همیشه سرکوبش کرد و روشهای موقتین که تا شرایط ازدواج مهیا بشه باید بهشون متوسل شد ولی شما از سن ازدواجتون خیلی گذشته.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز وقتی این غریضه از راه خودش به درستی ارضا بشه شما میتونید این کار راکنار بگذارید وگرنه خیلی سخته و شاید توعمل نشه!
یک اراده قوی بکنید که این کار(س.ک.س با خود) را به عنوان یک کار بسیار زشت انجام ندید و سپس به دنبال ایجاد شرایط ازدواج باشید.با پایین آوردن سطح توقعات و حذف رسومات مسخره با یک ازدواج دانشجویی ساده و قناعت به زندگی در خوابگاه متاهلی این نیاز را در راه درست بندازید(ببینید من هیچ جا نگفتم سرکوبش کنید یا فراموشش کنید چون نه ممکنه و نه راه درست و طبیعیه)
البته نیازهای ذهنی و روحیه خانومها ممکنه خیلی فرق کنه و من این صحبتها را فقط به شما و سایر آقایون کردم.موفق باشید:310:[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.
دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!
مرسی دوست من از راهنماییهات.
امیدوارم شرایط ازدواج واسم فراهم بشه تا از شره این دام کثیف خودمو نجات بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
کنترل میل جنسی به بالای 30-31 سال عوارض جبران ناپذیری روی فیزیولوژی و روان شما می ذاره.[hr]ضمن تشکر از کامروا، بهتون این اطمینانو می دم که محاله (دقیق و چند باربخونید محاله) که بتونید با راهکاری غیر از ازدواج یا سکس واقعی (که البته باقی انواع سکس به دلایل ضربات عاطفی و.. توصیه نمی شن) شهوتتون رو کنترل کنید و خودتون ضربه نخورید. به هیچ عنوان دیگه دیرتر نکنید ازدواج رو. به هیچ عنوان! مسائل دیگه فقط این آتش رو کنترل می کنند.
به نظر شما خودخواهی نیست من صرقا واسه نیاز جنسی زن بگیرم؟
می گم صرفا چون نمی تونم وقتی واسه زن بذارم.من 6 روز هفته صبحا ساعت 6 می زنم بیرون شبا ساعت 9 10 می رسم منزل.به نظر شما زنی حاضره این جوری ازدواج کنه؟
ولی واقعا دزسته.تنها راحش ازدواجه...
آقای Kamrava بسیار از شما ممنونم.بسیار ممنون از شما و همه ی اعضای دیگه که این همه وقت می گذارید.
صحبت هاتون کاملا به جا بود و من دارم واقعا راجع بهشون فکر می کنم.
متاسفانه به عوازضش مثل حواس پرتی دچار شدم و اینو خودم کاملا حس می کنم و واقعا بد ماریو تو آستینم پرورش دادم.
ظاهرا هیج راهی به جز ازدواج نیست!من خودم هم باید سطح توقع خودم رو پایین بیارم.من همیشه می خواستم وقتی تونستم همه شرایطو واسه همسرم فراهم کنم ازدواج کنمو:302:
سلام،
البته من هم فكر مي كنم چون اين نياز در انسان هست، با ازدواج هست كه اين مشكل مي تونه برطرف بشه. تا زمان ازدواج مي شود خويشتنداري كرد. فقط حواستون باشه كه به خاطر اين ميل جنسي در ازدواجتون عجله نكنيد! يعني اينطور نباشه كه بخواهيد فوري زن بگيريد تا خودتون رو ارضا كنيد. و يا اينكه زن بگيريد فقط چون ميل جنسي داريد. ازدواج مسئله اي فراتر از اينهاست و انتخاب همسر مهم ترين انتخاب زندگي هست و تصميم گيري براي يك عمر زندگي هست.
شما اول سعي كن اين اعتياد به فيلمهاي زشت و خودارضايي رو از بين ببري. اين اولين قدمه. و در كنارش سعي كن اطلاعاتت رو براي ازدواج بالا ببري. ذهنت هم يك زماني فرصت مي خواد تا به حالت عادي برگرده. احتمالا شما الان بخواهي به معيارهات و به همسر مورد علاقه ات فكر كني، افكارت تحت تاثير فيلم ها خواهد بود و دوست داري يكي مثل هنرپيشه ها پيدا كني! ولي بايد از اون روياها فاصله گرفت و به اين فكر كرد كه همسري كه مناسب شما باشد بايد چه خصوصيات ظاهري و اخلاقي داشته باشد.
به خدا توكل كن! به خودت انگيزه بده.
موفق باشي.
برادرم! توصیه ای که من به شما گفتم یک توصیه مذهبی نبود... چون خودمم آدم خیلی مذهبی ای نیستم... اما برای شما این خیلی مهمه که دیگه از خودارضایی لذت نفسانی نبرید.
این به خاطر دو جنبه براتون مهمه:
یک جنبه اش رو بطور مفصل kamrava در پستش توضیح داد.
اما جنبه مهمترش اینه که خودارضایی با رابطه واقعی از لحاظ فیزیکی بسیار متفاوته و این تفاوت ممکنه در عالم واقعی شمارو به سمت انزجار از رابطه واقعی پیش ببره. چونکه در خودارضایی شما در ذهنتون همه چیزو مطابق میل خودتون می چینید اما در واقعیت ممکنه شریک جنسی شما الزاما کارهایی که باب میل شماست انجام نده و این شمارو از رابطه واقعی دلسرد می کنه!
درثانی! اگرچه ازدواج در این مرحله خیلی مهمه و همه راهکارها از جمله راهکاری که خودم گفتم درجهت کنترل موقتی هست اما از این نکته غافل نشید که یک شبه نمی شه عادت چندین ساله رو ترک کرد. اینو هم خوب متوجه شدید:هیچ خانمی دوست نداره فقط بخاطر رابطه جنسی وارد یک زندگی بشه و اگر یک روز شمارو در حال خودارضایی ببینه(چون از قبل عادتش رو ترک نکردید) همه قضیه رو به عدم جذابیت خودش ربط می ده و نسبت به خودش دلسرد میشه. این می تونه یک فاجعه در زندگیتون باشه. از طرف دیگه اگر ملاک اصلی شما برای ازدواج خلاص شدن از شر خودارضایی باشه ممکنه چشم شمارو به حقیقت ببنده و دختری رو انتخاب کنید که بعدها از ازدواج باهاش پشیمون شید.
پس اول بهتره اون عادت رو از سرتون بیندازید و این میسر نمیشه مگر اینکه دیگه ازش لذت نبرید. من راه تناقض در دریافت پیام دو کار متفاوت و درعین حال همزمان رو بهتون پیشنهاد کردم. میتونید راههای دیگری رو خودتون انتخاب کنید.مثلا صحنه سازی های ذهنی تون رو به روش های مختلف خراب کنید و یا هربار اتفاق افتاد به خودتون یک stop محکم بگید! بعد از ترک اینکار مطمئنا ازدواج راهکار مناسبی براتون هست و تلاش کنید. حتما یک دختر خانم مناسب پیدا می کنید.
مرسی دوست عزیز.
من تصمیم جدی واسه ترک گرفتم.
من تا حالا چندین بار خواستم ترک کنم.ولی نشده.هفته اول خوبم.هفته دوم دیگه قابله کنترل نسیت واسم.
من واقعا می ترسم ترک کنم چون می ترسم نشه.کاش یکی که تونسته ترک کنه بیاد راهنماییهاشو اینجا بنویسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.
دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
می گم صرفا چون نمی تونم وقتی واسه زن بذارم.
من 6 روز هفته صبحا ساعت 6 می زنم بیرون شبا ساعت 9 10 می رسم منزل.به نظر شما زنی حاضره این جوری ازدواج کنه؟
آقای Kamrava بسیار از شما ممنونم.بسیار ممنون از شما و همه ی اعضای دیگه که این همه وقت می گذارید.
متاسفانه به عوازضش مثل حواس پرتی دچار شدم و اینو خودم کاملا حس می کنم و واقعا بد ماریو تو آستینم پرورش دادم.
ظاهرا هیج راهی به جز ازدواج نیست!من خودم هم باید سطح توقع خودم رو پایین بیارم.من همیشه می خواستم وقتی تونستم همه شرایطو واسه همسرم فراهم کنم ازدواج کنمو:302:
من نگفتم شما فقط برای این مسئله ازدوااج کن. چون برای ارضا میل جنسی بدون ارضا سایر مسائل راهکارهای ساده تری وجود دارد که شرعی ترین آنها صیغه هست که توصیه نمی شود. به خاطر عوارض دیگرش.
ولی گفتم ازدواج تنهاترین راهکار برطرف سازی میل جنسی است. شما لااقل باید به فکر ازدواج بیفتی و گزینه ها را بررسی ککنی تا مثلا بعد یک سال گزینه مناسبی را پیدا کنی. نه اینکه فکر کنی شرایطش را نداری. یعنی نیاز شما به مسائل جنسی شما را به فکر ازدواج بیندازد ولی تنها به خاطر این مسئله ازدواج نکنید!گزینه ها را بررسی کنید و صبر داشته باشید. ایشالله در یکی دو سال حتما گزینه مناسب پیدا خواهید کرد.
در مورد اینکه زنی هست که کنار بیاید یا خیر، اگر زنی ننتواند با شرایط شما کنار بیاید 99 درصد دخترهای ایرانی مجرد می مانند!! یعنی کمتر از 1 درصد پسرهای ایرانی شرایط بهتری در آینده نسبت به شما از نظر کلاس اجتماعی، شرایط اقتصادی و همه مسائل دیگر خواهند داشت. یک مقدار اعتماد به نفس داشته باشید! به نظر من خودارضایی بر روی اعتماد به نفس شما هم تاثیر منفی گذاشته است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
می گم صرفا چون نمی تونم وقتی واسه زن بذارم.
من 6 روز هفته صبحا ساعت 6 می زنم بیرون شبا ساعت 9 10 می رسم منزل.به نظر شما زنی حاضره این جوری ازدواج کنه؟
من نگفتم شما فقط برای این مسئله ازدوااج کن. چون برای ارضا میل جنسی بدون ارضا سایر مسائل راهکارهای ساده تری وجود دارد که شرعی ترین آنها صیغه هست که توصیه نمی شود. به خاطر عوارض دیگرش.
ولی گفتم ازدواج تنهاترین راهکار برطرف سازی میل جنسی است. شما لااقل باید به فکر ازدواج بیفتی و گزینه ها را بررسی ککنی تا مثلا بعد یک سال گزینه مناسبی را پیدا کنی. نه اینکه فکر کنی شرایطش را نداری. یعنی نیاز شما به مسائل جنسی شما را به فکر ازدواج بیندازد ولی تنها به خاطر این مسئله ازدواج نکنید!گزینه ها را بررسی کنید و صبر داشته باشید. ایشالله در یکی دو سال حتما گزینه مناسب پیدا خواهید کرد.
در مورد اینکه زنی هست که کنار بیاید یا خیر، اگر زنی ننتواند با شرایط شما کنار بیاید 99 درصد دخترهای ایرانی مجرد می مانند!! یعنی کمتر از 1 درصد پسرهای ایرانی شرایط بهتری در آینده نسبت به شما از نظر کلاس اجتماعی، شرایط اقتصادی و همه مسائل دیگر خواهند داشت. یک مقدار اعتماد به نفس داشته باشید! به نظر من خودارضایی بر روی اعتماد به نفس شما هم تاثیر منفی گذاشته است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sej91
سلام
لیسانس و فوق لیسانس هم ... بودم.کار می کنم.خرجه خودمو در میارم.ب
.من خود ارضایی می کنم.از دبیرستان تا حالا و مشکل من اینه که نمی تونم ترکش کنم.واقعا نمی تونم.هر دفعه خواستم بیشتر از یک هفته نتونستم.خودم می دونم دارم آیندمو تباه می کنم ولی نمی تونم ترک کنم.
می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.
دارم بیچاره می شم با این خود ارضایی.این فیلم های پرنو روزی یکی دو ساعت منو مشغول می کنن.من تو ترک کردن این مورد نا توان شدم.
حرفایی مثل اینکه برو ورزش کن یا نگای نا محرم نکن یا فلان چیزو بخور.برو نماز بخون و اینا رو من تاثیر نمی ذاره و به من انگیزه نمی ده.من یه راه حله اساسو منطقی می خام.
هفته ای یه بار خود ارضایی بده؟
اینده ات تباه نمیشه و نشده. فقط اعصابت خورد شده.
می تونی. شروع کن و به خودت هم سخت نگیر اگه تا خواستی نتونستی. مهمترین کار همونطوری که دوستان گفتن دوری از فیلم های این مدلیه. اصلا نگاه نکن. بعد از اون هم ورزش قاعدتا می تونه تاثیر زیادی بذاره چون انرژیتو تخلیه می کنه. کار هم که می کنی. کلا وقت خالی برای خودت نذار که به این چیزا فکر کنی. مورد مهمی که می تونی بهش دقت کنی اینه که استارت فکر کردن به این چیزارو نزنی که بری توش بمونی و حالت بشه این و بگی ناتوانمو این چیزا. شروع هر چیزی دست خود ادمه اگه ادامه اش دست خودمون نباشه اما شروعش دست خودمونه. حتی شروع عاشقی. پس روی این شروع نکردن و فکر نکردن به این چیزا کار کن. فیلمو عکس هم نگاه نکن. اتفاقا به نظر من توی نگاه کردن و روابط عادی مثله حرف زدن با نامحرم راحت باش که برات عادی باشه. نماز به خودت ربط داره اگه مذهبی هستی می تونی از نماز و این چیزا هم کمک بگیری. ورزش هم بکن. کار و درس هم همینطور.
کل کاری که باید بکنی اینه که وقت خالی نداشته باشی. فعالیت بدنی مفید مثله دویدن یا ورزش های سبک داشته باشی. از فیلم و این چیزا کامل دوری کنی. و اصلا اجازه ندی شروع کنی به این فکرا.
اگه نیاز بود وقتی دیدی داری شروع می کنی به این فکرای بی ربط برو پیش بقیه خونواده بشین یا اگه روز بود برو بیرون راه برو یا هر چی. فکرتو و محلی که هستی رو یه تغییر بده تا استارت نزنی. مثلا اگه نشستی بلند شو اگه خونه ای برو بیرون بدو.
با خودت مهربون و منصف باشه. خودتو سرزنش نکن اما در عین حال سعی کن که هر روز بهتر و بهتر بشی.
ازدواج خوبه اما باید بدونی که چه همسری می خوای. فقط که رابطه جنسی نیست. اگه بتونی شخص مورد نظرتو پیدا کنی که باهاش خوشبخت باشی خوب چه بهتر ازدواج کن.
موفق باشی.
خانم مینوش با احترام و سپاس، متاسفانه کنترل میل جنسی برای آقایون یک مقدار متفاوت و حالا نمی دونم درسته بگم سخت تره! تجمع هورمونهای جنسی و *** در ناحیه خاص بدن آقایان یک دلیل اصلی وعمده ای مسئله هست.
تمام این مواردی که فرمودید به صورت موقت قطعا جواب می دن ولی تنها راه حلش ازدواجه. فقط رابطه جنسی نیست ولی رابطه جنسی نقش یک عامل انگیزشی است و قطعا از این بابت که همه دخترها این توانایی را دارند در مسائل شناختی می توان به گزینه مناسب از نظر روحی و روانی و عاطفی و رفتاری نگاه کرد، یعنی دیگگه خیلی رو مسائل جنسی متمرکز نشد. من مردی با روان سالم سراغ ندارم که مثلا بالای 30-32 سالش باشه و تجربه سکش نداشته باشه. شایدم هستا. ندیدم.
من از صیغه کردن متنفرم چون واسه من ضنا هست.
دوستان هیچ کس به من نگفت اگه محدودش کنم هفته ای یه بار بازم همین بساطه یا باید کلا ترکش کنم؟
شما پسرای تو ای فروم همتون متاهل هستید؟