تو اطرافیانم که دیدم کسایی که کم خونی دارن این جوری میشن ولی اونایی که ضعیف نیستن و کم خونی ندارن، توی اون دوران مشکلی هم ندارن
اگه مشکل کم خونی خانومتون رو حل کنید و تقویتشون کنید فکر کنم مشکلشون حل بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو اطرافیانم که دیدم کسایی که کم خونی دارن این جوری میشن ولی اونایی که ضعیف نیستن و کم خونی ندارن، توی اون دوران مشکلی هم ندارن
اگه مشکل کم خونی خانومتون رو حل کنید و تقویتشون کنید فکر کنم مشکلشون حل بشه
سلام طاهر عزيز!
يكي از مسائل مهمي كه بايد يك مرد بدونه، همين نكته ظريفه! يعني دقيقا بايد بدونه با چه فردي (يك زن) مواجهه كه در طول ماه، مقدار زيادي خونريزي داره همراه با تغييرات هورموني شديد! عملا يك زن، متحمل يك سري اتفاقات چهار هفته اي است تا بتواند زن باشد با ويژگيهاي كامل يك زن!
متاسفانه بسياري از خانمهاي عزيز، با اين موضوع خودشون بيگانه هستند و حتي گاهي براي اونها عنوان زمان پريود، يك تابو بشمار مي ره و از مطلع كردن همسرشون از اين موضوع، شرمسار هستند و خجالت مي كشند! حالا تصور كنيد كه اگر فردي از موضوع تا اين حد طبيعي بخواد خجالت بكشه.... چقدر زندگي سخت خواهد شد...
اما يك مرد بايد چه موضعي رو در اين خصوص داشته باشه! يك مرد بايد دقيقا بدونه چه اتفاقي داره مي افته تا بتونه اون رو كنترل كنه! اگر دنبال اين هستيد كه خوب بشوند! بايد بگم اصلا طوريشون نيست! اين طبيعت ايشونه! اما وضعيت خلق و خو رو بهتون مي گم چرا تغيير ميكنه.... اگر بدونيد مي توانيد با روشهاي مختلف بهشون كمك كنيد كه احساس بهتري رو تجربه كنند... و اين رو بدونيد هيچ چيز براي يك زن بهتر از اين نيست كه در اين ايام احساس بهتري رو تجربه كنه!
عملا تغيير خلق و خوي ناشي از يك سندرم است به نام PMS، يا سندرم پيش قاعدگي، سطح هورمون استروژن كه مسئول خلق و خو، زيبايي، خوش تيپي يك بانوست به شدت افت مي كنه! و سردرد، حساسيت و گاهي درد سينه ها، جوشهاي زير پوستي، نفخ و خستگي و بي حوصلگي رو ايجاد مي كنه... اما چه زماني اين اتفاق مي افته؟ تقريبا اوايل هفته چهارم اين افت ناگهاني شروع مي شه! طول دوره ماهيانه،از 25 روز تا 35 روز متفاوت است... كه گاهي به دليل تغييرات عصبي، يا حتي آب و هوا يا شرايط زندگي مي تونه طولاني تر و يا كوتاه تر باشه!
اما معمولا در مدت همين 25 تا 35 روز بايد خونريزي اتفاق بيوفته
اما با PMS يا سندرم پيش قاعدكي چه بايد كرد؟ اول بايد توجه داشت كه 90 دصد بانوان با اين مشكل مواجه هستند... حتي حدود 15 تا 20 درصد، علائمي بسيار شديد رو تجربه مي كنند! و دقت كنيد PMS قبل از خونريزي شروع مي شه و با شروع خونريزي پريود جديد شروع مي شه در صورتيكه PMS پايان پريود قبلي است تا حدي! پس شما بايد قبل از خونريزي به ايشون كمك كنيد تا نتايج درخشانش رو در زندگيتون ببينيد!
اول با پزشك زنان مشورت كنيد كه هيچ مشكل فيزيولوژيكي در كار نباشه... جوابهاي سونوگرافي از سيستمي پاك و شفاف حكايت كنند... در صورتيكه مشكلي نبود! از ايشون در اين دوره مراقبت كنيد! متوجه شديد؟ مراقبش باشيد!!
در اين دوره، پياده روي به ايشون كمك مي كنه، پس روزانه 30 دقيقه با هم پياده روي سريع كنيد!
نوشيدن مايعات فراوان، حتي هر دو ساعت يك بار
مكمل هاي كلسيم و و يتامينها در كاهش نشانه هاي PMS موثرند پس شير در يخچال داشته باشيد!
مصرف آهن رو به خانم از طرف من توصيه كنيد
سعي كنيد مهماني و گردهمايي هاي داراي تعارض، در اين ايام نباشد و برنامه هاي شاد و كوتاه ( لطفا به كوتاهي برنامه توجه كنيد) رو در دستور كار زندگي در اين ايام قرار دهيد!
مراقب باشيد زياد شكلات نخورد... ميوه و سبزي رو در اين ايام مرتبا تهيه كنيد!
قرص مكمل مولتي ويتامين حتما روزي يك عدد مصرف شود
قرص مكمل آهن مثل ففول حتما مصرف كنند... خيلي كمك خواهد كرد! بي شك ايشون دچار كمبود آهن هستند
قهوه و الكل در اين ايام ممنوع است! كافئين بايد به حداقل برسد و استفاده از اتانول هم به هر شكلي ممنوع است
از شب بيداري، به شدت پرهيز كنيد... بايد ايشون در اين ايام 8 ساعت بخوابند!
قرص جوشان منيزيم و روي كه در داروخانه ها موجود است رو مصرف كنند
ايشون مضطرب خواهند بود! پس هر چيزي كه موجب مي شه اين اضطراب زياد بشه رو مراقب باشيد!
به هيچ وجه مشاجره نكنيد...
بيشتر در آغوش شما باشند... توجه شما موجب اطمينان و اعتماد ايشون خواهد شد! و احساس بهتري خواهند داشت... اما اندازه رو نگه داريد!
دقت كنيد كه شخص مقابل شما در اين ايام، كمي متفاوت از همسر عادي شماست! كمي هم كم حوصله است! پس در محبت و توجه هم تعادل داشته باشيد و حوصله اش رو سر نبريد!
توجه كنيد كه خيلي از اين كارها رو ايشون نبايد بدونه شما چرا انجام مي دهيد...
پس زمان شروع PMS رو در تقويم يا موبايل خودتون ذخيره كنيد... بعد از مدتي علائم بسيار بهتر مي شوند و ايشون هم شيوه مراقبت از خودش رو ياد خواهد گرفت! اون موقع كار شما ساده تر خواهد بود
مراقبش باشيد... بعضي خانمها در اين ايام كريستالي ظريف هستند! كريستالها بسيار سخت هستند اما با تلنگري مي شكنند...
به نظرم فعلا با توصيفي كه كرديد، نيازي به مراجعه به پزشك نيست
سوالي بود بپرسيد
پ.ن: از بانو بالهاي صداقت بابت توجه به اين تاپيك و مطلع كردن من از آن، بسيار سپاسگزارم
کارشناس افتخاری عزیز کاش باقی آقایون هم این نوشته شمارو بخونن :323:
اقا طاهر به نظرم تنها کاری که نمیکنید مراقبت کردنه چون در نوشته تون دوبار گفتید خسته میشم خسته کننده است.
ولومن دارو نیست یه مولتی ویتامینه کامله برای یه خانم. اهن هم داره. البته باید بعد از وعده ی غذایی مثل ناهار بخوره روزی یکی.
منهم از شما و بانو بالهای صداقت و سایر دوستان عزیز سپاسگزارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
جواب ها رو برای شما می نویسم
۱. یک دوره پریود یا عادت ماهیانه، از شروع اولین خونریزی تا شروع خونریزی بعدی است که این مدت برای افراد مختلف متفاوت است
۲. خب ما اینیم دیگه!!! عزیزم در دوره pms اشتهای بانو به خوردن شیرینی و شکلات افزایش می یابد و همین موجب افزایش وزن بانوهایی می شه که pms سختی دارند
۳. ببینید اگر شروع خونریزی ۱۰ دی باشه pms شاید از ۵ دی شروع بشه... این در حالیست که شروع پریود دهم دی ماهه. پس شما مد نظرتون باشه و سعی کنید ایشون در رابطه با این مسائل روشن وشفاف بدون خجالت صحبت کنند.
۴. در جایی نوشته بودید بهتر می شوند! تاکید میکنم که طوریشون نیست! این طبیعتشونه، اگر برای شما عجیبه مشکل شماست! نه ایشون
اما با این حال با توصیه ها و راهکارها حال بهتری خواهد داشت
امیدوارم موفق باشید و اطمینان داشته باشید که موفقیت چشمگیر خواهد بود
آقاي sci ممنون ميشم اگه يه سر به تاپيك منم بزني
ببخشيد كه اينجا مطرح كردم
آقاي sci بسيار نظراتتان علمي بود. خيلي استفاده كردم.
آقای sci من یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید
من احساس می کنم که حتی در دوران بارداری هم با نزدیک شدن به تاریخ عادت ماهیانه ام همان حالات روحی و عصبی سراغم می اد آیا این مسئله درسته و یا من اشتباه می کنم
جناب sci لپ مطلب را بي كم و كاست گفتند ديگه حرف زدن روي حرف ايشان پرگويي و بي ادبي ست. ممنون:72: