RE: با هر خانمی برای ازدواج اشنا میشم،رابطه قبلی داشته.چیکار کنم؟
اوه اوه .....
نمیدونم چرا این همه برداشت اشتباه شده از پست من! من بد نوشتم یا شما عزیزان بد خوندید؟!!
نقل قول:
راستی تو چند ماه با چند خانم برای ازدواج آشنا شدن خیلی طبیعی نیست
یا شما زیادی حساس هستی یا کمی معیارهات جا افتاده نیست
وگرنه نهایتا تو این مدت میشه دو تا کیس رو بررسی کرد
ممنون یلدا خانم از نظرتون.من تو این چند ماه به 4 نفر پیشنهاد آشنایی دادم(غیر همزمان ).جز معیار های اصلیم نداشتن رابطه دوستی قبل از ازدواج بوده.4 مورد رد شدند در اولین یا 2 امین جلسه.من چیکار کنم وقتی طرف با معیار من سازگار نیست؟!حتما باید یه رابطه عشقولانه 2 ساله راه مینداختم با هرکسی و بعد از کلی سوء استفاده میگفتم، ببخشید شما با معیار های من سازگار نیستید؟این بهتره؟
نقل قول:
من متوجه نشدم این آمار دقیق!!!رو از کجا آوردین
یلدا خان من اماری ندادم که شما اینطور میگید؟فقط 1 مورد گفتم در اطرافیانم به نظر میرسه اکثرا رابطه دارند.
عزیزانی که نظر دادید: به طرو کلی رابطه قبل ازدواج رو من نمیدونم درست هست یا نه!؟ اما من به شخصه دوست دارم همسر آیندم قبل ازدواج سابقه رابطه ای نداشته باشه.
تعریف من از رابطه قبل از ازدواج: رابطه عشقولانه ای که بدون تهعد و بدون در جریان بودن خانوداه ها بین 2 نفر برای حداقل چند ماه بوده باشه(ممکنه به رابطه جنسی هم ختم شده باشه).پس دقت کنید یه رابطه قبل از ازدواج جهت اشنایی بیشتر و بدون درگیری عاطفی اصلا برام مهم نیست.چون به نظرم از ارکان اصلی پیدا کردن همسر مناسب همین رابطه سالم اولیه جهت شناخت هست.(چقدر رابطه ،رابطه کردم :316:)
نقل قول:
البته خیلی از دخترها هستند که رابطه دارند و اطرافیانشون نمی دونند. پس بعد از معرفی خودت باید تحقیقات و صحبتهای لازم را بکنی و روی حرف معرف حساب نکنی.
پیدا عزیز ،ممنون از نظر شما.همونطور که خودتون گفتید احتمال خطا تو روش شما خیلی بالاست.:72:
small fry عزیز راستش من متوجه نظرات شما شما نشدم.از اویلن پستتون تا پست اخر تغییر زیادی داشت.به هر حال ممنون از اینکه نظر دادید.:72:
باید بگم که توی جامعه ی ما که روابط دوستی دختر و پسر به سنین راهنمایی هم کشیده شده، شما اگر دنبال دختری هستید که درگیر هیچ رابطه ای نشده باشه باید تلاشتون رو خیلی خیلی بیشتر کنید و به نظر من نباید آشنایی با فقط 4 نفر که همشون رابطه داشتن شما رو دلسرد کنه.
موفق باشید
نقل قول:
و در جواب آقای سایرکس باید بگم بهترین روش واسه انتخاب شما یه ازدواج کاملا سنتی هست که کسی رو بهتون معرفی کنن و بعد در موردش تحقیق کنید و انشاءالله اگه به شرایط شما و معیارهای شما نزدیک بود ازدواج کنید
ملکه عزیز ممنون از نظرتون.راستش من اصلا امکان ازدواج سنتی رو ندارم(به دلایلی خاص خانوادگی).در مورد باقیه نطرات شما هم موافقم و ممنون که برام طولانی نوشتید.:72:
1 نکته ای: من اصلا دونبال ازدواج با خانمی که اصلا تا به حال با 1 پسر هم صحبت نکرده باشه و چشم به چشم 1 پسرم نخرده باشه نیستم به خدا!! باور کنید.من دنبال 1 خانمی که هم اجتماعی باشه(یکی از معنیای اجتماعی بودن فکر کنم تعامل درست و راحت با همه افراد جامعه باشه دیگه ؟نه؟!).هم معیار های دیگه مثل تحصیلات و .... در سطح خودم یا کمی پایین تر.به نظرتون سخت گیرانست؟
نقل قول:
روابط اجتماعی در سطح بالایی قرار داره دلیلش اینه که تجربه ارتباط صمیمی با پسرها رو زیاد داره و کلا در این موارد راحت و بی قیده.
خانم sunlife ،ممنون که نظر دادید.البته با این صحبت شما اصلا موافق نیستم.من منظورم از رابطه احتماعی ،بگو و بخند و جک تعریف کردن برای غیر همجنس نیست.منظورم درستم رو در پست بالاتر از این نوع رابطه گفتم.
من فکر می کنم هرچند تعداد دخترهایی که رابطه پیش از ازدواج ندارند کم شده ولی دوست من به خدا توکل کن خداوند چیزی که حقته بهت می ده. همیشه چیزهای سخت تر دیرتر بدست میان و با تلاش بیشتر. به 4-5 نفر قناعت نکن. بیشتر کن جستجوتو
سلام sayrex عزیز.
من برام جالب شد که بدونم شما چطوری متوجه میشید دختر مد نظرتون قبلا رابطه دوستی داشته یا نه؟
خوب اون که الان دوسته بقول شما از روی رفتاراش میشه حدس زد اما اونی که قبلا دوست بوده روچطوری میفهمی؟
خودشون بهت میگن؟
اگه دختری خودش بهت بگه قبلا یا پسری دوست بوده خوب پس دوست بوده.اما چرا بهت گفته؟اینو فعلا داشته باش.
اما اونی که بهت بروز نمیده که قبلا دوست پسر داشته ایا واقعا همینطوره؟ایا واقعا نداشته یا نمیخواد بگه تا مبادا موقعیت ازدواجشو از دست بده.
چطوری اینو میتونی تشخیص بدی؟چطور میتونی اعتماد کنی؟
نمیدونم صداقت کجای زندگیته؟اما به نظر میاد یه اصل مهمه که باید بهش توجه کرد.و نباید عملا به دروغگویی تشویق بشیم و تشویق کنیم.
اما دختری که گفته دوست پسر داشته.یا براش این روابط مهم نیست و عادیه.که خیلی خطرناکه.
یا داره اصل صداقت رو رعایت میکنه.که امیدوارم با حماقت اشتباه نشه.کسی که جزئیترین مسائل رابطش رو میگه صادق نیست.احمقه.یه اشاره کلی برای صادق بودن کافیه به نظر من.
من بهت پیشنهاد میدم (فقط پیشنهاد و اصلا لزومی نیست قبول کنی) که حتی اگه متوجه شدی دختری دوست پسری هم داشته کمی در مورد چراییش و علتش و اینکه ایا فراموش کرده، ایا درس عبرت گرفته ایا تاوان داده و خیلی چیزای دیگه تحقیق کنی.و بعد تصمیم بگیری.
اما اگه نه.دوست داری صرف چیزی که میشنوی این باشه که خیر دوست پسر نداشتم باید بگردی تا پیدا کنی.
بلاخره یافت میشه.
پ.ن:منظور من این نبود که هر کی بگه نداشتم دروغ میگه.منظورم اینه تشخیص راست و دروغ این حرف کمی مشکله.
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
small fry چه ربطی داره؟!! مگر نمی شه دختر و پسر با هم همکار باشند ولی دوست پسر دوست دختر نباشند! اتفاقا اگر قراره به لجن کشیده بشه ارتباط ساده دوستانه داخل دانشگاهی به سمت دوست دختر پسری پیش بره خیلی بهتره که نباشه!
شما سیستمت رو بهتره در خارج از ایران پیاده کنی به اندازه کافی از این روشنفکرنمایی در داخل کشور ضربه خورده شده! الان معلوم نیست کی با کی بوده چه رابطه ای بوده بینشون من نفر چندمم این رابطه چقدر دوام داره و...
البته خیلی بهتره که افراد با مدل خودشون ازدواج کنند! شما به نظرم رابطه قبلی داشتید و بهتره نه خودتون رو اذیت کنید نه طرف خواستگار 40 ساله به قول شما پاستوریزه رو! با یکی مثل خودتون باشید که بلده!
sayrex متاسفانه جامعه تغییر کرده! حیا که یک زمانی برای دخترها مهم بود برای خیلی هاشون دیگه مهم نیست. الان فرق خاصی بین پسر و دختر نمی کنه. رابطه ها خیلی هاشون به رابطه جنسی هم ختم می شه. اتفاقا از این طرز فکر شروع می شه که خب چه اشکالی داره؟ ما همدیگه رو دوست داریم و به هم خیانت نمی کنیم پس بدن همدیگه رو لمس می کنیم و..
با سلام.منهم کاملابا نظر شما موافقم متاسفانه اوضاع به جایی رسیده خوب بد جلوه میکنه و بد،خوب.من قصد تختئه کردن کسی یا گروهی را ندارم اما برام همیشه این جای سئوال بوده است که کسایی که رابطه دوست دختر دوست پسری را قبول دارن اما چرا موقع ازدواج به خودشون که میرسه اوضاع فرق میکنه من در اطراف خودم خیلی از پسرهایی را دیدم که در دوران مجردیشون از هیچ کاری فروگذار نکردن اما موقع ازدواچ دنبال دختر با حیا میگردن .و یا بالعکس.به نظرمن ریشه اینهمه بدبینی و ایجاد حس پارانوئیا که در جامعه روزبروز داره بین زن و شوهرا زیاد میشه همین دوستیهای به اصطلاح اجتماعی فیس بوک و.... و توجیحاتی مث اینکه آدم هم میتونه همسر داشته باشه و هم دوست اجتماعی و...
خیلی حرف زدم اما خیل دل منهم پر است ازاینکه چرا باید خودمون با دست خودمون زندگی های خود و بقیه را خراب کنیم.خدا همراه همه بندگانش باشد.
سلام. آقای mehran21 حرفای خوبی زدن. من باهاشون کاملا موافقم
چرا این خانومها با این حرفا خودشون رو قول میزنن که مثلا من که میخوام با پسری رابطه داشته باشم قضیه من با دخترای دیگه فر ق میکنه و من فقط واسه شناخت باهاش دوست شدم و ......... در واقع خودشون رو روشنفکر میدونن؟ هر چقدر هم بگین من به این اعتقاد دارم رابطه ای که هر چقدر هم سالم باشه باز رابطه با جنس مخالفه. وقتی انسان رو از چیزی منع کنن و بگن جیزه صاف میره سمت اون چیز. این خصلت ما آدمهاست.
کی گفته که دختر یا پسری که قبل از ازدواجشون با جنس مخالفشون دوست بودن تو زندگی مشترکشون نمیتونن به هم وفادار بمونن؟؟؟ من دیدم و یا شنیدم کسانی را که با خواستگاری و کاملا سنتی و اینکه دختر آفتاب مهتاب ندیده و پسر هم همینطور ازدواج کردن ولی الان بعد از 11-12 سال زندگی یه شیطنت هائی چه از طرف دختر چه از طرف پسر تو زندگیشون انجام میدن چون به نظر خودشون هیچی از زندگی نفهمیدن چون واسشون یه چیزائی جذابه که اون موقع نتونستن یا شرایطش رو نداشتن که با کسی حتی یه صحبت معمولی و خالی از وابستگی و ... بشه ...
سایرکس محترم
من کجای حرفم گفتم حتما باید کلی دختر رو میزاشتی سرکار و سو استفاده میکردی بهتر بود!!!!!
آخهچجوری میشه تو چند ماه با چهار نفر بود به قصد ازدواج و همون ابتدا تشخیص داد مناسب نیست و...
خوب برادر من
یا کیسی که شما میخوای زیاده و با همین روند آزمون و خطا میتونی پیداش کنی
یا نه
مورد خاصی در نظرته که اون نیاز به دقت و انتخاب تو محیطهایی داره که خودت مناسب ازدواج میدونی
به همین راحتی
خانم Malakeh، در باب مزایای دوست دختر پسری تاپیک جداگونه ای بازز کنید تا بیش از این تاپیک این بنده خدا رو به خودمون اختصاص ندهیم.
در هر حال ایشون چون تجربه رابطه قبل از ازدواج نداشتند حقشون هست و به خدا اگر توکل کنند به دست می آوردند دختری که سالم باشه رو.