RE: اعتماد به نفسمو به خاطر ظاهرم از دست دادم ...
دوست خوبم هر کدام از ما نقاط ضعف و قوتی داریم. شما هم حتماً همینطور. بهتره مسائلی که امکان تغییرش رو نداریم فراموش کنیم و روی مسائلی که در حیطه ی کنترل ماست تمرکز کنیم. شما هم سعی نکن با این مسئله بجنگی. حالا یکی قدش بلند ده تا عیب دیگه داره. شما سعی کنید قدتون رو بپذیرید و سعی در آشنایی با خانم هایی در رده ی قدی 150 تا 160 سانت داشته باشید. می دونم که این کار رو قبلاً کردید اما نا امید نشید. دخترای ما یکم توقعشون بالاست درسته اما به همون میزان هم انتخاباشون محدود می شه. شما اگر در اطراف خودتون موردی گیر نمیارید بگردید تو شهرای دیگه و حتی روستاها مورد مناسب گیر بیارید. مطمئناً دخترای زیادی با قد کوتاه هستند که شما رو مورد خوبی برای خودشون می دونند. به قول معروف کبوتر با کبوتر باز با باز. مثلاً یک پسر فقیر اگر بره خواستگاری یک دختر پولدار احتمال زیاد جواب منفی می گیره. مورد شما هم تقریباً همینطوریه. کارتون سخت تره قبول اما محال نیست. شما تحصیلات و شغل خوب و قیافه و تیپ مناسب رو دارید. فقط می مونه قد. ما یک فامیل خانم داریم که شوهرشون قدش کوتاهه. شاید هم قد شما یا یکم کوتاهتر و قیافه ی کاملاً معمولی. این خانم فامیل ما خیلی زیباست ولی به این آقا بله گفت و الان بیشتر از ده ساله با هم زندگی خوبی دارند و بچه شون هم بسیار زیباست. از آقایی و متانت و شعور این مرد هر چی بگم کم گفتم. پس بدونید هستند دخترایی هستند که ملاکشون فقط قد نباشه. شاید شانس هم می خواد. خلاصه اینکه جستجوت رو زیادتر کن. از جواب منفی هم ناراحت نشو. قد بلندتر هاش هم خیلی وقتها جواب منفی می شنوند. فکر نکن جواب منفی یک دختر ممکنه فقط به خاطر قدته. آیا فکر می کنی قدت بلند بود هر جا می رفتی بله می شنیدی؟ انقدر آدمهای عجیب با معیارهای عجیب وجود داره که نگو. من دوست قد کوتاه داشتم که واقعاً از شعور و ومعرفت کم نداشتند و اگر دختر بودم بهشون بله می گفتم. می دونم دخترا خیلی براشون قد مهمه اما اگر از خودت کوتاهتر باشن دیگه انقدر این مسئله نمی تونه براشون مهم باشه. بگرد تو قد کوتاهتراشون چند نفر مناسب پیدا کن. روی این مسئله زیاد حساس نشو چون ازت انرژی بیهوده می گیره و به هیچ جا هم نمی رسی. سعی کن تو پر و عضلانی باشی تا کوتاهیت کمی جبران بشه. یعنی اگر کوتاهی لا اقل ضعیف و لاغر به نظر نرس. این خیلی مهمه. هیکل تو پر می تونه تا حد زیادی کوتاهی قد رو جبران کنه. موفق باشی
سلام دوست عزیز
از نظر من هم مشکل شما مشکلی نیست که شرایط عادی زندگی تون را تحت الشعاع قرار دهد.اگر شما به جای تمرکز بر روی این مشکل به سایر فعالیتهای زندگی برسید و سعی کنید موقعین مالی و کاری خوبی دست و پا کنید به کل این مشکل را فراموش خواهید کرد.
درمورد جواب رد شنیدن از خانم ها باید بگم من هم 27 ساله هستم موقعیت مالی و شغلی خوبی دارم و لیسانس هستم اما تا کنون دست رو هر دختری گذاشتم جواب رد شنیدم(3 نفر)
قدم بلند هست 184 و قد دخترانی که مورد پسندم بودم هر سه در رده 150 تا 160 بوده.پس این که می فرمایید به دلیل قد به شما جواب منفی دادند درست نیست.شاید اینرو عنوان کرده باشند ولی دلایل دیگری برای رد شما داشتند.
موضوع این هست که قسمت شما نبوده و برای هم مناسب نبودید نه اینکه شما ایراد دارید.
در مورد افزایش قد هم روش هایی وجود داره که بتوان پس از بسته شدن صفحات رشد قد را بلندتر کرد اما این روش ها از نظر پزشکی فقط برای افرادی که به اصطلاح مشگل کوتوله بودن دارن پیشنهاد میشه به جهت اصلاح نقوص ژنتیکی.
نه برای شما که فردی سالم با قد عادی ولی کوتاه هستید.
و هزینه و ریکس درمان هم بسیار بالاست .
در ضمن درمورد انتخاب هاتون میخوام کمی رک باشم شاید صحبتم شما را برنجونه ولی فکر میکنم کمک کننده باشه.
اینکه شما برید با یک خانم قد کوتاه ازدواج کنید فکر صحیحی نیست.به چند دلیل
1.به صورت ژنتیکی فرزند شما قدکوتاه میشه
2. احتمال جواب مثبت گرفتن شما کمتر میشه،چون ایشون ترجیح میده با فردی بلندقدتر ازدواج کنه به همان دلیل بالا.
3. واقعیت اینکه مورد کوتاهی قد برای خانم ها مشکلی نیست که بشه با کوتاهی قد آقایان در یک رده قرارش داد.یا به دید یک مشکل بهش نگاه کرد،پس احتمال داره اگر شما از فاکتور زیبایی یا تحصیلات یا وضعیت مالی بزنید خیلی راحت تر جواب مثبت بگیرید تا اینکه خانمی را انتخاب کنید که کوتاه قد هست.
پیشنهاد من اینکه کسی را انتخاب کنید با قد متوسط بالای 155تا 160 که در سایر فاکتورها از ایشون بالاتر هستید.
انقدر هم ناامید نباش دوست عزیز دایی بنده هم قد بلندی نداره حدود 163 و همسرش هم همین قد رو داره وخیلی هم راحت از طریق خواستگاری سنتی با هم ازدواج کردن
خانم ایشون از نظر چهره متوسط هست
160 کوتاه نیست معمولیه.
می تونی توی خرید کفشایی بخری که از داخل یه کمی بلنده. یعنی از بیرون کفش اصلا به نظر نمیاد که بلنده کفشه اما از داخل کفش بلنده اینطوری سه چهار سانتی بلندتر می شی حداقل.
منم دیدم بعضی از دخترا به ظاهر و تیپ پسرا اهمیت می دن اما خیلی خیلی از اقایون هستن که هم چهره هم اندام دخترا براشون مهمه. یعنی اینطوری نیست که فقط دخترا یه مقدار سر تیپ سخت گیر باشن. کلا ادما خیلی هاشون ظاهرو می بینن. بعضیا معیاراشون مشخص نیست واسه همینم این ظاهر شخص براشون می شه مهم چون تنها چیزیه که راحت میبینن و جلو چشمشونه. بعضیا هم که معیار براشون مشخصه اما ظاهر هم جز معیاراشونه. یه عده هم هستن که این ظاهر اصلا جزو معیارای اصلیشون نیست. نگران نباشین. شما به هر کسی که دیدین می تونین به عنوان شریک زندگیتون دوسش داشته باشین می تونین درخواست ازدواج بدین. نهایتش می گه نه. اما همیشه که اینطوری نیست. بالاخره کسی رو که می خواین پیدا می کنین.
من خودم دخترم اما قد برام مهم نیست. یه سری معیارا واسه اخلاق طرف دارم که اگه همونا رو داشته باشه واسم عالیه. همینم پیدا نمی کنم. دیگه امکان نداره بیام به قد 160 یه نفر گیر بدم اگه واقعا معیارایی که می خوامو داشته باشه. تازه شما می گین که چهره اتونم خوبه. یعنی در مجموع ظاهر خوبی دارین اما قد خیلی بلندی ندارین. این مانع شما نیست. نگران نباشین.
بیشتر ادما واسه ازدواج چندین بار نه می شنون. چه دختر چه پسر و هر کس به شکلی این نه رو می شنوه. دلایل هم مختلفه. دلسرد نشین.
خودتونو قبول داشته باشین. زندگی خودتونو بکنین. کسی رو هم که دوسش دارین از احساستون باخبر کنیین.
موفق باشین.