نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanft
شاید باید بیشتر فکر کنم رو این موضوع و خودم.
:104::104::104::104:
:104::104:
:104:
با سلام
samanft گرامی
می توان ظرافت، لطافت طبع و احساسات غنی شما را از متون شما و استدلالهای احساسی شما دریافت.
نکته بسیار بسیار مهم در مورد ازدواج اینست که علاوه بر احساس پاک نیاز به یک سری مقولات دیگر هم هست. مثل آگاهی ها، خودشناسی ها، مهارتها و ...
اینها فقط برای انتخاب همسر لازم نیست، بلکه برای ادامه دادن با همسر انتخاب شده هم لازم هست.
انتخاب همسر آغاز یک فرایند هست نه اتمام آن.
اگر از همان ابتدا اشتباه صورت بگیرد در ادامه هم که نیاز به آگاهی و مهارت دارد هم اشتباه پیش خواهد رفت.
توصیه من همانطور که سجاد صالحی هم گفتند اینست که شما مدتی متمرکز به کسب آگاهی در مورد خودت و معیارهایت باش. همچنین سعی کن مهارتهای همسر گزینی را هم بیاموزی و از آن مهمتر باید حتی بسیاری از مسائل را در مورد همسرداری و مهارتهای ارتباطی کسب کنی.
خلاصه:
توصیه می کنم برای مدتی حداقل 6 ماه اصلا اقدام به ازدواج نکنی و طی این مدت آگاهی و مهارتهای خود را در حوزه انتخاب همسر و همچنین همسرداری افزایش بدهید.
شما که اینقدر خوب توانسته اید بر خود غلبه داشته باشید و انحرافی نداشته باشید حیف هست که با خرده اشتباهات این مقطع در فشارهایی قرار بگیرید که بعدا خدایی نکرده راه انحراف را برای شما ساده سازد.