RE: ازدواج با دختری که قبلا رابطه ی جنسی داشته
نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم صابر جان به خاطر جواب هات
تا حالا از کسی کینه به دل نگرفتم. تا حالا به کسی توهین نکردم و کسی رو به خاطر ضعفهاش مسخره نکردم.
تجربه ای که داشتم این بوده که با عشق میشه هر کاری کرد. خودارضایی رو فقط تونستم با عاشق بودن درمان کنم. این هم در مورد اون صدق میکنه که بتونه گذشته اش رو جبران کنه و زندگی جدید و بهتری رو شروع کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iamok
بله، الان ایشون باکره نیست.
ولی اگه ترس از رد کردن وجود این مشکل بوده پس چطور جرئت کرده که به من اینو بگه(شاید اینقدر مطمئن بوده از احساسش به من که نتونسته ازم پنهون کنه)
لازم میدونم که توضیحات بیشتری رو بدم دوست عزیز. من با دخترخالم تا قبل ازین ماجرا توی تمام عمرم فقط 4 بار سلام علیک داشتم و اصلا با هم حرف نمیزدیم و فقط در حد یه سلام خیلی کوتاه. نمیدونم چطور شد که دیدم کم کم دوست داره با من حرف بزنه (خیلی قبل تر هم اطرافیان میگفتن که یکی هست که دوستت داره ولی من تفره میرفتم). یه شب اونقدر توی فیسبوک با هم چت کردیم که گفت دیگه نمیتونه با گذشت 3 سال حرفشو توی دلش نگه داره.
من تا قبل از این به عنوان یه فامیل و دخترخالم دوستش داشتم نه بیشتر. ولی بعد ازین دیدم که میتونم دوستش داشته باشم. خب دل به دل راه داره. (من قبلا دوبار عاشق شدم و فکر میکنم چیزایی زیادی رو یاد گرفتم) من دوست دارم که باهاش ازدواج کنم و همه چیز رو نادیده بگیرم چون به نظرم گذشته رو میشه تاحدودی نادیده گرفت. ولی اینی هم که میگم نگران آینده ام، خدا خودش میدونه که بیشتر به خاظر اون میگم. دخترا بعد از ازدواج ناموفق دیگه به راحتی نمیتونن ازدواج کنن.
با سلام.شما که میگید میتونید نادیده بگیرید پس مشکلتون چیه؟اگه دخترخاله تونه که به نظر من ،آدمی میتونه حرمت و شخصیت کسان دیگر را حفظ کنه که اول برای خودش شخصیت و احترام قائل باشه. اینکه میگید نگران اون هستید احتمالا این نشون میده که بیش از اون نگران خودتونید چون به قول خودتون قبلا مزه عشق ونرسیدن به فرد مورد نظر را چشیده اید و دیدید که چقد ناراحت کننده است پس به نظر من شما نگران خودتون هم هستید که دوباره ناکامی هاتکرار نشه.اما من هم نظرم این است که قبل از ازدواج فرد خیلی راحتتر این قضایا را قبول میکنه تا وقتی وارد زندگی میشه.اگه یه وقت توی زندگی باهاتون سرد برخورد کنه به این فکر نمیکنید که شاید پای کسی دیگه ای درمیون باشه و یا از شما دلزده شده باشه و اون موقع هم به همین راحتی از این قضیه میگذرید.
اما بازم خودتونید که باید تصمیم بگیرید که زندگی تون را چطوری بسازید .
موفق باشید
iamok جان
با دختر خاله ات ازدواج نکن
اصلا کاری به این مسائل ندارم
ازدواج فامیلی نکن، یک انسان (فرزندت) رو ناخواسته به بیماری های غیر قابل درمان مبتلا نکن.
لطفا تحقیق کن درباره ازدواج فامیلی
در حالت عادی احتمال بیمار بودن نوزاد 3.5درصده
و فامیلی 20 درصده
به فرزندت ظلم نکن
8000 نوع بیماری فامیلی شناخته شده که پیشرفته ترین آزمایشگاه های ایران فقط 200 نوع بیماری رو تشخیص می ده ببین 7800 نوع بیماری غیر قابل رد یابی هستن.
داداشم نکن این کارو برای دختر خاله ات توضیح بده تا دلش نشکنه.
ایشون به بیماری خاصی مبتلا نیستن
منظور شما اینه که چون ازدواج های فامیلی باعث بالارفتن احتمال ناقص بودن فرزند میشه این کار رو نکنم یا اینکه این موضوع رو بهانه کنم براش؟
رابطه تا این اندازه چالش برانگیز، اطلاع از روابط پیشین ایشان، مشکلات خاص بیماریهای ازدواجهای فامیلی و... یک سوال را در ذهن انسان بوجود می آورد که آیا واقعا شما گزینه دیگری در آینده برایتان پیش نمی آید که این مشکلات اساسی را نداشته باشید؟
سوالتون کاملا به جاست ولی هر پسری بعد از دبیرستان با دغدغه هایی روبه رو میشه، مثل دانشگاه خوب، سربازی ، پیدا کردن شغل خوب، ازدواج
من دو مورد اول رو پشت سر گذاشتم و تقریبا در آستانه ی رسیدن به مورد سوم هم هستم. یعنی تا اینجای کار بعضی از دغدغه هام حل شدن، اما در مورد ازدواج: پسرا همیشه این استرس رو دارن که دختری رو پیدا کنن، برن خواستگاری، طرف جواب "بله" رو بده، طرف مشکلی نداشته باشه و ازش پنهون نکنه و در آخر خانواده ی خوبی رو داشته باشه
حالا من میبینم که مورد چهارم خودبه خود تقریبا شرایطش هست. خیلی کم پیش میاد که یه دختر به پسر پیشنهاد بده، خانواده اش رو هم میشناسم، فقط همون یه مشکل مونده!!
من خیلی برات نوشته بودم. حیف که پرید!!
شما الان قصد ازدواج داری؟ یا بعدا؟
اگر جوابت بعدا است، حتی یک ذره هم شک نکن که نباید به این خانم هیچ قولی بدی. رابطه را قطع کن. قول و قرار هم اصصصصصصصصلا.
اگر الان قصد ازدواج داری بگو تا بقیه اش را بنویسم.
در ضمن دختری که در 13 - 14 سالگی رابطه جنسی داشته و بکارتش را از دست داده و احتمالا از خانواده هم مخفی کرده و الان هم برای رد خواستگارها مجبوره دروغ بگه و .... تحت فشار روانی خیلی به توان بی نهایت
زیادی هست و بوده. این دختر سلامت روانی نداره و نیاز به یک دوره درمانی طولانی داره. ازدواج با ایشون به صلاح شما نیست. مخصوصا که این اتفاق و فشارها در سن پایین براش پیش اومده.
این که به شما پیشنهاد داده یک پوئن مثبت براشون درنظر گرفتید؟ به نظرت خیلی حسن بزرگی است و کمک بزرگی بهت شده؟
عزیزم این دختر مشکل داره، خودش هم می دونه که ازدواج کردنش به این راحتی نیست، شما را هم ساده گیر آورده و گفته یه امتحانی می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
این که به شما پیشنهاد داده یک پوئن مثبت براشون درنظر گرفتید؟ به نظرت خیلی حسن بزرگی است و کمک بزرگی بهت شده؟
عزیزم این دختر مشکل داره، خودش هم می دونه که ازدواج کردنش به این راحتی نیست، شما را هم ساده گیر آورده و گفته یه امتحانی می کنم.
واقعا سوال به جایی بود:104:
این جراتمندی در ابراز پیشنهاد اونقدرها هم چیز مثبتی برای خانومها نیستا! مردها معمولا دوست دارند خواستگار باشند تا خواستگاری بشن.
خانواداش و مادر من هم این قضیه رو میدونن
من تا 5 سال دیگه قصد ازدواج ندارم. و اینو بهش گفتم.
من هیچ قولی رو بهش ندادم
برنامه ای رو که در نظر داشتم این بود که تا 5 سال آینده فرصتی هست که هم درسم تموم میشه و هم من و مادرم ایشون رو بهتر بشناسیم و احتمالا توی این فرصت میشه فهمید که باید چکار کرد. من از الان بهش گفتم که اگه منو میخواد باید تا 5 سال صبر کنی و اونوقت جوابت رو میدم. و مثل اینکه تصمیم داره که صبر کنه.
مادرم اول به خاطر مشکل این خانوم مخالفت کرد ولی بعدا گفت که این به خودتت مربوطه که باهاش بسازی یا نسازی
در ضمن ممنون ازین که وقت میزاری و جواب میدی
دوست عزیز،
اگر قصد ازدواج نداری، صریح و واضح بهش بگو که من تا 5 سال دیگه نمی خوام ازدواج کنم و از الان هم نمی تونم تصمیم بگیرم که 5 سال دیگه با کی می خوام ازدواج کنم. اصلا منتظر من نباش و به من فکر نکن. بهتره خواستگارهات را بررسی کنی و برای ازدواجت تصمیم بگیری.
خیلی خیلی واضح تر و محکم تر از این که من نوشتم بهش بگو که اصلا منتظر نباشه.
شما تا 5 سال دیگه فکرت، نگرشت، سلیقه ات و ... تغییر می کنه. الان اگر به این دختر بگی نه، هیچ مسئولیتی متوجه شما نیست.
اما اگر این دختر 5 سال منتظر بمونه و بعد شما با فکر بازتر و عقل بیشتر، از قولت منصرف بشی و فقط برای وفای به عهد یا دلسوزی ازدواج کنی، یه عمر خودت و این خانم را بدبخت کردی. اگر هم بگی نه، گناه کردی. چون منتظر گذاشتیش و قول بهش داده بودی.
اگر تا 5 سال دیگه ازدواج نکرده بود و شما هم خیلی مشتاق کار خیر بودی و خواستی با دلسوزی ازدواج کنی، که هست.
اگر هم ازدواج کرده بود، پیدا کردن مورد کم دردسرتر از این خانم، خیلی سخت نیست.
ازدواج فامیلی، دختر با سابقه رابطه جنسی، اون هم توی سن کم، دختری که خودش پیشنهاد ازدواج می ده و ...
به طور کلی نظرات دوستان تونسته کمی منصرفت کنه، یا نه؟