RE: رابطه مخفی شوهرم و خواهرم
سلام آزیتا خانم.من اتفاقی را که افتاده بود خوندم .میدونم گفتن متاثرم چندان کارساز نیست اما از ته قلب از خداوند میخواهم کمکتون کنه راه درست را انتخاب کنید
اما به نظر من همون کاری را که شوهرتون میگه انجام بدین یعنی به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کنید نه از این بابت که خدای نکرده شما مشکلی ندارید ،نه.اما با رفتن پیش مشاور و صحبت با ایشون مطمئنن بهتر میتونن کمکتون کنن چون وقتی شما اون صحنه را دیدید و برای ایشون توضیح بدین دیگه راهی برای توجیه برای خواهر و شوهرتون نمیذارید.و از طرف دیگه خیلی باعث تخلیه هیجانی میشید وقتی با یک نفر مطمئن رودرو صحبت کنید.
اینکه گفتید اگه خودشون میومدن میگفتن شما میبخشیدنشون آیا راهکار مناسبیه؟به نظر من شما باید بفهمید علت این قضیه چی بوده؟
شرمنده من بی پرده صحبت میکنم اما من قضیه ای را میدونم دقیقا مثل شما که خانم و آقا با مراجعه به مشاور دریافتند که شوهر هیچ مشکلی با خانمشون نداره جز اینکه تمایل جنسی به ایشون نداشته و تمام مدت بخاطر خوب بودن همسر این امر را انکار میکرده.من اصلا قصد حق دادن به شوهر شما را ندارم که به هیچ عنوان کارشون توجیه بردار نیست اما پی بردن به علت قضیه به خودتون خیلی کمک میکنه.
بچه ها سلام به من کمک کنید منم میخوام یک صفحه ایجاد کنم مشکلم بنویسم راهنماییم کنید چطور یک صفحه ایجاد کنم ممنون میشم کمکم کنید.:302:
سلام . از همه تون ممنونم کمکم کردید.
الان با شوهرم صحبت کردم و قسمش دادم به خدایی که می پرسته به عشقی که بینمون بود گفتم راستشو بهم بگو و خلاصه این حرفا. گفت که پشیمونم و اشتباه کردم. میگه اومدم دیدم تو خوابی یک لحظه این فکر افتاد تو سرم. میگه تو فلان فیلم ماهواره همچین چیزی دیدم و نفهمیدم چی شد که یک لحظه این کار رو کردم. میگه تو که منو میشناسی من اهل این حرفا نیستم و هیچی دیگه بینمون نیست و.. اشتباه کردم و ....... :97:
بهش گفتم از کجا بدونم راست میگی؟ من نمی تونم اعتماد کنم؟ اما خیلی اصرار داره که اشتباه کردم و ...... نفهمیدم و دیشب تا صبح نخوابیدم و عذاب وجدان گرفتم و این حرفا. میگه اگر باور نداری برو از خواهرت بپرس بین ما هیچی نبوده و ............
نمی دونم چیکار کنم؟ باور کنم؟ کمکم کنید بچه ها
الانم اومده گیر داده بهم که باید بگی منو بخشیدی وگرنه من تا صبح خوابم نمی بره و این حرفا. بدون تو رندگی برام معنا نداره و غلط کردم و التماس که بگو منو بخشیدی. کسی نیست کمکم کنه؟ چی کار کنم؟ چی بگم بهش؟
شما به دوستتون با چی گفتین این قضیرو؟
به نظرم به هیچ کس از اطرافیانتون هیچوقت این حرفارو نگین
هر چقدر هم که میخاد صمیمی باشه
فردا که مشکلتون حل شد با شوهرتون و خواهرتون هزارتا حرف میمونه پشت سرتون
سلام به دوستم ایمیل زدم گفتم. چون تلفنی نمی شد. بیست ساله دوستیم . دوست خیلی خیلی صمیمی هست از خواهرم :97: بهم نزدیکتره. مشکلی از اون بابت نیست.
دارم روحیه میگیرم. مدیر همدردی دارند مطلب منو می خونند امیدوارم کمکم کنند. :323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azita91
سلام به دوستم ایمیل زدم گفتم. چون تلفنی نمی شد. بیست ساله دوستیم . دوست خیلی خیلی صمیمی هست از خواهرم :97: بهم نزدیکتره. مشکلی از اون بابت نیست.
دارم روحیه میگیرم. مدیر همدردی دارند مطلب منو می خونند امیدوارم کمکم کنند. :323:
خانوم به قول خودتون خواهرم
چطور میشه به دوست اعتماد کرد ،ایشون هم به دوست 10 سالشون میگن ماجرارو و همینجوری میپیچه و یک کلاغ چهل کلاغ میشه
ماشالله خانوما هم که همه رازنگهدار :D
اگه ازتون پرسید دوباره بگین اره بابا خواب دیده بودم :102:
توصیه های مدیرهمدردی رو به کار ببر. مشکل برطرف می شه.
سلام عزیزم
خیلی خوبه که همسرت قبول کرده که اشتباه کرده. حالا باید علامتی از ندامت رو تو رفتارش ببینی. حالا وقتشه که بری سراغ خواهرت. بهش بگی ماجرا رو میدونی. بگو میخوام مثل قبل با هم خوب باشیم. یه کاری کن اظهار پشیمونی و ندامت کنه. بهش بگو تو که نمی خوای زندگی منو و خودتو خراب کنی؟ ازش قول بگیر که دیگه تکرار نشه.
امان از این ماهواره و کانال های فارسیش که متاسفانه داره قبح اینجور مسائل را تو جامعه ما میریزه. حریم ها رو می شکنه و وقتی قبح یه چیزی ریخت در یک لحظه شیطان .....
سعی کن هیچ وقت خواهرت و همسرت را تنها نذاری.
از خوندن مشکلت واقعا ناراحت شدم
عزیزم چیزی نخوردی قبل خوابیدنت؟؟خواب آوری چیزی ندادن بهت؟
معذرت میخام اما شاید خواهرت خودش شوهرت رو از راه به در کرده بالاخره انسانه دیگه
به نظر من چند وقت رابطه نداشته باش با خواهرت اینا و بگو که به شوهرش میگی
خدا لعنت کنه شیطون رو
منم فکر میکنم شاید چیزی خوردی قبل یا بعد از اینکه به خونه خواهرت بری و خوابیدی نوشیدنی چیزی نخوردی ؟ خیلی وحشت ناکه ...