سلام کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حرفایی رو که مشاور به خودم زده تو این مدت رو بهت میگم...
ببین دوست خوبم.. اگر توی معیار های اصلیتون از زندگی مشکلی ندارین تلاشتونو بکنین وگرنه واقعا بی فایده است...
معیار های ریشه ای زندگی دو چیزه..
عشق و اعتماد
اگر این دو تا نیست زندگیتون ریشه نداره و باید برای بوجود اوردنش تلاش کنین که خیلی سخته
دوم که ساقه زندگیه اخلاق و خانواده و تفاهمه است که اگر توش مشکل دارین میشه یه جورایی حلش کرد ( البته با وجود ریشه )
سوم که برگای زندگیه میشه خواسته های دیگه از همسر که جزیی تره که با نبودش هم میشه کنار اومد البته با نبود بعضیاش...
بشین فکر کن ببین مشکل از کجاست..و ایا قابل حله؟
سلام محمد جان
حرفاتو قبول دارم
مشکلات ما سر مسایلی بود که توافق داشتیم و 1 زره حساسیت زیاد من رو اون موضوعات باعث دعوا میشد
الانم میگه کنارم آرامش نداره
راستش فردا دادگاهمه و باید برم برای جدایی دیگه موندم چه کنم مثل اینکه خدا واقعا میخواد مارو جدا کنه
مشکل اصلی ما اطرافیانن
اطرافیانیکه با تصمیمات نابجا و دخالت های بیجاشون تیشه به ریشه ما دارن میزنن
من واقعا عاشقشم
اونم منو دوس داشت
اما......
دعا کنید برام
دوست عزیز
خودت داری میگی هم شما ایشون رو دوست دارین و هم اون شما رو، اون وقت فردا دادگاهتونه برای طلاق؟؟؟
میشه بگین این عجله برای چیه؟؟:300:
بهتر نیست به خودتون و ایشون یه کم فرصت بدین و بعد تصمیم بگیرین؟
از نظر من زمانی که هر دو به همدیگه علاقه دارین و برای جدا شدن مردد هستین، اقدام به جدایی بزرگترین اشتباهه.
مطمئن باشین خدا نمیخاد شما رو از هم جدا کنه شما هستین که اختیارتون رو به دیگران سپردین.
راجب کاری که میخوای انجام بدی کمی بیشتر فکر کن دوست عزیز.:72:
سلام به همه
ممنون بابت راهنماییای این چند روز
دیروز متاسفانه منو نامزدم از هم جداشدیم
تمام راهها رو رفتم و امتحان کردم اما بازم مشکل جدیدی سبز میشد سر راهم
شاید واقعا قسمت هم نبودیم
فقط اومدم بگم از همتون بابت کمکاتون ممنونم و امیدوارم هیچکدومتون تو زندگی با چنین مسایلی روبرو نشید و زندگیای خوبی داشته باشید