RE: بزرگتر بودن یکساله دختر + اختلاف مذهب
نمره منفی مذهب تنها بخاطر خونواده هاست، نه بخاطر خودمون
نظرم راجب بحث درمورد خدا و عبادت کاملا مثبته، من اصولا آدمی هستم که هرگز از صحبت کردن و یاد گرفتم چیزای جدید فرار نمیکنم و مشتاقانه میپذیرم
در مورد شک خودم احتمال میدم کم کم از بین بره، چون واقعا تو این 4 سال چیزی ازش ندیدم و هرچی بوده مال همون 4 سال پیش بوده، البته با شناختی که از شخصیت خودم دارم این احتمال رو هم میدم که شاید مشکلاتی در این زمینه واسمون درست بشه چون من اصولا خیلی آدم شکاک و بدبینی هستم! نمیدونم واقعا...
اینکه من 40 درصد به دوست داشتن اختصاص دادم و اینکه ما خیلی بهم وابسته شدیم الان یه امتیاز مثبت حساب میشه یا یه امتیاز منفی؟ چون واقعا وابسته بودن رو کاملا در خودم احساس میکنم، طوری که اگه یه روز باهم قهر باشیم انگار دنیا واسم به آخر رسیده
فکر میکنم خانواده ها دید مثبتی دارن، خانواده ایشون که چندباری که تلفنی با من صحبت کردن ظاهرا خوششون اومده، اما درمورد خانواده خودم تنها دلیلی که باعث میشه مخالف نباشن اینه که با شناختی که از شخصیت من دارن همیشه به تصمیمات من اعتماد میکنن چون میدونن که خودم خیلی محتاطم(شاید از خود اونها هم محتاط تر!)
سلام
ببخشید اما به نظر میاد شما 70 درصد ئ شاید بالاتر می خواهید که با ایشون ازدواج کنید و به نظر میاد امتیاز های منفی ذهنتون بیشتراز این هایی باشه که نوشتید . نمی دونم چرا احساس میکنم دوست دارید ما ها تاییدتون کنیم.اما من شخصا این کار رو نمی کنم چون این موضوعی که شما بهش امتیاز کم منفی دادید بعد ازدواج خیلی منفی اش پررنگ تر از این حرف ها میشه. یه نصیحت خواهرانه روابط بعد ازدواج خیلی با قبل ازدواج فرق می کنه زمین تا آسمون .نمی گم چی کارکن . اما اسم وابستگی که به ایشون پیدا کردی رو عشق نگذار. این اشتباه بزرگه جون هاست که اسم وابستگیشون رو عشق میزارند. سعی کنید به این وابستگی امتیاز کمتری بدهید و تصمیم بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sare jo0on
سلام
ببخشید اما به نظر میاد شما 70 درصد ئ شاید بالاتر می خواهید که با ایشون ازدواج کنید و به نظر میاد امتیاز های منفی ذهنتون بیشتراز این هایی باشه که نوشتید . نمی دونم چرا احساس میکنم دوست دارید ما ها تاییدتون کنیم.اما من شخصا این کار رو نمی کنم چون این موضوعی که شما بهش امتیاز کم منفی دادید بعد ازدواج خیلی منفی اش پررنگ تر از این حرف ها میشه. یه نصیحت خواهرانه روابط بعد ازدواج خیلی با قبل ازدواج فرق می کنه زمین تا آسمون .نمی گم چی کارکن . اما اسم وابستگی که به ایشون پیدا کردی رو عشق نگذار. این اشتباه بزرگه جون هاست که اسم وابستگیشون رو عشق میزارند. سعی کنید به این وابستگی امتیاز کمتری بدهید و تصمیم بگیرید
با تشکر از رهنماییتون
من اسم وابستگیمو عشق نذاشتم و خودمم کاملا به روشنی میدونم که وابستگیه و هیچ امتیاز مثبتی هم بهش ندادم، اون امتیازی هم که به علاقه دادم واقعا فقط به علاقه دادم، چون این حسو از همون روزهای اول هم نصبت به ایشون داشتم و هنوز هم دارم.
ممکنه لطف کنید و یکم واضح تر و روشن تر حرفاتونو بزنید؟ ممنون میشم
دوست خوبم من فقط یه جمله بهت میگم :
اگر میتونی این خانم رو با همین شرایط و همین ویژگی ها بپذیری برو جلو ..
اصلا با خودت فکر نکن که بعد ازدواج عوض میشه و میتونم تغییرش بدم و ..... شرط اول برای ازدواج پذیرشه ..
بعد ازدواج خیلی چیزها عوض میشه .. اون التهاب و هیجان اولیه تون کم میشه و واقعیت زندگی رو میبینین ..
یک سال بزرگتر بودن به نظر من زیاد اهمیتی نداره .. چون یک ساله نه بیشتر ..
از نظر درامد هم میتونم بگم تو سطح بالائی قرار دارین !! البته باز هم از نظر من ..
اگر قصدتون ازدواجه رسمی اقدام کنید و از همین اول خط قرمزها رو برای هم مشخص کنید که بعدا دچار مشکل نشین .