هر روز داره بدتر مي شه ديروز به كتك كاري هم كشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
هر روز داره بدتر مي شه ديروز به كتك كاري هم كشيد
داري با زندگيت چيكار ميكني:163:
ديروز براي چي دعواتون شد؟
صادقانه جواب بده توي دعوا شما چيكار ميكنين و چيكار كردي؟؟
سر جيزاي الكي به خانوادم فحش داد واقعا انقدر الكي فحش ميده كه اصلا يادم نيست سر جي بوده منم سمتش رفتم و جلوي دهنشو كرفتم اما بازم فحش مي داد اينجور مواقع دوست دارم خفش كنم ، كفتم خرجي بده من برم خونه مامانم اونم كفت برو من جيزي نميدم برو از مادر.... بكير، منم از خونه اومدم بيرون بعد از يه ساعت بركشتم اومد منت كشي اما اين كاراش ديكه واسش عادي شده اول فحش بعدم فراموش كردن، ميكه تا وقتي رفتارت اينه نه كار ميكنم نه خرجي ميدم هر روزم بدتر از امروزت ميشه، اما واقعا رفتار من غير طبيعي نيست، اون انتظار داره به من فحش بده منم قربون صدقش برم اما من نمي تونم
مي دونه اكه بخوام كار بيدا كنم يه روزه بيدا كردم و محتاج خرجي اون نمي مونم اما ٥ ماهه كه كفت نرو من خرجي ميدم منم كوش كردم اما الان بدترين وضعو داريم حتي يه كرم دست و صورتم ندارم جالبه كه ميدونه و مي خواد منو زجربده منم تحمل كردم اما تا كي؟ ٥ ماهه، بس نيست؟
امروز بازم دعوامون شد يه اس ام اس از طرف بابش اومد به من نشون نمي داد سر اينكه يواشكي رابطه داره و مي كه ندارم دعوامون شد ميكه نمي خوام تو با اونا رابطه داشته باشي جون مي ترسم اما يه حرف جديد زد اينكه اكه بلايي سر خانوادش بياد من مقصرم و حسرت خانوادش به دلش ميمونه ، من بايد جيكار كنم؟ ميكم رابطه ميكه نه، از اون ور خودش يواشكي رابطه داره مي كه ندارم الانم مي كه من مقصر ميشم،واقعا جيكار كنم؟ همه جوره راه هارو بسته ، ميكه اكه طلاقم بكيرم يه بلا سر خانواده من مياره، من جه برخوردي داشته باشم ؟
:323:
من از تهديد بدم مياد و بدون اونم ميتونم زندكي كنم، فقط مي خوام همه راهارو برم و بعد اكه درست نشد جدا شم ، نمي خوام عمرمو حروم اين دعواها و رابطه كنم
قدیمی ها میگفتند ترس برادر مرگه، نترسید و تصمیمی که برای زندگیتون دارین عملی کنین. اگه ایجاد مزاحمت کردند میتونین شکایت کنین و ادامه مزاحمت منجر به زندان و حبس میشه.
مسئله اينجاست كه نمي دونم جه تصميمي بكيرم؟ بايد جه رفتاري داشته باشم؟
هيج كارشناسي نيست؟
sasal عزیز
فقط شوهرترانبین
شما هم رفتارهات اشکالات زیادی داره . ازجمله عجول بودن و زود به دنبال نتیجه بودن . و کنترل گری و ، غرغر کردن .
بهتره روی کارای همسرت زوم نکنی . شما وظایف همسری را به جا بیار و با محبت رفتار کن و در پی رفع عیوب خودت باش ، حااقل مدت 6 ماه فقط دنبال اصلاح رفتارهای خودت باش . نزد مشاور هم برو و برای همین کمک بخواه ، برای کنترل خشم ف دست برداشتن از کنترل گری ف رفع غرغر ، و کلاض آزاد کردن ذهنت از همسرت و انتظاراتت از او ، و آموختن مهارتهای ارتباطی بخصوص مهراتهای کلامی و شنیداری .
6 ماه فقط روی خودت کار کن و شوهرت را همینگونه که هست بپذیر و حساسیت نداشته باش .
این راهنمایی کارشناسانه ما بود اگر بپذیری و عمل کنی . اما و اگر آوردن شما یعنی اینکه ما هم در فضای مجازی نمیتوانیم بهت کمکی بکنیم وقتی مشاوره حضوری را بی فایده می بینی . اما توجه کردن و رفتن به سراغ عمل یعنی می خواهی که مسئله حل شود حتی اگر قرار باشد مدتی مدید رفتار همسرت را تحمل کنی .
موفق باشی
.
من ازون موقع كه مشاوره حضوري رفتم بهتر شدم اما همسرم كوجكترين تغييري نكرد واسه همين منم دلسرد شدم اما با تمام اين حرفا باز هم صبر مي كنم و به حرف شما كوش مي كنم . ممنون
الان ساعت از ٩ شب كذشته، به شوهرم زنك زدم هم دير جواب داد هم هل بود، حس كردم داره دروغ ميكه، تقريبا ٩٠ درصد احتمال ميدم رفته برديس خونه خانوادش اما منو بيجونده، يهني بازم سكوت كنم؟ بزارم همين جوري بره و بياد؟