RE: آیا من یک اتیسم افراطی هستم ؟
انگار درست متوجه منظورم نشدید .نمی خوام که شغلم مسافرکشی بشه . می گم تا زمانی که برای ارشد می خونم یا می خوام سربازی برم . بتونم اندازه ای که خرج ماشینم می شه پول دربیارم . یعنی مثلا می خوام برم جایی توی مسیرم مسافر سوار کنم به اندازه ای که خرج ماشینم در بیاد . وگرنه نمی خوام به عنوان شغل به این موضوع نگاه کنم .
ضمنا من قبلا نظرم این بود که به دختره دانشگاهی و تحصیل کرده نمی شه اعتماد کرد و بهتره با یک دختر سوم یا چهارم دبیرستانی ازدواج کنم اما الآن می خوام اینطوری فکر نکنم .
یک موقع هایی با بچه های محله هفته ای یکی دوبار بیرون می رفتم . اما چون دانشگاهم یک شهر دیگه بود و فقط چند روز تو هفته شهر خودم بودم و همین طور برخی از رفتار هاشون که به نظرم غیر اخلاقی بود دیگه باشون بیرون نمی رم .
دوستای دانشگاهم فقط چند تاشون شهر خودم هستند . با یکی شون دو هفته پیش بیرون رفتم اما در کل خیلی با اون ها کاری ندارم .
با فامیل هم خیلی پدر و مادرم دوست ندارند بگردم .
منظورتو متوجه شدم عین 2سال پیش داداش من فکر میکنی. اما اینو خواهرانه بهت میگم اگه شما 2 سال بازاریابی کنی با حقوق پایین خیلی خیلی بهتره که مسافرکشی کنی و تو دو ماه این مبلغو بدست بیاری. به دلایل زیر:
1. مسافرکشی فردی رو با شخصیت خاص میطلبه که مطمئنا یه جوون تحصیل کرده فاقد اونه.
2. خطرات مسافرکشی خیلی برای شما زیاده
3.بازاریابی سابقه کار برات حساب میشه اما کار دیگه نه
4.بازاریابی خیلی بهت کمک میکنه تا آشناییهایی برات فراهم بشه که در آینده بهت خیلی کمک میکنه
5. برخورد جامعه با این دو تا شغل خیلی متفاوته و اگه مسافرکشی کگرده بودی فرقشو الان میفهمیدی.
در کل خوشحالم که در مورد موضوع دوم نظرت الان عوض شده. موفق باشی
حق با شماست مسافر کشی هم کار خوبی نیست . اصلا ماشین نگیرم بهتره .
امسال که دارم برای کنکور ارشد می خونم . دو سال هم باید برای ارشد بخونم و دوسال سربازی برم . حداقل یک سال هم باید کار کرده باشم . می شه ۶ ساله دیگه که تازه شاید اون موقع موقعیت ازدواج رو داشته باشم .
بچه ها ۶ ملیون رو چطور می تونم سرمایه گذاری کنم و کجا بذارم که توی این ۵ سالی که کاری ندارم ، ماهی حدود ۱۵۰ تومن بم بدهند . می تونم تو حساب بلند مدت بانک ها بذارم . اما این کار مشکلش اینه که ارزش پولی که می دهند هر سال کمتر می شه و مثلا ۵ ساله دیگه ارزش این پول ۵۰ تومن معادل ۵۰ تومن الان می شه .
می خوام یک پولی باشه که اگه دوباره بابام خواست برام بازی دربیاره و پول ماهنیانه ام رو نده پول به اندازه ی تفریح های سادم داشته باشم . تصمیم گرفتم چیز زیادی از زندگیم نخوام اما برام خیلی مهمه که یک اطمینان خاطری برای این ۵ یا ۶ سالی که می خوام با خانوادم زندگی کنم داشته باشم و نخوام برای یک قرون پول هر توهینی به خودم رو تحمل کنم .