سلام
سخنرانی 1
سخنرانی 2
سخنرانی 3
سخنرانی 4
منبع:
http://www.rooform.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
از راهنماییهاتون ممنونم.. آقای hagseyed بدونید که هیچ چیز توی دل خانو متون نیست... آدم کسیو که دوست داره از دستش ناراحت و عصبانی میشه...... امیدوارم که بتونم با راهنماییهای شما مشکلمو حل کنم:323:
ولی اگه آدم کسی رو قلبا دوست داشته باشه حتی دوست نداره یه گوشه اخمشو ببینه چه برسه سرش داد بزنه و اعصباشو بهم بریزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط گلچهره
بنظرم ماها که زود عصبانی میشیم خودخواهیم و فقط و فقط خودمونو و خواسته هامونو دوست داریم نه طرفمونو وگرنه به خاطر کسی دوستش داشتیم از خواسته هامون کوتاه می اومدیم و به خاطرش سر عزیزترین کسمون داد نمی زدیم
من با نظر خانم اقلیما مخالفم. چون ممکنه یه مادر دلسوز و مهربون هم با بچش دعوا کنه و سرش داد بزنه. آیا این نشون دهنده اینه که بچشو دوس نداره؟؟(همه ما می دونیم که بچه خیلی عزیزه)
سلام گلچهره جان
منم تقریبا مشکل تو رو دارم خیلی زود عصبی میشم و تند مزاجم. خودمم بدم میاد از این موضوع و رنج می برم. البته شوهر من هم عصبی و پرخاشگره و دست بزن داره. قبل ازدواج هم یه کم پرخاشگر و حساس بودم ولی بعد ازدواج خیلی بدتر شدم اگه تاپیکمو بخونی متوجه میشی(بر سر دو راهی) خانواده شوهرم همه عصبی و بد دهن هستن.
آیا همسرت هم عصبی و پرخاشگره؟ فحاشی میکنه؟ دست بزن داره؟
پرخاشگری یه مشکله و باید برطرف بشه به میزان دوست داشتنه ما ربطی نداره و نمیشه گفت که به خاطر خودخواهیه. چون من واقعا آدم خودخواهی نیستم. پرخاشگری من به این خاطره که پدرم بسبار عصبیه و به راحتی عصبانی میشه و داد و بیداد میکنه(ولی خیلی مهربونه و هیچی تو دلش نیس و همه ما رو دوس داره) این موضوع از بچگی روی من اثر گذاشته و باعث شده منم پرخاشگر بشم البته بعد ازدواج تشدید شد.
سلام ماریا جان:
شوهر من آدم آرومیه و خیلی با گذشته تا به حال همیشه من دادو بیداد میکردمو اون هیچی نمی گفت اما این اواخر چند بار بد جوری دعوامون شده 1 بار گلدونو زد شکست چند بارم پاشد که منو بزنه اما نزد..... الانم بهم میگه اگه از اول باهات بد برخورد کرده بودم اینطوری نمی کردی... فکر کنم دفعه دیگه کتکه رو خوردم.....
من خیلی دوسش دارم و این آروم بودنش و گذشتش بیشتر عذابم میده.. دلم خیلی براش میسوزه و از دست خودم عاصی شدم.:316:... تا یه مدت جلوی خودمو میتونم بگیرم اما یهو سر یه موضوع عصبانی میشمو خراب میشم روی سر شوهرم.........:302:
من فکر میکنم که اگه نتونم مشکل پرخاشگریهامو حل کنم و به طلاق برسیم بعدا با هیچ کس دیگه ای هم نمی تونم زندگی کنم...ماریا جان فکر کنم شما هم باید این مشکل زود عصبی شدنتو حل کنی
درود بانو گلچهره
من با اقلیما موافقم کسی رو که دوسش داری سرش داد نمیزنی :72: ولی یکچیزی رو در مورد بانو گلچهره نمیدونی این آبجی گلمون خودشم دوس نداره اینجوری باشه و شوهرش رو ناراحت کنه یا سرش داد بزنه شوهرت هیچوقت دست روی همچین جواهری بلند نمیکنه ولی شما هم نباید سوء استفاده کنی از همین شووووووووووووهر خوب و خوش اخلاقی که داری
خوب چرا نمیری لینک هایی که بانو مریم 123 گرامی بهتون دادن رو مطالعه کنی؟چرا توی این مورد اطلاعاتت روز یادتر نمیکنی؟ اگه واقعا میخوای تغییر کنی الان وقتشه نه نیم ساعت دیگه یا فردا یا از هفته دیگه بقول یه خارجی اومده بود ایارن میگفتش ایرانی اگه قول بده الان انجام میده بی برو برگرد انجام میده ولی اگه بگه باشه فردا دیگه معلوم نیست انجام بده یا نه :311:
خداروشکر خودتم قبول داری اخلاقت یکمقدار تند هستش یک تجربه شخصی میگم من 2سال بدنسازی کار کردم با مربی خصوصی ولی بدون دارو این چیزی فقط با غذا یکچیز جالب یاد گرفتم توی این ورزش همه فکر میکنن توی یکماه یا 2 ماه یا نهایت 3ماه هیکلشون میشه آرنولد :311: واسه همین یا اکثرا اینجور ینمیشه میزارنش کنار یا میرن سراغ مواد نیروزا و داروهایی که باید با تمرین بسیار زیاد و غذای کافی و زیر نظر مربی باشه حتما ولی این دوستان سرخود اینکارو انجام میدن زود هم سرخورده میشن و میزارن کنار جالبیش اینه به همون زودی که بدونشون فرم میگیره به همون زودی هم میخوابه ولی منی که ساده و با تغذیه مناسب و مربی خوب بودم بعد 6 سال تقریبا فرم کلی بدنم از بین نرفته با اینکه شیکمم گنده شده بعد عروسی :311:
اینو گفتم تا متوجه بشی عادت نادرستی که داری یکروزه شکل نگرفته و مسلما یکروزه از بین نمیره.نیاز داری روی برنامه قدم برداری, زیر نظر متخصص اینکار باشی فکر کنم توی هر شهری روانشناس های دولتی هستن که مشاوره خوبی میدن با مبلغ ناچیز ساعتی 6 تا 8 تومان. و مهمتر از اون نیاز به همراهی شوووووووووووووهرت داری که این یکی رو اول به خودت فرصت بده بعد بهش نشون بده که واقعا میخوای همون خانم خوبی بشی که عاشقانه میپرستش و همون گلدختری که خودت دوست داری پس همین الان یه یاعلی بگو و بلند شو زودی برو توی لینک هایی که مریم بانو داده و مطالعه کن ولی عمل کردن فراموش نشه
شاد و سربلند پیروز باشی در پناه ایزد منان یاعلی:72: