دوستان من یه مشکل جدید هم پیدا کردم و اونم ترس از چیز های واهی هست، مثلا میترسم مدرسه منو اخراج کنه، میترسم فلان دوستم اذیتم کنه، خیلی برام سخته تحملش، حتی توو خواب هم اذیتم میکنه:302: حتی گاهی وقتا میفهمم کاملا الکیه ولی نمیدونم چرا اذیت میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من یه مشکل جدید هم پیدا کردم و اونم ترس از چیز های واهی هست، مثلا میترسم مدرسه منو اخراج کنه، میترسم فلان دوستم اذیتم کنه، خیلی برام سخته تحملش، حتی توو خواب هم اذیتم میکنه:302: حتی گاهی وقتا میفهمم کاملا الکیه ولی نمیدونم چرا اذیت میشم
مطمئني ترسات الكيه؟
مگه ميشه هيچ ريشه اي نداشته باشه؟
خوب فكر كن ريشه شو پيدا كن و از بين ببر
يه خورده هم واسه خودت كار و فعاليت بتراش كه سرت گرم شه و فكراي الكي سراغت نياد.
رویای صداقت عزیز
واقعا از کتابتون ممنونم، خیلی وقت بود، شاید بیش از چندسال بود که دلم یه چیزی مثه این کتابو میخواست، یه چیزی که دوباره انگیزرو برام روشن کنه و بهم بگه حتی اگر مریضی صعب العلاجی دارم، توو زندگیم یه رسالتی دارم و یه مسئولیت نه تنها در برابر خودم بلکه حتی دربرابر دیگران و مردمم و باید اونو انجام بدم،
چند وقته دارم رو خودم کار میکنم، از تلقین و فکرهای مثبت، رابطه بهتر با خدا، سخت نگرفتن به خودم، دوست داشتن خودم حتی با تمام افتضاح ها و اشتباهاتم و در اختیار گذاشتن تجربه از اشتباهات برای دیگران، ممنون:72:، اگر کمکی میتونید بکنید بهم، راهنمایی کنید تا من بتونم دوباره خودمو پیدا کنم:72::72:
بابت كتاب از فرشته مهربون بايد ممنون باشيم.
اما يه چيزي تجربه شخصيمه!
اينكه بعضي چيزا رو بايد ريشه اي حل كرد ، اما يه سري مسائل رو نبايد روش زوم شي ، اگه همه ش بهش دقت كني بدتر ميشه ! يه جور وسواس ميشه كه اذيتت ميكنه!
نميخوام مصداقشو بگم چون شايد براي هر كسي متفاوت باشه!
اما انقد افراطي تو خودت دنبال ايراد نگرد.
سعي كن سالم زندگي كني:72: