RE: همسر برخی اوقات زیاد غر می زند ، میخواهم بدانم علتش چیه ؟
سلام دوست عزیز
شوهر من هم دقیقا مثل شوهر شماست. خیلی غر میزنه. همش ایراد میگیره. چرا این کارو نکردی چرا فراموش کردی فلان کارو انجام بدی. اه این چیه درست کردی من این غدا رو دوست ندارم(در حالی که دست پخت هیچ کسو جز من قبول نداره غر میزنه ولی تا تهش می خوره) کلا آدم ایراد گیریه.باباش هم اینجوریه. گاهی اوقات کلافم میکنه. با یه مشاور راجع به این رفتارش صحبت کردم گفت وقتی شوهرت غر می زنه فکر کن اصلا گوشات نمی شنوه یا بهش بگو عزیزم این غر زدناتو خیلی دوست دارم. کم کم بهتر میشه!
مریم 123 عزیز من 31 سال و همسرم 32 سال- من لیسانس و همسرم فوق دیپلم ...
ببین من خودم هم شاغل هستم و تمام مسائلی که در محیط بیرون از خونه وجود داره واسه من هم هست و این یه شرایط یکسانی واسه ما دوتا ...
maria smile عزیز خوشحالم از آشنائیت ... من امتحان کردم گاهی اوقات اصلا خودم رو با چیزی مشغول کردم و انگار اصلا همسرم نیست یا صداش رو نمیشنوم ولی واقعا بعضی موقع ها صدای غرها تو سرم رژه میره و دیگه تحملم کم میشه یه جاهائی کلافه میشم و احساس میکنم باید من هم جواب بدم ... البته همسرم همیشه میگه و خودش هم میدونه که بعضی اوقات خیلی غرغروو میشه و میگه وقتی من غر میزنم تو هیچی نگو بذار بگم یه موقع هایی هم به هم آمادگی میده میگه امروز میخوام غر بزنم ناراحت نشی ها ... ولی پیشنهاد آخرت رو دوست داشتم که بگم عزیزم غر زندنهات رو دوست دارم حتما اجراش میکنم
RE: چرا مردها برخی اوغات زیاد غر می زنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
در نتیجه رفتار و احساس ما نیز متناسب با همان بخش باشد .
یعنی در مقابل کودک سازگار مثبت -والد مهربان سازنده
در مقابل والد مستبد - کودک سازگار مثبت
در مقابل کودک طبیعی - کودک طبیعی .
آنی عزیز ، من این قسمت رو خوب متوجه نشدم. میشه یکم راجبش توضیح بدی؟
لطفا مشاوران عزیز به این تاپیک هم سر بزنند خیلی ما ها شاید مشکلات خیانت و دیگر مشکلات زندگی رو نداشته باشیم و برای زندگیمون مهمه که مثلا اگه همسرمون گاهی اوقات غر میزنه چه برخوردی داشته باشیم و چکار کنیم که این عادت از بین بره و ... حتما خدائی نکرده باید مشکلات خیلی بزرگتری داشته باشیم که مشاوران عزیز نظراتشون رو بدن خیلی از ما ها اوایل زندگی مشترکمون هستیم هنوز تجربیات زیادی کسب نکردیم و دوست هم نداریم بعضی چیزها تو زندگیمون بشه روال همیشه گی ما ها دوست نداریم زندگی های پدر مادرامون واسمون تکرار بشه ماها دوست داریم زندگیمون رو به کمال برسونیم ...
سلام دوستم. شوهر من اصلا غر نمیزنه اما خودم تا دلت بخواد البته گاهی همیشه نه. :305:دلیلشو میگم شاید کمکی کرده باشم
من وقتی از موضوعی ناراحتم و دوست ندارم مستقیم اونو بزبون بیارم اینقدر غر میزنم به چیزا و موضوعات دیگه (که حتی لزوما تو حالت معمولی برام مشکلی بخساب نمیان و اذیتم نمیکنن) تا همسرم بیاد دستمو بگیره بشینه بگه چته؟؟؟چی شد؟؟؟از چی ناراحتی:311:
اونوقت اولش میگم نه چیزی نیست خسته شدم ازینو اونو...بعد دیگه گریه میکنم و میگم آره از فلان چیز خیلی ناراحتم.:46:
حالا ممکنه همسر شما هم واقعا از یه موضوع دیگه ناراحت باشه مخصوصا موضوعات خصوصی خودتون بعد هی به کارات و آشپزیت گیر بده. دقت کن ببین همچین چیزی هست یانه؟ چون خودتون بهتر از هرکسی میتونین اون عامل اصلیه رو شناسایی کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روژان20
سلام دوستم. شوهر من اصلا غر نمیزنه اما خودم تا دلت بخواد البته گاهی همیشه نه. :305:دلیلشو میگم شاید کمکی کرده باشم
من وقتی از موضوعی ناراحتم و دوست ندارم مستقیم اونو بزبون بیارم اینقدر غر میزنم به چیزا و موضوعات دیگه (که حتی لزوما تو حالت معمولی برام مشکلی بخساب نمیان و اذیتم نمیکنن) تا همسرم بیاد دستمو بگیره بشینه بگه چته؟؟؟چی شد؟؟؟از چی ناراحتی:311:
اونوقت اولش میگم نه چیزی نیست خسته شدم ازینو اونو...بعد دیگه گریه میکنم و میگم آره از فلان چیز خیلی ناراحتم.:46:
حالا ممکنه همسر شما هم واقعا از یه موضوع دیگه ناراحت باشه مخصوصا موضوعات خصوصی خودتون بعد هی به کارات و آشپزیت گیر بده. دقت کن ببین همچین چیزی هست یانه؟ چون خودتون بهتر از هرکسی میتونین اون عامل اصلیه رو شناسایی کنین
من هم مثل شما خیلی کم غر میزنم ودلایلش هم شبیه به شماست ولی فکر میکنم دلایل غر زدن آقایان با خانمها متفاوت باشه
ابتدا به ساکن اینکه اینقدر غر نزنید و بهانه جویی نکنید :311:
من که اینجا آمدم و پست زدم . در نتیجه اشکال گرفتن برای عدم حضور کارشناس بی انصافی است .
صبر ...و صبر....و ضبر چیز بسیار خوبی است . تمرین کنید که این وضعیت را در زندگی عادی خود نیز دارید .
1- شما نمی توانید دیگران را تغییر بدهید و بلکه باید دیدگاه خودتان را ابتدا از هر آنچه که می شنوید و به غر زدن تعبیر می کنید تغییر دهید ( در تاپیک قبل خطاهای رایج را توضیح دادم . ) تنها می توانید با تغییر وضیت خود کمک به مدیریت شرایط بکنید و فرد مقابل ار وضعیت کودک بهانه گیر خارج کنید .
اما اگر فرد مقابل ( همسر ) به ضعم شما غر زد اما از جایگاه مسئولیت شما را سئوال و جواب کرد و .....( که اسم آن غر زدن نیست ) در این وضعیت باید کودک شوید و به وظائف خود نگاه کنید و .....تا بهتر متوجه ی پیام های ارسالی بشوید و....
2 برای بهتر متوجه شدن آنچه کبود متوجه نشده است تاپیک
http://www.hamdardi.net/thread-13689.html
http://www.hamdardi.net/thread-8591.html
را بخوانید . تشخیص و تحلیل حالت های نفسانی مهارتی است .
3- بهترین حالت وضعیت بالغ به خود گرفتن است .
یعنی در مقابل فرد روبه رو که اقدام به غر زدن می کند یا از جایگاه والد مستبد حرف می زند این مکانی و این زمانی سئوال و جواب کنید فرد قادر به تغییر وضعیت بشود و از وضعیت کودک خارج شود .
به نظر تو ........... ؟
به نظر من ................