زنده دل عزیزم
بیا معیارات رو اینجا برا ما هم بگو تا باهم بررسیش کنیم؛ همه رو به ترتیب اولویت برامون بگو
نمایش نسخه قابل چاپ
زنده دل عزیزم
بیا معیارات رو اینجا برا ما هم بگو تا باهم بررسیش کنیم؛ همه رو به ترتیب اولویت برامون بگو
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
سحرجاوید عزیز، من میترسم معیارامو به مامانم بگم، میترسم علاوه بر معیارای خودش که همیشه در نظر میگیره، و همه رو رد می کنه معیارای منم بهشون اضافه کنه و بگه فلانی با فلان معیارت جور نبود ردش کردم. آخه یکی از معیارام رو قبلا میدونست همین کارو می کرد درصورتی که من شاید از اون معیار بتونم بگذرم و کوتاه بیام
سحر جون من دعوا نمی کنم باهاشونا، ولی ناراحت میشم و همون یه جمله رو میگم و فضارو ترک می کنم، که خب همینم مامانمو ناراحت می کنه
نظرمو در مورد اخلاق هم تو معیارام موردی نوشتم که اونم با چندبار رفت و آمد تا حدیش معلوم میشه
گل کاغذی جون، معیارامو نوشتم ولی اولویت بندی کردنشون خیلی کار سختی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
قبلا هم معیارامو داشتم ولی اولویت خاصی براشون نداشتم که مثلا بگم این موارد خیلی مهمن و ازشون نمیگذرم، فقط کلی بررسی می کردم.
شاید بگید معیارام زیادن، ولی اینطوری نیستم که بگم همشونو باید داشته باشه، همین که در کل یه همچین آدمی باشه خوبه
حالا یه جورایی اولویت بندی کردم، ببینید چطوره
معیارام ایناس:
1- یه شغل ثابت داشته باشه که یا درآمدش کافی باشه یا امکان پیشرفت توش باشه و آینده خوبی داشته باشه
2- از من بزرگتر باشه - 1 سال تا 9 سال
3- حداقل 15 سانت از من بلندتر باشه - باتوجه به پاشنه کفش خانوما گفتم اینو
4- سیگار نکشه
5- به خانوادش احترام بذاره ولی خودش برای زندگیش تصمیم بگیره و اجازه دخالت نده
6- قولش واسش مهم باشه که حتما بهش عمل کنه
7- مسئولیت پذیر باشه در برابر خانوادش
8- هرگز و تحت هیچ شرایطی دروغ نگه، حتی کوچیک و بی اهمیت
9- در عین حال که افکار محکمی داره و قاطعیت داره، تحمل شنیدن نظر منفی هم داشته باشه و انعطاف پذیر و منطقی باشه
10- با عرضه باشه - از حق خودش دفاع کنه
11- از نظر مذهبی هم سطح خودم باشه - چیزایی که واسه من مهمه رو رعایت کنه
12- تحصیلات حداقل کاردانی یا اگه دیپلم هست اهل مطالعه باشه - واسم مهم نیست مدرک تحصیلی کمتر از من داشته باشه
13- خانوادم قبولش داشته باشن و بپذیرنش - چون هم عاقلن و هم اگه مخالف باشن منم دو دل میشم
14- از نظر مالی و فرهنگی هم سطح باشیم
15- از نظر اقتصادی، خودش مهم نیست در چه حدیه ولی مهم اینه که عرضه داشته باشه و بشه روش حساب کرد
16- بهم اعتماد داشته باشه و به حریم شخصیم احترام بذاره - مثلا نخواد که رمز ایمیلمو بدونه یا گوشیمو هر دقیقه برداره چک کنه یا هیستوری کامپیوترو چک کنه
17- خسیس و زیادی مادی نباشه ولی ولخرج هم نباشه
18- غرور داشته باشه ولی به اندازش
19- به زن، دید عهد بوقی نداشته باشه - آخه هنوز هم این آدما هستن
20- اهل پیشرفت باشه نه زندگی یکنواخت - برای آیندش برنامه ریزی داشته باشه
21- منو به پیشرفت تشویق کنه نه اینکه جلوی پیشرفتمو بگیره
22- بدبین و منفی باف و منفی نگر نباشه - خوش بین باشه
23- مضطرب و عجول نباشه - من با این آدما اصلا نمیتونم بسازم بهم استرس میدن
24- شاد باشه - افسرده و غمگین نباشه
25- اهل مسخره کردن نباشه
26- افکار و احساساتشو بهم بگه
27- اهل کمک کردن به فامیل باشه - اگه کسی کمک بخواد در حد تواناییش دریغ نکنه
28- اهل گردش و تفریح و رفت و آمد باشه ولی به اندازه
29- در برابر من مهربون باشه - ولی به همه مهربونی نکنه ها!
30- اهل غیبت و بدگویی و زیراب زنی نباشه
31- لوس و بچه نباشه و اهل تمارض نباشه - بلد نیستم بیخودی ناز بکشم
32- اهل قهر کردن نباشه
33- خوبی های منو ببینه و به زبون بیاره
34- محبتش هم زبونی باشه و هم در عمل نشون بده
35- توی کارای خونه کمک کنه یا حداقل کارای خودشو انجام بده
36- دقیق و نکته بین باشه و ظریف فکر کنه - نه در حد وسواس گونه
37- خوش سلیقه باشه
38- منو مجبور به سرکار رفتن یا نرفتن نکنه - ولی نظر بده
39- تفریحات و علایقش مشابه من باشه
40- جلوی دیگران سینگین و باشخصیت رفتار کنه
41- به موقعش عصبانی بشه ولی به اندازه - آخه بعضیا فحشم میشنون هیچی نمیگن
42- کارای فنی بلد باشه - کسی که اینو بلد نباشه به نظرم مث بی عرضه ها میشه
43- به حل کردن مشکلات با کمک مشاور اعتقاد داشته باشه و خودشم دنبال حل مشکلاتش باشه و در برابر مشکلات صورت مسئله رو پاک نکنه
ببخشید خیلی زیاد شد
ببخشیدها معیاراتون زیاد پایه و اصول مناسبی نداره به نظر من .
بهتره فکری براشون بکنی .
به آدرس زیر برو و فایل سخنرانی سمینار دکتر فرهنگ رو در مورد ملاکهای انتخاب همسر دانلود کن و گوش کن و ملاکها تو اصلاح کن:
http://www.hamdardi.net/thread-24510.html
اتفاقاً به نظر من معیارهاشون خیلی هم اصولی و منطقیه. اگر چه هیچ وقت نمی تونن همه ی معیارها رو جمعاً در یک شخص خاص ببینند. به نظر من که معیارهاتون خوب و قابل قبوله. می دونم که منظورتون اینه که در حالت ایده آل اینا رو می خواهید وگرنه اگر همه ی اینها رو یکجا بخواهید بعید می دونم موردی براتون گیر بیاد با همه ی این شرایط.
دوست عزیز
واقعا خانوادتون اعمال نظر کردند بر خلاف خواست شما؟
زنده دل جان
همون جور که شب شکن گفت اینهمه ویژگی خوب تو یه نفر جمع شدنی نیست ها!!!
بیا معیارات رو غربال کنیم؛ 5 تا از معیارا که اگه طرف مقابلت نداشته باشه؛ حاضر نیستی باهاش زندگی کنی رو بگو.
بعد از اون ویژگی های خودت رو بگو.... می خوایم بدونیم زنده دل خودش چه خصوصیاتی داره که باعث شده این معیارا براش به وجود بیاد؛ مثلاً اگه میگی به هیچ عنوان دروغ نگه؛ تا چه اندازه خودت هم اینجوری هستی.
جواب سوالام خیلی فکـــر می خوادا... ما هم منتظریم- هرچقدرم طول بکشه- ولی بیای و نتیجه رو به ما بگی.
به نظر من معياراتون خيلي خوب بودن ولي همه شون تو حيطه اخلاق دسته بندي ميشدن.كه خيلي نميشه اولش فهميد مگه اينكه يه مدت آشنايي باشه كه فك نكنم خانوادت ومافقت كنن البته با چند جلسه خواستگاري هم ميشه خيلي هاشو فهميد.اينكه ميتوني جزئياتي كه از همسرت انتظار داري رو نام ببري خيلي مهمه و نشون ميده ميدوني از طرف مقابلت چي ميخواي.خودت چقد مسئوليت پذير هستي؟همين كه انقد مادرت ميتونه با يه حرف ناراحتت كنه ممكنه مادرشوهر حرف بدتر بزنه توانايي صبر و انعطاف پذيري داري؟
خب من خودم هم مقصر بودم، بلد نبودم درست رفتار کنم و نمیدونستم چطوری باید نظرمو اعلام کنم که نتیجه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
حالا دارم سعی می کنم یاد بگیرم
این معیارایی که گفتم، همونطور که آقای شب شکن گفتن، حد ایده آله. توقع ندارم همشو یکجا یه نفر داشته باشه
در مورد خصوصیات خودم، من تست 5 عاملی شخصیت رو زدم، هر 5 عامل، یعنی: روان نژندی(دمدمی مزاجی)، برون گرایی/درون گرایی، اشتیاق به تجارب تازه، توافق پذیری و وظیفه شناسی (یا همون مسئولیت پذیری که خانم سحرجاوید گفتن) نمرم توی حد وسط بود
در مورد بقیه خصوصیاتم و از جمله صبر و انعطاف پذیری (در برابر حرف مادر شوهر:199:)، و اون 5 مورد که قراره جزء معیارای اصلی باشه هم میام میگم
آقا امید از انتقادتون ممنون، اون فایلو گرفتم، بعد از گوش دادنش دوباره معیارامو بررسی می کنم
من معیارامو دوباره خوندم و اونایی که برام مهم تر بودن رو مشخص کردم:
1- با عرضه باشه - از حق خودش دفاع کنه
2- قولش واسش مهم باشه که حتما بهش عمل کنه
3- مسئولیت پذیر باشه در برابر خانوادش
4- هرگز و تحت هیچ شرایطی دروغ نگه، حتی کوچیک و بی اهمیت
5- اهل مسخره کردن نباشه
6- خسیس و زیادی مادی نباشه ولی ولخرج هم نه
7- مضطرب و عجول نباشه
8- از نظر مذهب هم سطح خودم باشه
9- سیگار نکشه
10- اهل قهر کردن نباشه
11- در عین حال که افکار محکمی داره و قاطعیت داره، تحمل شنیدن نظر منفی هم داشته باشه و انعطاف پذیر و منطقی باشه
12- بدبین و منفی باف و منفی نگر نباشه
13- خانوادم قبولش داشته باشن و بپذیرنش
14- به خانوادش احترام بذاره ولی خودش برای زندگیش تصمیم بگیره و اجازه دخالت نده
بعد از بین اینا 5 موردو انتخاب کردم:
1- قولش واسش مهم باشه
2- مسئولیت پذیر باشه در برابر خانواده
3- از نظر مذهب هم سطح خودم باشه
4- در عین حال که افکار محکمی داره و قاطعیت داره، تحمل شنیدن نظر منفی هم داشته باشه و انعطاف پذیر و منطقی باشه
5- به خانوادش احترام بذاره ولی خودش برای زندگیش تصمیم بگیره و اجازه دخالت نده
موارد دیگش که تو لیست 14 موردی گفتم بعد از این 5 تا قرار میگیرن
در مورد انعطاف پذیری و صبر خودم در برابر حرف دیگران که سحر گفت، بستگی داره حرف دیگران تا چه حد تو زندگی من موثر باشه، اگه تاثیری نداشته باشه (دخالت نباشه) معمولا ساکت میمونم و هیچی نمی گم، ناراحت میشم ولی به روی خودم نمیارم. در مورد حرفای مامانم هم اگه ناراحت میشم بخاطر اینه که تو آیندم اثر داره
ویژگی های خودم هم نوشتم:
1- صبور و آرام
2- توی تصمیم گیری مشکل دارم و به سختی تصمیم میگیرم
3- در جمع ساکت، آروم، کم حرف، جدی و خشک هستم ولی توی خانواده بیشتر حرف میزنم و شوخی می کنم
4- شاد
5- یکم خجالتی
6- یکم عصبی
7- پیشرفت کردن برام مهمه، برای آیندم برنامه دارم و با اینکه الآن از جایی که هستم راضیم ولی دوست ندارم 5 سال دیگه هم همین جا باشم
8- کسایی که قبولشون دارم، اگه حرفی بزنن خیلی به حرفشون فکر می کنم و تاثیر میپذیرم
9- دوست دارم تا جایی که میتونم به دیگران کمک کنم اما به شرطی که به زندگی خودم لطمه ای نزنه
10- هیچ وقت دروغ نمی گم، حتی کوچیک. حتی اگه به ضررم باشه و اگه از کسی دروغ بشنوم به تمام حرفای طرفم بدبین میشم. دیگه باور حرفاش برام خیلی سخته. همش فکر می کنم داره دروغ میگه
11- به سلامتی و تمیزی اهمیت میدم ولی یکمی شلختم
12- مدرکم کارشناسیه و شاغلم
13- مهربون و احساساتی
14- احساساتمو بروز نمیدم، مگه اینکه با کسی روبه رو باشم که خودش احساساتشو بروز بده یا ازم بپرسه تا بگم
15- یکم مغرورم- دوست ندارم دستور بشنوم، ناز بی خودی بکشم، توهین و تمسخر رو نمیتونم تحمل کنم
16- کار کردن برام مهمه - اهل خونه نشستن نیستم ولی اگه گفتم به من نگه برم سر کار بخاطر اینه که کسایی که این توقع رو دارن از همسرشون توقع دارن خرج خونه رو بده. من اگه ببینم احتیاج داره خودم بهش میدم ولی اینکه توقع داشته باشه یه چیز دیگس. همچین ادمی حتما توقع های مادی دیگه ای هم داره
17- دقیق و جزئی نگر
18- یکم لجباز
19- قاطعیت کم
20- حسود نیستم
21- شکاک و بدبین نیستم. دنبال چک کردن طرفم نیستم تا جایی که مشکوک رفتار نکنه
22- اگه کسی رو دوست داشته باشم براش هر کاری می کنم و از هر چیزی میگذرم
23- هرگز قهر نمی کنم و اگه کسی باهام قهر کنه آشتی کردن خیلی برام سخته. تا حالا نشده آشتی کنم
24- تعهدات و قول هام برام مهم هستن و بهشون عمل می کنم
25- اهل غیبت و بدگویی و زیراب زنی نیستم - سرم به کار خودمه
26- فضول نیستم و به زندگی دیگران کاری ندارم
27- معمولا از حق خودم دفاع می کنم. نمیتونم ببینم کسی دارن حقشو میخورن و با اینکه میتونه حقشو بگیره هیچی نمیگه
28- ولخرج نیستم، چیزی رو که لازم ندارم نمیخرم ولی برای چیزی که لازم دارم خرج می کنم و بهترینشو میخرم
29- خوش بین و مثبت نگر هستم
30- منطقی هستم و نظر مخالفمو می شنونم
31- انتقاد پذیر هستم - به شرطی که نقد کردن در جهت اصلاح باشه نه صرفا هدفش ایرادگیری باشه
32- مهمونی رفتن و مهمونی دادن رو دوست دارم
33- نظر خانوادم توی کارایی که انجام میدم برام مهمه
34- هیچ وقت کسیو مسخره نمی کنم
35- رو این حساسم که کسی از دستم ناراحت نشه
36- حساس و زودرنج
37- اعتماد به نفسم معمولیه، نه بالاس نه پایینه
گل کاغذی عزیز، الان نوشتن اینا چطوری میتونه مشکل منو حل کنه؟
من سخنرانی ای که آقا امید معرفی کرده بودن رو گوش کردم، عالی بود ولی متوجه نشدم چرا گفتن معیارام اصولی نیستن! بعضی از حرفای دکتر فرهنگ عینا توی معیارای من اومده بود. اما با گوش دادنش متوجه شدم یکی از اون دو نفری که خودم ناراحتش بودم اصلا مناسب نبود و آینده خوبی نداشت. نفر دوم در واقع خیلی از هر نظر بهم میخوردیم ولی زیاد به دلم ننشسته بود و این باعث شد مامانم بدون تحقیق کلا گفت :160:
بعضی وقتا میگم شاید اولش بوده هول میشده اونطوری رفتار میکرده. خودش که همینو میگفت. یکم هم میترسم مامانش نفرینم کنه. خداکنه منو بخشیده باشن