RE: نیاز به راهنمایی فوری فوری(تاثیر این تعداد تصاویر غیراخلاقی روی نوجوان من؟)
متاسفانه مجبور شدم سریع بیرون برم ونتونستم ادامه بدم.
در حال حاضر سوال من اینه که همسرم دقیقاچی بگه وچطو ر ؟تا احتمالا باعث فاصله بیشتر وجبهه گیری نشه.ودر ضمن ما جه طور رابطه رو صمیمی کنیم که باعث شه پسرم در مقابل وسوسه های دوستان مدرسه وعوامل بیرونی واکسینه بشه و به ما بگه چه اتفاقاتی براش میافته.
من تلاش میکنم راهنمایی های ani عزیز رو به کار ببندم وطبق نقل قول های خانم الف .ح داشتن تفریحات سالم و مدیریت انرزی و مراجعه به مراکز خیریه و...پیشنهادهای یسیار خوبی بود. babyعزیز سلام و ممنون .پستم با شما همزمان شد .مطالب بسیار مفیدی بیان کردید .دقیق مطالعه میکنم.ممنون از وقتی که گذاشتید.
پیشا پیش ممنون از راهنماییهای دوستان:72::72::72:
پدر وقت بیشتری برای فرزند اختصاص بدهد. و ارتباط دوستانه ای با او برقرار کند تادر صورت بروز هرگونه مشکلی ، پسرتان با خیالی راحت مسائل را با پدرش مطرح کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
دوست عزیز
موارد رو دوستان گفتن ، نکته مهم اینه که باید شما براش بیشتر وقت بذارین. مثلا برنامه های ورزشی -تفریحی مثل کوهنوردی روبا هم برید ، باهم پارک برید و... همین وقت گذاری شما وخانواده باعث میشه تا حدودی این مسائل از سرش بیفته . تا جائی که می تونید هویت بهش بدید که احساس بزرگی وافتخار بهش دست بده این می تونه زندگی شو تا حدود زیادی هدف دار کنه. اونوقت خودش تصمیم می گیره وقتش رو چه جوری مصرف کنه وبدنبال چه کارهائی بره.:72:
مطالعه این کتب هم مفیده:
* روان شناسي نوجوانان و جوانان، سيد احمد احمدي، نشر نخستين، تهران: 1378.
** بلوغ تولدي ديگر، محمود محمديان، انتشارات انجمن اولياء و مربيان.
**مباحثي در: روان شناسي و تربيت کودکان و نوجوانان، دکتر غلامعلي افروز، انتشارات سازمان انجمن اولياء و مربيان.
**. خانواده و مسائل جنسي کودکان، دکتر علي قائمي، انتشارات سازمان انجمن اولياء و مربيان.
babyعزیز مطالب کامل وجالبی در مقاله ارسالی شماست که خیلی راهگشاست .خوشبختانه مناسبات و روند زندگی ما خیلی دور از مسائل مطرح شده نیست شاید فقط همسرم تا حدی در این مورد کم کاری کردند که لازمه سریعا جبران شود وگرنه گاها با دیدن برنامه های علمی مربوط به مراحل بلوغ و...اشارات مختصری داشتیم و با او در مورد اینکه مراحل این دوران برای ما هم بوده وما هم نگران بودیم و راهنمایی میگرفتیم و به این طریق با اوهمراهی کردیم.فضای تنهایی اش را سعی میکنیم به هم نزنیم هر چند با دیدن محتویات این فلش کمی سخته اما حتما تعادل لازمه . جدیدا متوجه هستم که سعی میکنه با دلیل و بی دلیل مخالفت کنه و مانع همراهی مامیشه و بیشتر تابع دوستاشه تا خانواده ..ترجیح میده با بچه ها برای بازی فوتبال بره که من نگران با هم بودنشان نیستم نگران اطلاعات مثل این مورد اخری که رد و بدل میشه هستم ...تغییرات زیاده و واقعا اگاهی لازمه ..ممنون من کسب اطلاعات میکنم.در ظمن کتابهای مناسب برای سن بلوغ برای مطالعه پسرم اگر میشناسید ممنون میشوم معرفی کنید ....:72::72::72:
BABYعزیز شما بسیار اگاهانه تقریبا به بیشتر سوالات من پاسخ دادید . معرفی کتاب عالی بود من صمیمانه از همراهیتون متشکرم و براتون ارزوی موفقیت میکنم:72::72:
ظاهراً به بلوغ رسیده اند .
فقط خواستم بگم اگه اینجوری هست که من فکر می کنم بهتره احکام شرعی لازم در این مورد رو در اختیارش قرار بدین تا بدونه که چه کارهایی باید بکنه تا بعدها با نمازهای قضای تلنبار شده مواجه نشه.
عزیزم این شماره ی دکتر میثاقه که واقعا کارش خوبه و خاله م برای پسرش پیش ایشون رفته بود : 44076204
اون مشاوری که مادرم باهاش صحبت کرده بود متاسفانه شماره ش رو ندارم ..
اما ادرسش رو اگر بخوای و اگر تهران هستی : سعادت اباد - بلوار فرهنگ - کوچه ی حق طلب .. یه پارک هست که داخلش یه فرهنگسرای کوچیکه که مشاور هم داره و مشاورهاش کارشون خیلی خوبه ..
امیدوارم موفق باشی :46:
rasa39 گرامی
توجه و نگرانی شما در مورد پسرتون قابله ستایشه.
اما سوالی که برای من پیش اومده اینه که ایا فکر می کنید این مشکل با گفتن به مدرسه و کنترل پسرتون حل میشه؟شما باید اصولی این مشکل رو حل کنید چون همیشه که نمیتونید ایشون رو کنترل کنید و کسی که طالبه اینجور موارد باشه همیشه راههایی پیدا می کنه!
چرا پدر ایشوت سعی نمیکنند با دادنه کتابهای مناسب و هدایت ایشون به سمت کتابهای مناسب در این زمینه به سوالاتشون پاسخ بدنه؟نه اینکه مستقیما کتابی در این مورد به ایشون بدن تنها کافی که از کتابهاییه که در بازار برای اگاهی دادنه کنترل شده در اینگونه موارد هست در کتابخانه ی شما موجود باشه ایشون قطعا به سراغش خواهد رفت.اینگونه کنجکاویها در سنین بلوغ تا حدی طبیعیه اما توجه داشته باشید ایشون اگر از طریق دوستانه مدرسه و یا فیلمهای مبتذل در پیه یافتن پاسخهاشون باشن ممکنه که پاسخ مورد نظر رو به طوره اصولی پیدا نکرده و با دوستانشون احساسه صمیمیت کاذب کنند و تحت نفوذ دوستانه ناباب قرار گرفته و از مسیر درست منحرف بشن.
ایشون در این سن نیاز دارند که با پدرشون صمیمی تر باشن توصیه میکنم انقدر هم اون رو محدود نکنید چون ادمها از چیزی که نهی بشن بیشتر به سمتش گرایش پیدا میکنن فرهنگ استفاده از اینگونه وسایل رو زودتر میباید بهش اموزش می دادید محدود کردنه بیش از حد اون به اینجا کشیده خواهد شد که دور از چشم شما به موراده بدتری رو بیاره و کاملا از کنترل خارج بشه.میل جنسی در پسرها در این سنین در اوج خودشه و باید به این مسئله توجه داشت که بلوغ جنسی در بچه های این زمان به مراتب زودتر از بلوغه فکریه و پسر شما هم از این قاعده جدا نیست شما و همسرتون در رابطه با سنه بلوغ پسرتون می باید دوره هایی رو ببینید که برای این موضوع توصیه میکنم حتما پیشه روانشناس برین.
توصیه ی اکید دارم هر کاری که می کنید زیر نظر روانشناس باشه و طوری عمل نکنید که اون متوجه کنترل شما بشه چون نه تنها از شما دور خواهد شد بلکه به کسانی که کنجکاوی های اون رو پاسخگو باشند گرایش پیدا خواهد کرد.سن بلوغ سن بسیار مهمیه پس بی گدار به اب نزنید.
توقع نداشته باشید حتی با گرایش ایشون به مذهب تبلیغی شما سوالات و عطش طبیعی این سنین در ایشون خاموش بشه باید به ایشون کمک کنید که بتونن این حس رو کنترل کنند مثلا غیر مستقیم با دادنه کتابهایی به ایشون یا قرار دادنه غیر مستقیمه صفحاتی از اینترنت به ایشون که در اون تاکید شده باشه پرداختن به این حس اون رو قویتر میکنه بهش به این طریق کمک کنید
شما می باید فرهنگ چگونگی تعامل با جنس مخالف رو در این سن به ایشون بیاموزید و شیو هی برقراری رابطه ی سالم با جنس مخالف رو برای ایشون تعریف کنید.اینکه ایشون دارای چهار چوب در این زمینه باشن خیلی مهمه مثلا بدونن با جنس مخالف از کی و برای چه هدفی می باید رابطه داشته باشند چون از این سنین شروع میکنند به پیدا کردنه دوست دختر،مثلا شما می تونید این سایت رو برای شروع به ایشون معرفی کنید مثلا بگید یک سایت خوب پیدا کردم تو هم تو نستی یک نگاه بنداز ،اینجا بقدر کافی جذاب هست که ایشون رو جذب کنه!
راهکار و حرف در این زمینه زیاده خلاصه میگم شما باید ایشون رو هدایت کنید اما به طور غیر مستقیم نه با شیوه های کنترلی که بچه ها رو کنترل میکنند چون ایشون بزرگ شدن و اینکه وسایل تحریک رو هم سعی کنید هوشمندانه کنترل کنید و تا می تونید کتاب مناسب سن ایشون بهشون معرفی کنید و وقتش رو هم با فعالیتهای مفید پر کنید و چه بسا لازم باشه پیش روانشناس هم بره البته بعد از رفتن شما پیش روانشناس خودش در این زمینه به شما راهنمایی خواهد کرد.
این رو هم بدونید اگر فرزند شما دارای چهارچوب تعریف شده ی اخلاقی و عقیدتی باشه در تمامی زندگی به اون کمک خواهد کرد و سراغ چنین مواردی نخواهد رفت پس اون رو به سمته فیلمها و اهنگها و فعالیتهای ارزشی هدایت کنید.
سلام و تشکر از تماس عزیز و سایر ذوستان که راهنمایی کردن.
متاسفانه نتونستم چند روزی به سایت سر بزنم .(به دلیل درگذشت عمه ام)
طبق راهنمایی ها قرار بود اصلا ما اشاره ای نداشته باشیم و غیر مستقیم ایجاد صمیمیت کنیم.متاسفانه یا خوشبختانه همسرم روز پنجشنبه که من نبودم با پسرم اینطور صحبت کرد که مدسه با والدین صحبت کرده که افرادی هستند که در مدرسه عکسها و تصاویر غیر اخلاقی به دوستانشون منتشر میکنند و از این طریق شروع به ذکر نتیجه ارتباط با این دوستان و ... نمیدونم صحبت به کجا رسید اشکال از نظر من انجا بود که همسرم بعد از بازگشت من جلوی پسرم این موضوع رو مطرح کرد (ومن معذب بودن وناراحتی پسرم رو از اینکه پدرش به من میگوید دیدم)و نتیجه اعتراض پسرم که چقد ر چند روزه به من گیر دادید و در این موارد صحبت میکنید و بعد هم با ناراحتی به اتاقش رفت .
میدونم همسرم نمیدونه چه طور صحبت کنه .حتی با توضیحات منم باز از در نصیحت و. وارد میشه ونه رفاقت و درک حال و روز پسرم.بنابراین نشستم تا نیمه شب کتاب مناسبی که در این مورد قبلا تهیه کرده بودم خودم خط به خط خوندم از اونجایی که میدونم همسرم حوصله مطالعه نداره مطالب مفید ومناسب پسرم رو هایلایت کردم و مشخص
وبعد از همسرم خواهش کردم طبق این متون با پسرم مرحله به مرحله صحبت کنه .
ای کاش اشکالی نداشت که خودم اهسته و قدم قدم مسئله رو پیش میبردم .خودم باهاش صحبت میکردم .نگرانم که این روش ایشون باعث فرار بیشتر ودور شدن از ما توسط پسرم بشه .
با اینکه این کتاب کاملا در دسترس قرار داشت اما پسرم به اون نگاهی ننداخت .
کلا او راههای صحبت در این موارد رو میبنده .البته الان تازه شروعشه .میدونم اگه پدرش درست پیش بره یخ اونم اب میشه ..:72::72::72:
با تشکر منتظر راهنمایی دوستان هستم:72::72::72: