RE: با خوندن تاپیک های خیانت استرسی میشم
متاسفانه منم تقریبا اینطوریم و مشکل شمارو دارم، حالا شما مردی و نسبت به خیانت خانومها حساسی
من خانومم و نسبت به خیانت آقایون حساسم ، وقتی تاپیک های خانومایی رو می خونم که شوهرشون بهشون خیانت میکنه خیلی استرس میگیرم.
همیشه گوشی و ایمیل و فیسبوک و کیف و وسایل و کمد و کامپیوتر و وهمه چیز نامزدم رو چک میکنم ، یعنی تقریبا شخم میزنم!! دیگه از چک کردن گذشته .. طفلک هیچوقتم اعتراضی نمیکنه که چرا همه چیمو زیر و رو میکنی ، خیلی وقتها جلوی خودش اینکارو میکنم و اون صبر میکنه کارم تموم شه ، بعد یه لبخند میزنه میگه خوب خیالت راحت شد؟ آخه من به غیر از تو کیو دارم تو دنیا؟ و در مقابل همه این کارآگاه بازیهام میخنده.
هیچوقتم بیچاره دست از پا خطا نمیکنه و توی این همه سال حتی اندازه نوک سوزنم ازش خطایی ندیدم ، غیر از عکس و اسم ام اس های خودم و ایملای خودم یا خواهر برادرش هیچ چیز دیگه ای پیدا نمیکنم هیچوقت .
تازه با توجه به اینکه من دختر خیلی تیزی هستم ، یعنی حتی اگه بخواد هم نمی تونه به من دروغ بگه یا چیزیو ازم پنهان کنه ، خیلی سریع متوجه شدم و لو رفته ، تو زمینه کامپیوتر و .. هم خیلی ز خودش واردترم و حتی اگه تمام آثارشو از بین ببره باز میتونم هرچی بخوام پیدا کنم. تا حالا هم خیلی چیزا رو پیدا کردم که پاک کرده بودت ا من نبینم یا بهم دروغ گفته بود که من نفهمم و من خیلی راحت مثل آب خوردن پیداشون کردم (مسائل خانوادگیشون و مالی و غیره.. نه خیانت)
اما باز نگرانم ! فکر کنم تاثیر خوندن این تاپیکهاست ، مخصوصا که خودم بچه طلاقم و علت طلاق پدر مادرم خیانت پدرم بوده (قصد ازدواج مجدد داشت با وجود مادرم که زنی فوق العاده زیبا و شایسته بود) البته کار به اونجاها نکشید و مادرم به محض اینکه بو برد طلاق گرفت و اون دختره هم گذاشت رفت (فقط میخواست یکم تیغ بزنه)
مخصوصا در مورد مطالب چندهمسری و صیغه و این چیزا خیلی حساسم، همش فکر میکنم نکنه این اتفاق بعدها برای منم بیفته؟ (البته از نامزد خودم خیلی مطمئنم و تصور همچین احتمالی در مورد اون بیچاره اصلا خنده داره و احتمالش صفره)
اما حتی نگران میشم که نکنه برای نزدیکان خودم اتفاق بیفته ، مثلا خواهر و خاله و دوست و ...
خلاصه خیلی اعصابم به هم میریزه ، به نظرم بهتره آدم اصلا وارد این تاپیک ها نشه یا اگه وارد شدید دیگه زیاد بحث رو دنبال نکنید و بیاید بیرون ، متاسفانه تعداد این تاپیک ها هم زایده و آدم بالاخره باهاشون مواجه میشه ، واسه همین دارم فکر میکنم بهتره کلا از سایتهای مشاوره و غیره بازدید نکنم و خودم رو از این محیط دور کنم تا نبینم و ندونم اقلا آرامش داشته باشم.
گاهی فکر میکنم پس اونهایی که شغلشون مشاورست و هرروز با کوهی ازین موارد سر و کار دارند چی می کشند؟
RE: با خوندن تاپیک های خیانت استرسی میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کبـود
اون صبر میکنه کارم تموم شه ، بعد یه لبخند میزنه میگه خوب خیالت راحت شد؟ آخه من به غیر از تو کیو دارم تو دنیا؟ و در مقابل همه این کارآگاه بازیهام میخنده.
کبود جان، همسرتون واقعا خیــــــــلی صبورنا
لطفا دیگه اینکارو نکنید
بالاخره هر کسی یه صبری داره
قبل از اینکه صبرشون تموم شه اعتمادتونو بهشون نشون بدید