دوستان باز امشب دیوونه شدم هنوزم دوسش دارم با اینکه واقعا تحقیرم کرد اما نمیدونم چرا ازش بدم نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان باز امشب دیوونه شدم هنوزم دوسش دارم با اینکه واقعا تحقیرم کرد اما نمیدونم چرا ازش بدم نمیاد
الان دارید وارده ی رابطه یکطرفه میشید.مراقب باشید وقتی وارد فاز جدایی و فراموشی شدید دیگه فلشبک نزنید. بجز درگیر کردن احساساتتون هیچ فایده ای نداره:310:
سلام
دوست من درسته وقتی میخوای یکی روفراموش کنی دائم فکروخیالش به سراغت میاددلت میخوادازش سراغی بگیری ولی سعی کن خودتونگه د اری سعی کن واسه خودت ارزش قائل بشی نذاروسوسه فکری به سراغت بیادنذار فکراون باعث بشه ازکاروزندگی بیافتی بخودت بگوکه ایشون لیاقت من رونداشتندقدروارزش من روندونستند نفهمیدندکه عشق وعلاقه ای که به ایشون دارم پاکه وفقط برای ازدواجه پس چرامن باید همه فکروخیالم رودرگیر فردی کنم که خوبی های من روندیدورفت
سعی کنیدبخودتون ارزش قائل بشیدبه فکرایندتون باشیدسعی کنیدازهرلحاظ ،تحصیلی ،شغلی وزندگی خصوصی و... خودتون روبالابکشیدوازهمه لحاظ به موفقیت برسید نه اینکه زانوی غم بغل بگیریدکه چی میشه؟
پس بااراده فولادین واهنین به خودتون ایمان داشته باشیدوتصمیم قطعی بگیریدکه میخوام فراموشش کنم وبه کارهای مهمی که توزندگی دارم برسم
ازخداکمک بخوایدکه بهترین راه روبهتون نشون بده وقتی دلتون میگیره سعی کنیدنمازبخونیدوبه رازونیازباخدابپردازیدبه ادم ارامش خاصی میده :43:
دوست عزیزباخودتون نگیدکه شماچه میدونیدمن چی میکشم که براحتی حرف ازفراموشی میزنید من هم مثل شماهستم میدونم سخته ولی بایدبه خاطرارزش واحترام بخودمون تحمل کنیم
موفق باشی.:72:
دوستان تورو خدا بهم کمک کنید دارم دیوونه میشم فهمیدم با یه نفر دوست شده نتونستم طاقت بیارم بهش پیام دادم میدونستم جوابمو نمیده واسه اینکه تحریک بشه و جواب بده گفتم چند روز دیگخ نامزدیمه گفت شکه شدم امیدوارم از لجبازی و تنهایی تصمیم به ازدواج نگرفته باشی بدون همه اون چیزایی که راجبم فکر میکنی درست نیست منم گفتم همش درسته دوست دختر جدیدتم میشناسم خیلی جا خورد گفت یه هفتست باهاش دوسته اما چون از عشق و عاشقی خسته شده اون دخترم مثل خودش از عشق و عاشقی خوش نمیاد دارن به هم میزنن که وابسته نشن میدونم دروغ گفت و هنوزم با همن باورم نمیشه بهش گفتم من بهت التماس کردم گفتم حد اقل بذار هر چند وقت یه بار حالتو بپرسم تو یهم اجازه ندادی گفتی از دخترا زده شدی می خوای تنها باشی اما حالا...باورم نمیشه بهش دوباره التماس کردم گفتم دوسش دارم گفتم اگه یه درصد احتمال داره که در آینده باهام باشی بگو تا بازم واست صبر کنم گفت با اینکه دارم گریه میکنم اما نمیتنم باهات باشم گفتم من نمیتونم تحمل کنم میمیرم اما اون دیگه جوابمو نداد نمیدونم چیکار کنم دیگه به زور نفس میکشم همش صحنه هایی که باهاش بودم میتد جولوی چشمام کاش همه چیو ارزون نفروخته بودم وقتمو احساسمو جسممو احساس میکنم به همسر آیندم خیانت کردم به خودم به اعتماد خانوادم خیانت کردم چندشم میشه از اینکه بخوام همه این چیزارو یه روز با مردی جز اون تجربه کنم دیگه به ته خط رسیدم
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻬﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﻣﯿﺸﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﻩ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﻃﺎﻗﺖ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﺑﻬﺶ ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺟﻮﺍﺑﻤﻮ ﻧﻤﯿﺪﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕه ﻧﺎﻣﺰﺩﯾﻤﻪ ﮔﻔﺖ ﺷﮑﻪ ﺷﺪﻡ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﻟﺠﺒﺎﺯﯼ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﻥ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﺍﺟﺒﻢ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻫﻤﺶ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﺪﯾﺪﺗﻢ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺎ ﺧﻮﺭﺩ ﮔﻔﺖ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﺴﺖ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩﻭﺳﺘﻪ ﺍﻣﺎ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻣﺜﻞ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﺧﻮﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﮐﻪ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﻧﺸﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺖ ﻭ ﻫﻨﻮﺯﻡ ﺑﺎ ﻫﻤﻦ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻦ ﺑﻬﺖ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺣﺪ ﺍﻗﻞ ﺑﺬﺍﺭ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺣﺎﻟﺘﻮ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺗﻮ ﯾﻬﻢ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﺍﺩﯼ ﮔﻔﺘﯽ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﯼ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯼ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ...ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺶ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﮕﻮ ﺗﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﻭﺍﺳﺖ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻢ ﮔﻔﺖ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯿﺘﻨﻢ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺎﺷﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻨﻢ ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ﺍﻣﺎ ﺍﻭﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﺟﻮﺍﺑﻤﻮ ﻧﺪﺍﺩ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﻧﻔﺲ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﻫﻤﺶ ﺻﺤﻨﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﯿاد ﺟﻟﻮﯼ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﮐﺎﺵ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﻮ ﺍﺭﺯﻭﻥ ﻧﻔﺮﻭﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻗﺘﻤﻮ ﺍﺣﺴﺎﺳﻤﻮ ﺟﺴﻤﻤﻮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺁﯾﻨﺪﻡ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻡ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﭼﻨﺪﺷﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﺍﺭﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﯼ ﺟﺰ ﺍﻭﻥ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻨﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺗﻪ ﺧﻂ ﺭﺳﯿﺪﻡ
یجوری صحبت نکن که انگار دنیا به آخر رسیده. اینجوری هم التماسش نکنید. شما هم واسه خودتون شخصیت دارید.
310:
نیلوفرجان درکت میکنم وشایداین حرفی که میخوام بزنم بهت بربخوره ولی نمیخوام اذیت شی
چرابه خودت ارزش واحترام قائل نمیشی ؟
چراجلوی احساسات خودت رونمیگیری؟
چراهمش فکرت رودرگیرشخصی میکنی که شمارواززندگیش بیرون کرده؟
چرااین همه التماس میکنیدایشون هم روزبه روز مغرورترمیشن که ببین بااین همه بی محلی بازم دوستم داره؟
بخودت مسلط باش
اجازه نده وسوسه فکری به سراغت بیاد
اجازه نده درگیراحساسات بشی
بدون تفکرفقط ازروی احساس تصمیم نگیر
بشین فکرکن ببین ایاارزش داره غرورخودت رومیشکنی؟
درسته شایدعاشقش بودی ولی عشقت یه طرفست این رودرک کن
صبرداشته باش اگه واقعاشماروبخوادبازبرمیگرد ه ولی اگه اصرارکنی اذیت میشی
به خداتوکل کن بگوخدایابهم ارامش وصبر بده
خدایابهم این توان روبده بتونم فراموشش کنم
خدایابهم کمک کن واسه خودم ارزش قائل بشم
خدایابهم کمک کن عاشق کسی بشم که متقابلاعاشقم باشه وبتونیم درکنارهم خوشبخت شیم
موفق باشی.
یادت باشد
دلت که شکست ، سرت را بگیری بالا
تلافی نکن ، فریاد نزن ، شرمگین نباش
حواست باشد ؛
دل شکسته ، گوشههایش تیز است.
مبادا که دل و دست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی به کین،
مبادا که فراموش کنی روزی شادیش، آرزویت بود...
صبور باش و ساکت ...
ممنونم دوستای گلم باز میخواستم بهش پیام بدم بگم منتظرش میمونمو دوستش دارم اما به اینجا سر زدمو با خوندن حرفاتون تصمیمم عوض شد دیگه نباید خودمو کوچیک کنم حتی خودشم میگفت اینکارو نکن بذار تو حسرتت بمونم اما من جوری رفتار کردم که انگار یه چیز به درد نخورم از هیچ نظرم از اون کمتر نیستم قیافم خوبه دانشجوی دکترا هستم خوانوادم تحصیل کردن هیچوقتم مشکل مالی نداشتم که به خاطر پول بخوام با کسی باشم خیلیا بهم ابراز علاقه کردن و من قبول نکردم گاهی میگم شاید دارم چوب اینو میخورم که عشق بعضیارو رد کردم اما بازم حقم این نیست چون با کسی بازی نکردم به کسی ابراز عشق نکردم و بعد بیخیالش بشم نمیدونم چرا برای این آدم انقدر خودمو کوچیک میکنم اون همیشه سر کمترین چیزا منو تحقیر میکرد مثلا اینکه چرا شب امتحان میگی استرس داری اگه مغزت نمیکشه رشتتو وول کن اگه نه هیچی نگو ولی من همش در حال دلداری دادن بودم اینکه تو میتونی تو همیشه موفقی تو باهوشی و...واقعا تو
رابطه ما اون ناز بود و من نیاز
دوست خوبم.تنها نیستی.منم مثل تو تنهایی،نبودن کسی،شبایی که تا صبح گریه کردمو تجربه کردم
اونم به خاطر کسی که یک دهم موقعیت منو نداشت
الان تقریبا 4ماه گذشته.دیگه قلبم آروم شده.هنوزم گاهی دلم به سمت فکر و خیالش میره.ولی دیگه مثل قبل بند بند سلول های وجودم از نبودش اذیت نمیشه.من پروسه ی فراموشی خیلی خیلی سختیو گذروندم
نگران نباش و بسپار به زمان.همون طور که الان دیگه زندگیم آرامش نسبی داره زندگی شما هم به روال عادیش برمیگرده
بعضی از آدما نبودنشون خیلی خیلی بهتر از بودن با منت و تحقیره
ایشالا که همیشه شاد شاد باشی:72::72:
بچه ها امروز واسم خاستگار میاد از دیشب فقط گریه کردم دلم هنوز اونجاست میگید چیکار کنم خاستگارم از همه نظر خوبه چیکار کنم چه جوابی بدم اگه از گذشته پرسسید چی بگم