RE: شهامت ابراز علاقه نداشتن(کمکم کنید)
خیلی ممنون از پاسخ هاتون
دوستان در من این وابستگی بوجود اومده حالا باید چه جوری از این حس وابستگی در بیام؟
چ.ن باور کنید خودمم عذاب میکشم سردرگم هستم.
منم که هنوز شرایط ازدواج رو ندارم خودمم راضی با ادامه رابطه نیستم ولی نمیتونم کم میارم...شما کمکم کنید و بهم بگید چه جوری ذهنمو مشغولش نکنم؟؟
مثل یک معتادی که بستن به تخت یه روز دوام میاره حرفی نمیزنه دو روز ولی روز سوم عهده اش رو میشکنه دوباره میره سراغش!!
با اینکه دخر بخاطر من و خودش میکه فراموش کن و تمومش و دوسال بعد بیا خواستگاری
اگه منطقت ميگه بايد قطعش كني(كه به نظر شخصيم با چيزهايي كه گفتين بهترين كاره) پس انجامش بده
مطمئن باش بعد از گذشت چند وقت وابستگيت بيشتر ميشه،حتي ممكنه اون خانوم هم وابسته بشه و ديگه ...
امروز انجامش بدي از فردا راحت تره !
كاش تاپيك هاي منم بخوني ! منم توي دوره نقاهتم !!!
واسه من بعد از تقريبا ١سال و نيم خيلي سخت بود،اما چون فهميدم كار درستيه انجامش دادم و دارم تحمل ميكنم
ميدونم زمان حلش ميكنه ،شما هم مطمئن باش:72:
راستي بهتره بهش قول ٢ سال ديگه هم ندي
آدم از فرداي خودش هم خبر نداره
اگه ميخواي تمومش كني ، به صفر برسون رابطه تون رو
حتي ازش بخواه اس و زنگ و ميل هم در كار نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
یه معتاد رو در نظر بگیر می دونه با مواد مخدر به هیچ جایی نمی رسه اما همچنان مصرف می کنه تا از پا در بیاد حالا یکی میاد ترک می کنه خیلی رنج می کشه خیلی عذاب می کشه اما یه رویا تو سرش داره یه روز خوب یه آینده خوب برا همین درد رو تحمل می کنه بند بند وجودش از درد می خواد از تنش جدا بشه اما با امید به آینده بهتر خم به ابرو نمی یاره.
الان حال شما شبیه به یه معتاده.
شما تا حالا یکی رو داشتی اما الان به هر دلیلی نداریش، حالا باید یه اراده فولادی داشتباشی تا به نبودنش عادت کنی یکم درد داره یکم نخوابیدن داره یکم عذاب کشیدن داره اما تو قوی هستی و می تونی رها بشی و یه انسان موفق باشی.
اینقدر فکرشو نکن اینم یه مرحله از زندگیه چه تلخ چه شیرین می گذره و فقط خاطرش می مونه. زندگی خیلی باارزشه زندگی زیباست به آینده امید داشته باش ب:72::72::72::43:
اين پست خيلي به دردم خورد،اميدوارم به درد شما هم بخوره
خانم رویای صداقت من تاپیک های شما رو دنبال میکردم.
به نظر شما بهترین راه دل کندن چیه؟
من با خودم میگم بیام معایب و خصوصیات اخلاقی داره که گاهی اذیتم میکرد فکر کنم و کم کم بهش فکر نکنم.
نمیدونم چه کاری انجام بدم فراموشش کنم
من به هرجا که نگا میکنم یادش میافتم
به چی فکر کنم؟؟
نميدونم بهترين راه دل كندن چيه ؟
فقط ميدونم به جايي رسيدم كه ديدم تموم شدنش واقعا به نفع هر دوي ماست.
اونقد دوسش داشتم كه تمام ترسم اين بود كه ديگه باهام نباشه.
اما ديدم اينجور فايده نداره
خودمو دقيقا توي كاري انداختم كه يه جورايي بزرگترين ترسم بود
همين كه تصميم قطعيمو گرفتم و شروع كردم انگار بيشتر راه رو رفتم.
منم هر لحظه به فكرش بودم و الان هم نميتونم بگم نيستم
اما همه ش سعي ميكنم خودمو مشغول كنم
خيلي سختمه ، من خيلي توي رابطه مون غرق شده بودم و فكر نميكردم آينده مون از هم جدا باشه.
اما اشتباه ميكردم
دلم ميخواد بگم به ترسي كه از بعدش دارين بها ندين
به قول مدير يه جراحي كوچيك،درناكه اما بعدش بهبودي و اثراته مثبته
پس اول تصميمتو بگير و انجامش بده
هرچي كه تورو يادش ميندازه جلوي ديدت نباشه
خودتو واسه يه كوچولو!سختي آماده كن اما به خودت اين اميد رو بده كه زمان ميگذره و مثلا بعد از يه ماه ديگه حس فوق العاده بهتري خواهي داشت و از اينكه اينكارو كردي خوشحالي
ببخشيد پراكنده بود،با موبايل سختمه ويرايش و تايپ كنم