RE: تروخدا راهنماییم کنید - اس ام اس های مشکوک همسرم
تجسس و جست و جو در کارهای هم کار درستی نیست ولی دست روی دست گذاشتن و منفعل عمل کردن هم کار اشتباهیه
دو حالت وجوود داره:
یا پای شخص دیگه ای وسطه یا نیست!
قاطعانه و جدی و محکم بهشون تذکر بدید که این کار رو تکرار نکنه! و بگید در صورت تکرار این ماجراها پیگیری میکنید و در ادامه زندگی با ایشون تجدید نظر خواهید کرد!
شاید هم اصلا هیچی نباشه. آخه بعضی وقتها آقایون برای جلب احساسات همسرشون با این کارهای ساختگی سعی در تحریک خانم میکنند که بیشتر بهش توجه بشه!
سلام عزيزم
به نظر منم اين كه دست رو دست بذاري چيزي رو درست نميكنه
چرا به شوهرت نميگي كه جلوي خودت بهشون زنگ بزنه و باهاشون صحبت كنه
به هر حال شما هنوز عقد هستين و وارد زندگي نشدين
الان طرف خودت رو بشناسي خيلي بهتره
سلام به همه
ممنون از پاسختون
من الان نمیدونم چی بنویسم اما موضوع روشن شد
یکی از اون شماره ها یه زن بود
خودش پیشم اعتراف کرد یعنی مجبور شد اعتراف کنه
یه ماهی بوده باهاش فقط تلفنی حرف زده میگفت از مشکلات انقد داغون شده بودم که دنبال کسی رفتم که هیچی ازم ندونه و فقط بیخیال باشه
من داغونم الان خیلی داغون
بهش گفتم باید طلاقم بدی باهاش اصلا حرف نمیزنم
قبول نمیکنه داد و بیداد راه انداخته که من دوست دارم و تا آخر عمرت هم طلاقت نمیدم
به پام افتاد معذرت خواهی کرد گفت هرچیزی بخای بهت میدم فقط یه فرصت دیگه بهم بده
چیکار کنم الان؟؟
میدونم که دوباره اعتماد کردن سخته برام خیلی سخت
فرض بگیرید که همسرتون رابطه هم داشته،شاید دلیلش فاصله ایست که بین شماو اون هست.به هرحال سعی کنید که این فاصله ازبین بره. اما برای اینکه کار گذشته شوهرتون رو فراموش کنید میتونین این راه کارها رو بکار بگیرین:
:اولا: برای فراموش کردن کارش اون رو ببخش یعنی توجه کن که اون هم مثل انسانهای دیگه جایز الخطا است و بزرگواری حکم می کنه که بخشیده بشه
ثانیا: به این فکر کن اگر خطا می کردی انتظار داشتی اون تو رو ببخشه پس تو هم اون رو ببخش
ثالثا: با خدا معامله کن یعنی ببخش تا خدا از تو بگذره چون قران می فرماید ولیعفوا ولیصفحوا الا تحبون ان یغفر الله
پس بخشش باعث میشه که دیگه گمان بدی نسبت به گذشته همسرتون نداشته باشین و دیگه توی این برزخ قرار نگیری.
http://ahlekhaneh.ir
ببخش عزیزم.همیشه زن بوده که باگذشت کردن جلب محبت پایه های زندگی رو محکم نگه داشته.خیلی از خانمها این مشکل رو داشتن شماتنها نیستین.ببخش اما سعی کن راه کارهایی رو در پیش بگیری که دیگه چنین اتفاقی نیفته.دنیا که به اخر نرسیده...:72:
آره خوندم خیلی چیزارو تو سایت دیدم چند تا مورد
میدونین چند نفر به ازدواج ما حساسیت نشون دادن چند نفر ناراحت بودن؟؟
بعضی وقتا فک میکنم نکنه دعایی چیزی نوشتن برامون
خیلی ناراحتم
خونوادم بخاطر مشکلی که دارن هیچوقت نمیتونم موضوع رو بگم بهشون چون پدر و مادرم جفتشون پس میفتن
من مجبورم ببخشمش چون راه برگشت و ندارم و میتونم بگم خودم رو این ازدواج هم پافشاری کردم
عاشقانه ازدواج کردیم الان گفتنش مسخرس شاید
چرامسخره؟مگر کسی که عاشق است اشتباه نمیکند؟:72:
عاشقانه ازدواج کردیم نتیجش اینه اگه به زور بود چی میشد؟؟؟؟؟
مسلما باید ببخشی. ولی نه آسون و زود. باید همسرت بفهمه که اشتباه کرده و مهمتر از همه باید بفهمه که این اشتباهش نباید تکرار بشه. به نظر من چشم پوشی زودهنگام شما از این خطایش باعث می شود که احتمالا در آینده تکرار شود.
لازم نیست خانواده هایتان از این مساله بویی ببرند. باید پیش خودتان حلش کنید. اما از همسرت فرصت بخواه. بگو این مساله برایت سخت بوده و به زمان احتیاج داری تا بتوانی ببخشی اش. بگذار کمی همسرت بترسد نکنه با این اشتباهت تو رو از دست بده. البته اصلا مستقیما به جدایی و ... اشاره نکن. به هیچ وجه
میدونین اون دو روز دیگه برمیگرده تهران این دو روز من نمیدونم چیکار کنم ازش دوری کنم ازم ناراجت برگرده میترسم دوباره بره طرف اون
مخصوصا از لحاظ جنسی اصلا نمیدونم چطوری باید برخورد کنم؟؟