RE: گرایش غیرمعمول برادرهایم به مسائل جنسی
قاطعیت شما بجا بوده و ظاهراً تأثیر گذار هست . مشاور از وضعیت سنی و نکاتی که باید توجه کند بگوید و آسیبها و خطراتی که در کمین هست و از این میان به همین مسائلی که گرفتار شده بگوید و عوارضش را بیلان کند و توصیه کند که مواظب باشد و بگوید چون برادر دیگری داری که حتماً از تو الگو میگیرد لازمه بیشتر مراقب باشی .
شما هم بهش نزدیک شده باهاش دوست شو و به صورت غیر مستقیم بگو راستی تا حالا به چیزی که غیر اخلاقی باشه برنخوردی توی اینترنت یا بین دوستات ، و اگر گفت نه ، بگو مواظب باش این روزها خیلی از این آلودگیها زیاد شده که روح و روان و جسم را داغون میکنه و اگر چیزی بود یا سئوالی در این رابطه ها برات پیش اومد بیا بپرس تا با هم راجع بهش صحبت کنیم . فعلاً اینجوری سعی کن بهش نزدیک بشی و ....
مادرت هم بهتره به بهانه درس و ... گوشی و لب تاپ را از دسترسش خارج کند . و شرط کند که بعد از مدرسه و در صورت موفقیت در تحصیل ساعات مشخصی در روزهای مشخصی اجازه دارد با لب تاپ کار کند .
.
چشم فرشته ی مهربان .. حتما کارهایی که شما و بقیه ی دوستان گفتین رو انجام میدم ..
خیلی سختمه .. احساس میکنم مادرم اصلا پشتم نیست و قاطعیت به خرج نمیده ..
یعنی تو همه ی موارد همین طوره .. هردفعه هم که باهاش صحبت میکنم یا موقتی قبول میکنه یا میگه این راهش نیست ..
البته اونم خیلی دوست داره این مشکل حل بشه و واقعا ناراحته ..
اما فکر میکنه بهتره مثلا گوشیشو قایم کنه یا لب تاپشو بشکنه تا اینکه با قاطعیت بگه اجازه نمیده ..
چشم فعلا همین رویه رو ادامه میدم ..
3 روزه که دست به لب تاپ و گوشیش نزده :227::227: و این فعلا خبر خوبیه ..
من که از افکارش خبر ندارم فقط میتونم دعا کنم تو ذهنش هم همچین چیزی نباشه ..
بعد از تعطیلی ها هم حتما میبریمش پیش مشاور ..
دوست عزیز
صرفنظر از اینکه خانواده مذهبی داریم یا غیر مذهبی ،لازمه که ما بعنوان بزرگتر ارزشها را به کودکانمان بیاموزیم.
مسئولیت پذیری ، قابل اعتماد بودن ، داشتن حس همکاری ، نظم و ترتیب ، راستگوئی ، باورهای صحیح و... ارزشهائی هستند که راه زندگی رو به فرزندانمون نشان می دهند.
البته با داشتن یه زمینه مذهبی، ارزشها آسان تر منتقل می شوند.
جالبه بدونید کودکان هم نیاز دارند که این ارزشها را بدانند و هم خواسته شون اینه که بزرگترها وقت گذاری کنند براشون که این حدو حدود را به اونها منتقل کنند. اونها قوانین واضح و روشن و ارزشهائی که بتونن مسیر زندگی خودشون رو پیدا کنند رو دوس دارند.
یادتان باشد همه بچه ها حتی بزهکاران هم به حمایت پدر و مادر نیاز دارن.
درباره هوش هیجانی در سایت مطالبی رو بخونید ، هم خودتون یاد بگیرید هم نحوه انتقالش به داداشاتون رو .
برای بچه ها وقت بذارید ، گردش و پارک رو با برنامه (برنامه برای آموزش غیر مستقیم ارزشها به بچه ها) ،تنظیم کنید و شما به پدر ومادرتون پیشنهاد بدید.
مثلا با هم برید محک ، با هم برید بهزیستی ، گاهی شما پولی رو به داداشتون بدید و بگید به اون نیازمند کمک کنه ، بندازه داخل صندوق صدقات.
کارهای خوب و پسندیده رو با دستان کودکان انجام دادن ، راهی برای انتقال ارزشهاست.
زمانهائی رو که با هم هستید ، کل خانواده با هم بیشتر و بیشتر کنید ، حتی اگه شما دوس دارید بیائید پای همدردی ، بخاطر داداشها نیائید و با اونها باشید.
سعی کنید اگر پدر و مادر الگوی خوبی برای بچه ها نیستند ، شما (الف -ح) الگوی خوبی باشید.
بچه ها نیاز دارند به الگوی مثبت.
جناب baby خیلی ممنونم از حضورتون و حرفهای قشنگتون
چشم سعی میکنم الگوی خوبی براشون باشم و بیشتر وقت بذارم ..
راستش دلم خواست از پیشرفت چند روزه ی بچه ها صحبت کنم :227::227:
الان 6 روزه که دست به لب تاپ و گوشیش نزده .. :227::227:
یکم بیشتر داره برای درساش وقت میذاره و رابطمون با هم بهتر شده ..
برادر کوچیکمم دیگه حرفی در این مورد نزده و چیزی نمیگه .. :227:
فقط یه بار که پسرخاله م اومده بود و این سه تا با هم بودن هی میرفتن تو اتاق یواشکی حرف میزدن که من دائم حواسم بهشون بود و نذاشتم زیاد تنها باشن ..:227:
خوشحالم که همه چیز ظاهرا اروم شده ..
ولی هنوز مادرم هیچ قاطعیتی به خرج نمیده !
آخه مگه من چقدر میتونم حواسم بهشون باشه یا براشون محدودیت ایجاد کنم .. بالاخره یه جا میگن به تو ربطی نداره مامانمون هست ..
مثلا ما شبا میخوایم سریالای ماهواره رو ببینیم و من به مامانم میگم به پسرا بگو برن بخوابن .. اونم یه دفعه میگه و اونا نمیرن ! یکم بعد خودم دوباره میگم و باز نمیرن ! چند بار این قضیه تکرار میشه و حتی با دعوای من هم نمیرن و دست اخر مامانم میگه ولشون کن ! خب معلومه که ماهواره برای پسربچه های این سنی چیز قشنگی نداره !
و من میترسم این جرقه ای باشه برای شروع دوباره ی اون کارها و این دفعه یواشکی تر و پنهان تر .. حرف زدن با مادرمم واقعا فایده نداره چون فقط همون لحظه یادش میمونه و بعد دوباره برمیگردیم سر خونه ی اول !
البته این فقط یه مثال بود و کلا من دست تنها نمیتونم همیشه دور نگه شون دارم از این مسائل ..
چیکار باید کنم ؟
همین طور یه تنه برم جلو و دائم مواظب باشم ؟
آخه من خیلی دیگه تو این خونه باشم چند ماهه و بعد میرم سر خونه زندگی خودم ..
از اونجا که نمیتونم حواسم بهشون باشه ..
میترسم خامم کرده باشه و جلوم فیلم بازی کنه و یواشکی وقتایی که من خونه نیستم این کارو بکنه ..
از بچه های این دوره و زمونه هر چی بگی بر میاد :311::311::316:
نقل قول:
مثلا ما شبا میخوایم سریالای ماهواره رو ببینیم و من به مامانم میگم به پسرا بگو برن بخوابن .. اونم یه دفعه میگه و اونا نمیرن ! یکم بعد خودم دوباره میگم و باز نمیرن ! چند بار این قضیه تکرار میشه و حتی با دعوای من هم نمیرن و دست اخر مامانم میگه ولشون کن ! خب معلومه که ماهواره برای پسربچه های این سنی چیز قشنگی نداره !
خوب دختر خوب معلومه با این رفتارها اونا کنجکاوتر می شن.اونا به خوبی می دونن علت اینکه ازونا می خواین برن بخوابن چیه.مطمئن باش اگر مادرت هم قاطع بود کنجکاوی آنها بیشتر می شد.شما خودتون از خواستتون بزنید و سریال نبینید بهتره.