RE: "به خاطر ماشینش منو زد
عزیز دلم ازش انتظار نداری چیه .. مجبور بوده این کارو کنه .. این جوری
بهش فکر کن .. مجبور بوده به عشقش سیلی بزنه که تو شوک نره
مهمترین صدمه اسیب به سر هست ، باید یه جوری تو رو هوشیار نگه میداشته
یا نه ؟؟!
الکی با لج بازی زندگی تو خراب نکن .. به این فکر کن که چقدر براش مهمی
گلم مراقب خودت و زندگیت باش :43:
بیشتر ازش خجالت می کشم تا ناراحت باشم یه ببخشید بگم و خودم رو راحت کنم دلم براش می سوزه صبح تا شب که باید با مریضا سر و کله بزنه بعدش هم نگران خرابکاری های من باشه .بنده خدا از اون روز تا حالا روزی چند دفعه زنگ میزنه خونه یا مرخصی می گیره . امشب که نیست باشه برا ی صبح.دیگه از این غلطا نمی کنم .
عزیزم اگه این دفعه که گذشت .. با یه عذر خواهی میتونی از دلش دربیاری ..
اما گلم حواستو جمع کن .. تو عصبانیت هیچ وقت تصمیم نگیر .. شتاب زده عمل نکن .. خوب به هرچیز و دلیلش فکر کن .. جوانب رو بسنج و بعد یه تصمیم قاطع بگیر که مث الان شرمنده ی همسرت نباشی ..
اینم باور کن که اگه همسرت بهت سیلی زده به خاطر این بوده که تو شوک نری عزیزدلم . فقط همین ! نیازی نیست بزرگش کنی و بگی توقع نداشتم و ......
تازه باید خیلی هم ازش ممنون باشی بابت عکس العمل سریعش که نذاشت کار به جاهای باریک بکشه و خدای نکرده بلایی سرت بیاد ..
صبح که اومد سر صبحونه حالم رو پرسید گفتم حالم خوبه اعصابم خورده گفت چرا گفتم به خاطر ماشین.خیلی داغون شده.گفت منم اعصابم خورده گفتم چرا گفت همش صحنه اون روز میاد جلو چشمم . تو راه که میومدیم هر چی زنگ میزدم جواب نمی دادی صد تا فکر بیخود میومد تو ذهنم. وقتی دیدمت اصلا به هیچ چی فکر نکردم.اصلا تا فرداش سراغ ماشین نرفتم اگه رفته بودی زیرش اصلا نمی تونم از ذهنم بیرون کنم اون صحنه رو.
گفتم واقعا این چند روزه از خجالت نمیدونستم چی بگم.
گفت مهم نیست خالا اینقد ازاین خرابگاری ها بکنیم که یادمون بره ولی خداییش حسابی عصبانیم کرده بودی فقط به خاطر اینکه درست حسابی جواب نمی دادی می گفتم خودت کجایی خودت خوبی ؟نمی گفتی خوبی یا نه زیر ماشینی ؟کجایی فقط گریه می کردی می گفنی ماشین خورده به دیوار .ماشی خودره به دیوار. تا برسم خونه صد بار مردم .
خداروشکر بخیر خوشی هم این پست به پایان رسید .
دوست عزیز قدر همسر رو بدون واز زندگی باهم لذت ببرید .
یا حق
سلام غصه ! عزیز:72::
من خیلی خوشحالم که خدا رو شکر مشکل شما حل شده من الان تاپیک دیدم..و دوستان کاملا صحیح می فرمایند..بیشتر دوستان تالار می دونن من پزشک هستم و این پست را الان برای این ارسال کردم که اگر برای دوستان دیگر هم رخ داد بدونن که این یک واکنش کاملا طبیعی از جانب همسر شما بوده...و همان طور که خودتون هم متوجه شدید تنها به خاطر خود شما این کارو کردند...
ما از این کارا زیاد می کنیم!!!:311:
گاها در دید مراجعین قصی القلب به نظر میایم ولی واقعا گاهی اوقات لازمه...البته فقط گاهی اوقات..
همسر شما همان طور که خودش گفته به خاطر شغلش عملا فجیع ترین حالت را تصور می کنه ..من یک بار قدیمها در پستی گفتم اگر فردی سرفه کنه همه فکر می کنن سرما خورده ما فکر می کنیم سل داره!!! این ذات شغل ماست ..برای همین من حال همسرتون را کاملا درک می کنم و رفلکس ایشون ناشی از فشار روانی زیادی که ترس از دست دادن شما رو داشته بوده و بعد از اون هم فقط برای اینکه شما باهاش همکاری کنین و بتونه وضعیت شما رو بررسی کنه ..همین...
هیچ فکر دیگری هم نداشته..
خوشحالم شما هم تونستین باهاشون صحبت کنید و مطمئن بشید..
در اینجا یک چیز میگم و اون اینکه قدر همسرتون را بدنید..کسانی که در تیم اورژانس در مقام پزشک..پرستار و ..کار م یکنن واقعا شغل پر استرسی دارند و به خصوص وقتی برای نزدیکانوشن کوچکترین مشکلی پیش میاد به خاطر صحنه های زیادی که دیدن معمولا بدترین حالت را تصور می کنن..و من از شما می خوام واقعا قدر همسرتون بدونید...و درکش کنید..
امیدوارم زودتر خوب بشید و این میشه یک خاطره خوب...
به نظر من شوهرتون خیلی خیلی شما رو دوست داره ...پس قدرشو بدون دوست من...
سارا بانو:72:
فقط برای نجات خودتون بوده
رفته بودم منزل خواهرم ، دیدم بچه رو گرفته و گریه می کنه ، ول هم نمی کرد و بچه سیاه شده بود !
مجبور شدم هولش ( هلش ؟ ) بدم و خواهر زادمو بگیرم تا بتونم راه تنفسی رو باز کنم !
به نظرت اونجا باید جلسه می زاشتم و قانعش می کردم بچه رو بده :311:
راست میگید اینقد این قضیه براش عادی بود که تو ذهنش هم نمونده بود که بخواد چیزی در اون باره بگه چون یه چیزی که براش مهم باشه چند دفعه می گه اما چکی که تو گوش من خوابوندو اصلا چیزی در بارش نگفت فکر کنم منم خودم و خیلی لوس کردم باید خودم و قوی تر کنم نه این که اینقدر دست و چا چلفتی بازی در بیارم به هر حال هر مردی زن با دل و جرات دوست داره. ممنون دوستان.:46: