RE: با اين زبون چيكار كنم؟ (پشیمانی از مطرح کردن رازهایم با خانواده و آشنایان)
راه کارها :
1 - مدتی روزه سکوت بگیر . مثلاً در طول یک روز تا بعد از ظهر سعی کن حرف نزنی . بعد از ظهر به بعد هم قرار بزار فلان قدر جمله بیشتر نگی یا در ساعت مثلاً چند جمله بگی . و اگر توانستی از آن کمتر بگی به خودت پاداش بده .
2 - جز آنچه ضرورت دارد نگی . یعنی با خودت برنامه بگذاری که جز آنچه ضروری هست حرف نزنی .
3 - پرحرفی خودش از نشانه های هیجانی بودن هست بخصوص درد دل کردنهای زیاد . کنترل هیجان باعث میشه که خیلی از مسائل از دایره توجه و درد بودن خارج شوند و لذا میزان حرف زدنت خیلی کم بشه .
4 - وقتت را به فعالیتهای عملی پر کن که فرصت حرف زدن کمتر داشته باشی تا جز ضروریات بر زبان جاری نکنی .
فعلاً این راهکارهای اولیه را عملی کن تا به پیشرفته اش برسیم .
.
مرسي فرشته مهربون حتما حتما اجراش ميكنم.بازم منتظر راهنمايي هاي جديدتون هستم:72:
بجه ها ديكه نظري ندارين؟!ايرسا جان يه موضوع جديد باز كنين اينجوري بهتر ج ميدن.بجه هاااااااااا منو تنها كداشتين؟:323:
سلام روژین جان.
معمولاً تاپیک ها به این مرحله که میرسه، بقیه منتظرن تا صاحب تاپیک بره و راهکار ها رو امتحان کنه و بیاد نتایج و (احیاناً) مشکلاتی که توی راهکارها بوده رو با دوستان در میون بذاره.
الان هم تنهاتون نذاشتن.
منتظرن شما عمل کنید و نتایج رو بگید.:72:
اهااااااااان.خوب من ديروز نتونستم خوددار باشم.اما مروز وقتي ميخواستم بحرفم اولش يه كوجولو فكر كردم.اما بازم خيلي بيشرفت نداشتم!هر روز يه كم.فردا هم تمرين ميكنم.:163:
راستي يه مقاله در مورد صبر توي سايت هست فكر كنم خيلي به دردم ميخوره:303:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojiin
بجه ها ديكه نظري ندارين؟!ايرسا جان يه موضوع جديد باز كنين اينجوري بهتر ج ميدن.بجه هاااااااااا منو تنها كداشتين؟:323:
سلام عزیزم منطورت چی بود؟ چه موضوعی. چطور می تونم یک موضوع جدید باز کنم راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام چرا کسی جوابم نمیده؟:316:
با دخالتهای خانواده چیکار کنم ؟
خیلی خانوادم اذیتم مینند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایرسا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojiin
سلام عزیزم منطورت چی بود؟ چه موضوعی. چطور می تونم یک موضوع جدید باز کنم راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام چرا کسی جوابم نمیده؟:316:
منظورم اينه كه توي يك موضوع جديد مشكلتو بكو جون اينجوري بيشتر بجه ها كمكت ميكنن.بالاي صففحه نوشته موضوع جديد.اونجا منظورمه.