RE: انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور
من می خواستم اینکارو کنم. ولی هر جا رفتم توقعاتی داشتند که من پشیمون شدم اصلا از رفتنم خواستگاری.
خواستم بهشون بگم خب بابا دخترتون هم سن من و هم تحصیلات من هست چه انتظاری دارید که من کار خارق العاده ای این وسط انجام داده باشم و مثلا پولدار شده باشم. فرق من با دخترتون چیه؟ هر دو هم سن و هم تحصیلات هستیم از من توقعاتی هست که ...
متاسفانه فاند خیلی سخت می دن به ما ایرانی ها. مجبورم برم. ویزا هم به سختی گرفتم.
پایین تر بودن زن از مرد عرفه جامعه ست.وقتی بخوای بر خلاف عرف عمل کنی به مشکل بر می خوری.
آقا مهران مسلما عاقلانه نیست آدم کسی رو نبینه و عقد غیابی بکنه
ظاهرا چند ماه دیگه ایران هستید
تو همین مدت به هم دانشگاهیهاتون یا دوستانی در سایر دانشگاهها بسپارید مطمئن هستم حداقل 4 تا 5 مورد مناسب پیدا میکنید
اون خانم مسئله اش با شما الزاما شرایطتون نبوده شاید ظاهر شما رو نپسندیده شاید شخص دیگه ای رو دوست داشته شاید میخواداز ایران نره و هزار تا شاید دیگه
معمولا خانمها علت واقعی قبول نکردن خواستگار رو بهش نمیگن
اصلا با خودتون فکر کنید که اون خانم به شخص دیگه علاقمند و منتظر اون بوده و پرونده اون رو ببندید
تو همین مدت به جای فکر کردن به صیغه و ... (که من نمیدونم چه جور زن صیغه ای رو میخواین با خودتون ببرید آمریکا ) به طور جدی به دنبال پیدا کردن مورد مناسب برای ازدواج دائم باشید و از خدا هم خالصانه بخواین مورد مناسبتون رو سر راهتون قرار بده من به دعا در مورد پیدا کردن مورد مناسب برای ازدواج (و البته در مورد همه مسائل زندگی) شدیدا معتقد هستم
ولی از آشناهای من آمریکا دکترا و پست دکترا میخوندن ولی اینجور نبود که اصلا تا 5 سال نیان
ضمنا اونجا هم ممکنه دختر ایرانی مناسب و در حال تحصیل وجود داشته باشه توکل به خدا کنید خودش حل میکنه
فرهنگ جان قبول دارم. ولی خب این عرف اشتباهیه آخه. من چطور میتونم از یک دختر هم سن و سال خودم جلوتر باشم؟ معجزه کنم؟ پس اون دختر بالا بالایی ها رو کی می گیره؟ :311:
فکور من یک ماه دیگه ایرانم. تا اول دی. برای همینه که این تاپیک رو زدم. توی ویزای من نوشته یک طرفه. یعنی اگر برگردم مجددا باید درگیر فرآیند ویزا گرفتن بشم.
سن هم یکی از مواردیه که باید مرد بالاتر باشه.چند سالته؟
28 سال. خانومها در همه مسائل بایستی از مرد پایینتر باشند؟ این چه جذابیتی رو موقع انتخاب برای من نوعی فراهم می کنه که همسرم همه جوره از من پایینتره! خب جذابیتش رو از دست می ده بعدها! دوباره باید تاپیک بزنم همسرم جذابیتی برای من نداره.
در حالت معمول، زن از نظر ظاهری از مرد و مرد از نظر مالی یا موقعیت اجتماعی از زن بالاتر باشد برای زن و مرد جذابیتش بیشتر است. سن که دیگر مزیت نیست. خوب سن مرد از زن معمولا بالاتر باشد بهتر است به خاطر روند رشد و شروع آن در زن و مرد.
یک سوال از شما دارم . این گزینه ازدواج موقت را از کجا اوردید؟ یعنی می خواهید در 1 ماه یک زن صیغه کنید و بعد این زن صیغه ای را می خواهید چکارش کنید؟
اگه برادر خود من بود توصيه هاي فكور عزيز رو بهش ميگفتم
ميگفتم دور صيغه و دوستي هم خط بكش!
اما شما در مقابل خانومها جبهه داريد!
به قول دوستمون يه نظر كلي راجع به همه خانومها و خيلي حق به جانب رفتار ميكنيد.
از اين حرفا كه ميزنم اميدوارم ناراحت نشيد
اما شما هم غير واقع بينانه و خشن فكر ميكنيد.
به هر حال اميدوارم موفق باشيد:72:
اقتصادی تحصیلی سن در بعضی موارد م رن باید بالاتر باشه.تو داری خلاف جهت آب شنا می کنی باید توان بیشتری بذاری
تا مسیرو طی کنی یا مسیرتو تغییر بدی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
در حالت معمول، زن از نظر ظاهری از مرد و مرد از نظر مالی یا موقعیت اجتماعی از زن بالاتر باشد برای زن و مرد جذابیتش بیشتر است. سن که دیگر مزیت نیست. خوب سن مرد از زن معمولا بالاتر باشد بهتر است به خاطر روند رشد و شروع آن در زن و مرد.
یک سوال از شما دارم . این گزینه ازدواج موقت را از کجا اوردید؟ یعنی می خواهید در 1 ماه یک زن صیغه کنید و بعد این زن صیغه ای را می خواهید چکارش کنید؟
سلام
ممنونم.
مثلا با یک نفر در اون طرف. یکی از دوستانم این کارو کرده بود. اونها صادقانه می گویند که پیشتر آیا رابطه داشته اند و عده نگه داشته اند یا خیر.
بعد از اون هم جدا می شیم. منظورتون که چی کارش کنید رو نفهمیدم.