RE: آیا این اسمش خیانت است؟
کاملا حق رو به شما میدم خانم چون واقعا توی شرایط سختی قرار دارین و تمام این افکار هم درست و به جاست..
این که شما بتونین شوهرتون رو دوست داشته باشین مث قبل زمان میبره و توی این زمان شما باید بهش بفهمونین که اگر زندگی با شما رو دوست داره باید رابطه احساسی ( از قبیل تبریک و سورپرایز و .. ) رو با اون خانم قطع کنه . بهش بگین که دوسش دارین ولی این رابطه باعث دوری و سردی شما میشه .
نمیدونم شاید درست نباشه ولی شاید من بودم ارتباط خانوادگی با اون خانم رو قبول میکردم
من وقتی از شوهرم خواستم که دیگه هیچ وقت ایمیل نده بهش ،بدون هیچ مقاومتی گفت این که اصلا کار سختی نیست.چشم دیگه نمیدم.اما نمی دونم چرا احساسم بهش مثل قبل نمیشه.شوهرم میگه من اگه اونو دوست داشتم خب اونو میگرفتم چرا با تو ازدواج کردم من بهش گفتم شاید اون خانم تورو نمیخواسته اما منکر شد و گفت قضیه برعکس بوده،من اون موقع که این ایمیل رو دیدم از خونه رفتم اما شوهرم با کلی گریه و عذر خواهی منو برگردوند نمی دونم شاید من دارم خیلی قضیه رو بزرگ میکنم.دلم میخواد این بخش از حافظه ام رو پاک کنم دلم میخواد مغزم رو در بیارم بگیرم زیر شیر آب تا همه اون حرفا پاک بشه.حس تلخیه
من زندگیمو دوست ندارم دلم میخواست زمان به عقب برمیگشت تا دیگه این زندگی رو انتخاب نمی کردم.
مشکل همینجاست که زندگیتو دوست نداری و اون ایمیل بهونه ست تا زندگیتو بهم بزنی.بهتره به جای گیر دادن به چندتا
جمله کلیشه ای ببینی علت اصلی دوست نداشتن زندگیت چیه.
دوست عزیز..
این مساله باید کم کم و به تدریج حل بشه نه ناگهانی..
همین که شما رو برگردونده ینی دوستت داره و شاید احساسش به اون خانم یه جور حس عذاب وجدان ، دلسوزی ، ترس یا هر چیز دیگه باشه ولی دوست داشتن نیست ( شاید از اینکه اون خانم رو تنها گذاشته و طرد کرده عذاب وجدان داره و اینطوری داره دل اون خانم رو نرم میکنه که نکنه مورد نفرینش واقع بشه)
عزیزم در اینکه همسرت خیلی کار اشتباهی میکنه شکی نیست...من نمیخوام توی دلتو خالی کنم...اگه منم جای تو بودم اصلا نمیتونستم شوهرمو ببخشم...به نظر من نظر کارشناسای همدردی خیلی ایده آله...خودشون اگه این مشکلو داشته باشن اصلا نمیتونن تحمل کنن...به نظرم مشکل بزرگیه...اما باید حلش کنی...به نظر من تو اول بهش توضیح بده که کارش اشتباهه،اگه عذاب وجدانی هم بوده باید فرموش کنه...چون اون خانوم الان ازدواج کرده و الان دیگه فک کردن به اون خانومم گناه داره چه برسه بهش ایمیل بزنه!تو اول به همسرت بگو که دیگه کلا باهاش ارتباطشو قطع کنه و بهش بگو اگه دیگه ادامه بده توهم مجبوری ترکش کنی و اونوقت باید عذاب وجدان توروهم بکشه...بهش بگو اگه دوسم داری باید فقط به من فکر کنی همینطوری که من فقط بهت فک میکنم...اینارو به نظرم بهش بگی شاید روش تاثیر بزاره...به نظر من قصد اون خانوم از آشنا شدن با تو و همچنین دیدن همدیگه این نبوده که تورو ببینه ،شاید منظورشون این بوده که همیشه همدیگرو ببینن از طریق تو...!تو هیچوقت بنظرم اینکارو نکن که بری باهاش ملاقات کنی.چون اگه بری یکبار شوهرت همیش میگه دوباره .خداروشکر که اون خانوم داره از ایران میره...پس فقط سعی کن همسرتو با حرف قانع کنی که دیگه رابطه ی ایمیلشو قطع کنه.
من جایی از یک مشاور آقا خواندم که
برای آقایون دوستی با یک خانم در رده سنی خودشون و یا جوان، به معنی دوستی صرف و رابطه ای مثل رابطه دو همجنس یا خواهر برادری اصلا معنی نداره.
مردی که با یک زن ارتباط داره، حتما به جنسیتش و رابطه غیر معمول باهاش توجه داره و نمی شه گفت فقط دوستم. یا خواستم ببینم چه خبره یا ...
اگر چه الان ممکنه چیزی بینشون نباشه، اما زمینه ای برای چیزی است. حریم خصوصی هم حد و حدود داره. به نظر من در ازدواج و رابطه زن و شوهری نمی شه بگیم حریم خصوصی همسرت است دخالت نکن.
آیا درسته که شما با یک آقایی پنهانی دوست باشید و پیام تولدت مبارک بفرستید و ... بگیم حریم خصوصی است؟
راستش این از اون مسایلی است که من اصلا جوابش را نمی دانم. اما مطمئنم که مشکل است و عادی نیست. چون بهش بگی و قبول نداشته باشه، پنهان کاری می کنه. فکر می کنی ساختن یک اکانت فیس بوک یا ای میل و ... کاری داره؟ این که چطوری بهش بگی که پنهان کاری نکنه و دروغ نگه، مهم است.
معمولا خیلی از ما مردها اولین دختری را که بهش علاقه داشتیم و حالا به هر دلیلی بهش نرسیدیم را تا آخر عمر نمیتونیم فراموشش کنیم. دوست داریم حتی بعد از اینکه ازدواج کردیم یا حتی اونها ازدواج کردند بازهم ازشون ی خبری بگیریم. مثلا من وقتی فهمیدم دختری که بهش تو دانشگاه علاقه داشتم از طریق یکی از همکلاسی های مشترکمون ازدواج کرده و الان ی بچه یک ساله داره واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم واین هیچ خیانتی به همسرم نیست و جزوی از زندگی گذشته منه! خواهر عزیزم همسر شما هم از این قاعده مستثنی نیست و نمیشه بگیم بشما خیانت کرده. ولی لحن ایمیلش یکمی تند بوده که با نزدیکتر کردن خودتون به ایشون و اعتماد دوباره فکر نمیکنم دوباره پیش بیاد.:310:
Tanhaeعزيز
درسته كه مدت كوتاهي هستش كه با اين جا اشنا شدم ولي اين رو مي دونم كه كارشناسا اگر اين حرف ها رو مي زنن به خاطر اينه كه روحيه بد مراجع از ايني كه هست بدتر نشه. درسته كه اين خانوم در شرايط سختي قرار گرفتند ولي ما نبايد با اين حرف ها اون رو بترسونيم يا اين كه يه جورايي ته دلشو خال كنيم. حرف هايي كه زدين درسته ولي روش حرف زدنتون اشتباه.(البته قصد هيچ توهيني رو به شما ندارم. من هم با وجود سن كمم طعم شكست رو چشيدم و تلخيشو مي دونم)
الان هم اين دوست عزيز براي اين كه كاملا از تموم شدن اين رابطه مطمئن شه بايد به طور غير مستقيم شوهرشو زير نظر بگيره. نمي دونم كه حرفم درسته يا نه ولي بالاخره بايد اول مطمئن بشه بعد هر اقدامي كه صلاحشه رو انجام بده.
سلام و عرض ادب
در ابتدای امر اگر روش حرف زدنم اشتباه بوده از همه پوزش می خواهم
شاید در پس این صراحت و تند نویسی من تجربه ای خوابیده باشد
البته تجربه ای برای خودم !!!!
اگر در همان زمان عقد که من با یک سری مشگل های ابتدایی توی عقد مثل =
1- عصبی بودن خانم
2- حرف گوش نکردن
3- زور و زیاد بودن خانم و ..........
برخوردم و میشد این قضیه را در همان زمان عقد کات کنم !!!!
یک سری افراد مثبت گرای پوشالی مثل پدر و مادر و خاله و دایی و خاله زنک های فامیل و ....
هی چپ و راست مثبت اندیشی تو ذهن من نمیکردند !!!
مثلا مادرم = مامان خوب میشه -- مامان سیده - سیدها همشون جوشی هستند !!!
بابام = بابا زن ها همشون همینجورند یا نباید میگرفتی یا حالا که ازدواج کردی حرفی از طلاق نمیشه بزنی - ما تو فامیل ابرو داریم و . . .
الان یک بچه هفت ساله قربانی این مثبت اندیشی حال به هم زن نمی شد !!!!!
همان زمان ( در دوران عقد ) ما از هم جدا شده بودیم و هر کس رفته بود پی کار خودش .
helmi عزیز
من نمی تونم وقتی خودم یک مرد هستم و الان یه خانمی از شوهرش چنین چیزی را دیده بیام و مثل بعضی
از کاربرها از یک سری جملات آرامش بخش استفاده بکنم !!!!
این جملات مثبت گرا و ارامش بخش مثل یک بی حسی موقت میمونه که بعد از چند ساعت که بی حسی رفت
ردش ده برابر میشه !!!!
اگر صحبت های خانم mehrban را کامل خوانده باشید میبینید که به خاطر حس مثبت اندیشی که کاربر ها دارند
براش می نویسند ایشون داره یواش یواش به یک تضاد میرسه !!!!
مثل = نکنه من دارم زیادی تند میرم ؟؟؟؟
نکنه یک کنجکاوی عادی بوده ؟؟؟
نکنه اون بنده خدا منظوری نداشته ؟؟؟؟ نکنه ..... نکنه ..... نکنه .......و ......
************************************************** *
خوب حالا ایشون از ما کمک خواسته
و منی که قضیه را دارم از بالا میبینم و خودمم مرد هستم و حس مردونگی اون آقا و انگیزه و علت
گریه و زاری و و و و و و و
و همه این چیزها برای خودم پیش اومده و تجربه شم دارم و 90 درصد انگیزه و کارش را درک کردم و میدونم
حالا بیام و از جملات خوب و مثبتی مثل =
چرا تو زندگی خصوصی ش دخالت کردی ؟؟؟ ( حالم از این جمله به هم میخوره )
یا اگه بهت گفت چیزی بینشون نیست و منظوری نداشته قبول کن و . . .
خوب حالا این خانم اروم میشه و میره سر زندگی ش !!!!
در همین اوضاع که ایشون موقتا اروم شده -- ممکنه که یه بچه بینشون بوجود بیاد ....
ایشون شاید مقطعی این مورد شکاکی به همسر را کنار بزاره ولی آخرش تا کاملا ذهنش درمان نشه
یه حسی مدام قلقلکش میده و مثل خوره میخوردش ( اینا را از روی صحبت های خود ایشون عرض میکنم )
-----------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا بعد از گذشت یکی دو سال خدای نکرده با یه بچه ایشون به این حد میرسه که باید از این مرد جدا
بشه و چون نمیتونه ذهن ارامی داشته باشه
خوب به نظر شما اونوقت این خانم تا یک عمر به من و تیر و تبار من نفرین نمیکنه ؟؟؟؟
که ای کاش یه نفر یکم واقعیت را برام میگفت و مینوشت شاید من بیدار میشدم و لااقل تا روشن شدن تکلیف این
داستان و اینکه خودم را کاملا بازسازی ذهنی کنم و صد در صد اماده برای ادامه زندگی پیدا کنم
نمی زاشتم پای یه بچه به این زندگی که فعلا رو هواست باز بشه !!!!!!!!!!!!!!
دکتر شریعتی بزرگ میگه = :305:
آن کس که حقیقت را نمی داند نادان است
آن کس که حقیقت را می داند و پنهان می کند، تبهکار و خائن است
من تبهکار نیستم :324:
در ضمن من در پایان تمامی پست هام مینویسم که بازکننده تایپیک صحبت های
بنده را فیلتر کند خوب ها را برداشت و بدها را دور بریزد و نادیده بگیرد
در پایان = :305:
پند حکیم محض صواب است و عین خیر
فرخنده آن کسی که به سمع رضا شنید
حافظ وظیفه تو دعا گفتن است و بس
دربند آن مباش که نشنید یا شنید
=============================