-
RE: قفل موبایل همسر
سلام
به نظرمن همیشه بی خبری خوش خبریه . من هم اوایل ازدواجم دقیقا مثل تو بودم خیلی حساس بودم و دوست داشتم همه کارهای شوهرم رو چک کنم هم تماسها و اس ام اسهاش رو بررسی میکردم چیز مشکوکی هم نمی دیدم ولی این کارعادت هر روزم شده بود .اوایل شوهرم واکنشی نشون نمی داد ولی وقتی فضولیهای من رو دید تصمیم گرفت سر به سرم بگذاره حتی بعضی مواقع sms های مشکوک میدیدم یه روز یه دعوای وحشتناک راه انداختم که موضوع چیه جواب داد فضولی های تو خواستم حالت رو اینجوری بگیرم.بعد از اون مارا من عادتم رو ترک کردم. ولی باز یه روز دیگه توی موبایل یه اشنای دیگه سرک کشیدم یه چیزی دیدم که باعث شد همه ی شخصیت اون طرف جلوی من از بین بره و الان 1 ساله دیگه حتی نمی تونم اسمش روهم بیارم در صورتی که تا قبل از این یه آدم عزیزی واسم بود. من که از این کار چیزی جز ضرر عایدم نشد. من مطمئنم شوهرت با این کارهاش می خواد تو رو که حساس شدی اذیت کنه. دست بردار. حساسترش نکن.از همین امروز امتحان کن.واسه راحت شدن خیالت به یه خدمات موبایل برو وبپرس قفل موبایل چه طوری باز میشه. موفق باشی
-
بهتر نیست خانم به آینده نگاه کنی تا به فکر امروز و فردات باشی؟فکر کن دیدی توی گوشیش یه سری پیام های عاشقانه و یا غیر اخلاقیه می خوای چیکار کنی از همسرت جدا بشی یا ذهنت رو نسبت به اون خراب کنی؟آقایون (در روابط صمیمی)معمولا برای هم جوکهای بی نهایت توجه کن ببین چی میگم بی نهایت غیر اخلاقی می فرستن حتی خودشون هم روشون نمیشه این مطالب رو هم برای همسرانشون بازگو کنن پس بی جهت آرامش خودت و همسرت و زندگیه زیبا و دل انگیز خودت رو از بین نبر به همسرت اعتماد داشته باش تا عکس اون بهت اثبات بشه مرد ها خیلی راحت تر از اونچه که بخوای فکر کنی اسیر همسرانشون می شن فقط خانمها باید این رو یاد بگیرن
در پناه حق
-
سلام
<< دوطرفه نگاه كنيد >>
آدم هاي زيادي ديدم كه دوست ندارند حتي همسرشون به موبايل و يا احيانا كامپيوترشون گير بدن ولي من هنوز نتونستم بفهمم كه اگه مشكلي درميون نيست ، چرا اين طور رفتار ميكنند.
من كه برام تعريف شده نيست بخوام چيزي رو از شريك زندگيم پنهان كنم ، هرچيزي !
خوب مثلا اگه يه خانم روي گوشي موبايلش قفل بزاره و نزاره شوهرش اونو ببينه به نظر شما شوهر چه عكس العملي نشون ميده ؟!
و البته برعكس اين قضيه هم همينه ،
ولي خوشبختانه يا متاسفانه اكثرا خانم ها كوتاه ميان . در مقابل من به ندرت ديدم ( يعني اصلا نديدم) شوهر بيخيال موضوع بشه
>> نميخوام در اين مورد دعوت به بدبيني كنم ولي ازتون ميخوام يه خورده به موضوع با عمق بيشتري نگاه كنيد.
موفق باشيد.
-
متاسفانه من هم با نظر anigmaی عزیز موافقم
البته شاید دوستان درست می گن و چیزی توی اون گوشی نباشه، اما چه دلیلی داره که زن و شوهر چیزی رو از هم مخفی کنن؟؟ درسته وسیله شخصیه، اما به قول آقای anigma اگه برعکس بود چی؟ مطمئن هستم که آقا به هیچ وجه کوتاه نمیومد و تا سر از کار خانم در نمی اورد آروم نمی شد.
وقتی می گن که زن و شوهر به هم محرم هستن معنیش فقط این نیست که می تونن جلوی هم بی حجاب باشن، یعنی محرم اسرار هم هستن، یعنی همه چیزشون باهم یکیه. ولی متاسفانه این قضیه کمتر دیده شده و بیشترین دروغ ها و مخفی کاری ها بین زن و شوهرها اتفاق می افته.:47:
-
همیشه یه استرس یه بدبینی خیلی آزار دهنده ازین جور موارد توی مغزم هست حتی وقتی تاپیکتونو خوندم تو دلم یه جور آشوبی شد!!!چرا مردا اینقد بدجنسن!!!فکرکن اگه خیلی راحت پسورد قفل موبایلشو بهت میداد چقد احساس امنیت و آرامش میکردی...من خودمو کاملا"جات گذاشتم!واگه جای تو بودم یه دعوای حسابی راه می افتاد!!!!من با هیچ حرفی دراین موارد نمیتونم توجیه بشم هییییییییییچ حرفی!!!نمیخوام ذهنتو راجب به همسرت خراب کنما!!!اصلا".اما چرا مخفی کاری؟مگه غیراز زن و شوهر کس دیگه ای میتونه محرم اسرار آدم باشه!!!ازین رفتاراشون متنفرم!البته ممکنه هیچ چیز خاصی تو گوشی نباشه ها!!!اما مثلا"هم اگه چیز خاصیم بود اگه خودشون بیان مثل آدم بگن هیچ اتفاقی نمی افته!تازه علاقمون بهشون بیشترم میشه!کاشکی مردا اینو بفهمن!!!!!!!!!!!!!!!بفهمن که این کارا از روی دوست داشتنه!نه فضولی-بدبینی-بی اعتمادی!!!
-
سلام عزيزم.توروخدا زندگيتو با اين افکار و کارهات خراب نکن.من هم ازاين کارها زياد کردم ولي آخرش چي شد؟زندگيم به نابودي رسيد.5 ماه پيش که هنوز عادت چک کردن موبايل همسرم رو ترک نکرده بودم يه sms توي موبايلش ديدم که نوشته بود به اندازه همه شنهاي دريا دوستت دارم.نميدوني اون لحظه چه حسي داشتم.داشتم خفه ميشدم.سراون قضيه جنجالي به پا شد.بعدا فهميدم همکار همسرم بوده که sms رو فرستاده بوده.البته همکارش خانوم بود.البته هنوز هم برام قابل درک نبود چون من خودم به شخصه هيچ وقت به خودم اجازه نميدم که به همکار خودم که مثلا آقا باشه يه همچنين اس ام اسي بدم.ولي عزيزم آدما باهم فرق ميکنن.فقط ميخوام اينو بهت بگم که متاسفانه مردهاي جامعه ما خيلي کارهارو انجام ميدن که از نظر خودشون اشکالي نداره و عاديه ولي اگه اون کار رو از ما ببينن معلوم نيست چه بلايي سر ما ميارن.عزيزم توروخدا اين افکاررو از خودت دور کن.و اين عادتت رو بذلر کنار.من الان 5 ماهي ميشه که اين عادت چک کردن موبايل رو گذاشتم کنار.نبايد توي حريم خصوصي ديگران وارد شد.اين به نفع خودت هم هست.با اين کار فقط به خودت استرس وارد ميکني.
-
سلام من با SHAD موافقم .اگه واقعا چیزی نیست پس همسرشون باید موبایل رو نشون می دادند. دوست ما نوشته اولین بارش بوده. پس نمی تونسته شوهرش رو این موضوع حساس باشه که این طوری بخواد واکنش نشون بده . همتون حرفاتون درسته ولی به شرطی که دوست ما کار همیشگی اش این باشه.
زن و شوهر هیچ موضوعی رو نباید از هم جدا کنند. گاهی اوقات بی توجهی است که کار دستمون می ده. به نظر من زمانی بی خبری خوش خبری هست که برامون تفاوتی نداشته باشه .
متاسفانه این فرهنگ غلط ما ایرانی هاست که همیشه برای یک زندگی اروم باید زن از خودش مایه بذاره. زن باید مثبت فکر کنه. زن باید پایه های زندگیشو بسازه و... همیشه زورکو و دیو داستان مردها و پری مهربون داستان زن ها هستند. حتی خود ما زنها هم این موضوع رو فبول کردیم !!!! واقعا متاسفم.
-
من هم با نظر شاد موافقم. چه دليلي داره كه براي موبايلش قفل بذار؟ ولي شما هم زياد گير نده. مردها عموماً دوست ندارند زنها سراغ موبايلشون برند. به شدت از اين كار بدشون مي ياد. الان در چه حالي؟ اون موضوع برات روشن شد؟ خبرمون كن.
-
سعي كن بگذري يه كم سخته اما بگذر
-
بچه ها اينقدر نگيد موبايل وسيله خصوصيه.چه معنا داره زن و شوهر از هم پنهون كاري كنن؟فكر نكنيد چون براي خودم مشكل پيش اومده بدبين شدم نه به خدا اما چرا شوهر اين دوستمون خيلي حساسه.؟