RE: همسرم تو face book دنباله دختره مورده علاقه قبلنش میگرده
شوهر من بهم خيانت كرد (بدترين نوع خيانت). اقا طلبكار هم بود ميكفت نبايد كنجكاوي ميكردي! بايد به روت نمي اوردي! نبايد به كسي ميكفتي! اولين دفعه يك اس ام اس خيلي معمولي تو كوشيش ديدم، اكه جدي برخورد مي كردم و باورش نمي كردم شايد اينجوري ضربه نمي خوردم! با دوست دختر سابقش رابطه برقرار كرده بود. من به دليل تجربه اي كه دارم نميتونم مثل بقيه دوستان خوش بين باشم. بهتره كه از همين الان جلوي شوهرت رو بكيري!
عزیزم به نظر من ،چون من کارشناس نیستم اول به حرفم فک کن بعد اگه خواستی انجام بده...به نظر من اول با همسرت در میون بزار یعنی اول بهش بگو که کاملا بهش اعتماد داریو این حرفو واسه اینکه توی دلت نمونه و شک برطرف بشه میگی...بعد بهش آروم بگو فلانی من توی هیستوری یه همچین چیزی دیدم :( بگو ماجرا چیه؟فقط از رو کنجکاوی بوده؟بهش بگو که تو از ته دلش دوسش داری وبگو الان بچه ای توی شکمت داری که حاصل عشق دوتاتونه....بگو اون خانومه الان ازدواج کرده و درست نیس تو در موردش پیگیر باشی...البته این حرفارو به آرومی و توی بغلش بهش بگو.
ببین دوست عزیز اصلا مهم نیست .شاید از سر کنجکاوی رفته ببینه اون الان چه کاره است و با کی ازدواج کرده و شاید حتی میخواد خوشبختی الانش که با تو هستش رو به رخ اون بکشه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sr2282
........ بگو اون خانومه الان ازدواج کرده و درست نیس تو در موردش پیگیر باشی...البته این حرفارو به آرومی و توی بغلش بهش بگو.
سلام
ولی چرا به آرومی و توی بغلش ؟؟؟؟؟ :162:
مگه خدای نکرده ایشون مشگل پیدا کردند
در این گونه مواقع نباید از در ترس - ضعف و رودرواسی وارد شد
در ضمن یادمان باشد =
حرفی رو که میشنوی سه جا باور نکن =
پای منبر
پای منقل
و
توی بغل
به نظر من در حالت خیلی خیلی عادی - ریلکس و تقریبا رسمی و خشک
از ایشون علت کارش را سئوال کن ؟؟؟
بعد تازه به نظر من توجیهی برای کارش من نمی بینم
تمامی مشگلاتی که برای همه این کربرها اتفاق افتاده از اولش اینقدر بزرگ و حاد نبوده
همگی با یک لبخند - اس ام اس - ایمیل - چت - دادن یک گل - یک تماس و . . .
شروع شده
===============================================
موفق باشید
درود
ماشاء الله ، همه عزیزان هر کدام همدرد عزیزمان را به سویی می کشد که هم جهت نیست ...
یکی از آب و هوای مشرق می گوید و یکی از ارتفاعات شمال !!!
خودتان قضاوت کنید !
این روش مشاوره دادن مناسب نیست !
ترجیحا قبل از مشاوره دادن موضوع " آفت های احتمالی در کار مشاوره " را مطالعه کنید
سلام
نمی دونم دقیقا چی تو ذهن همسرت میگذره ولی فقط خواستم بگم من هم گاهی اسم خواستگارها و کیس های قبلیمو تو فیسبوک و گوگل سرچ می کنم.....هیچ منظوری هم ندارم......شوهرم رو هم قد یه دنیا دوست دارم....فقط یه کنجکاوی سادست....همین
از همه ی دوستان ممنونم که وقت گذاشتن و تجربیات و راهنماییتون رو در اختیار من قرار دادن.
ولی به قول جناب lord_hamed من یه جورایی گیج شدم که چه کار کنم. این کار رو بذارم به حساب یه کنجکاوی ساده ( که تکرار کردنش با عقل جور در نمیاد ) یا اینکه باهاش رو در رو کنم که عواقب خودش رو داره.
اول ازهمه توبیخم میکنه که چرا رفتم چکش کردم. ( خدمت دوستان و کارشناسان بگم که نمیخواستم به قول یه عده ای چکش کنم، بار اولی که دیدم این کار رو کرده، رفته بودم موضوع تاپیکم رو از history حذف کنم. که این باعث شد هر دفعه این کار رو انجام بدم ) و پشت سرش اینکه ممکنه نذاره به کامپیوتر دسترسی داشته باشم و مثل موبایلم که ازم گرفته، این رو هم بگیره. حالا ترس از این ندارم، نمیخوام باهام لج کنه.
راه حل درستی به ذهنم نمیرسه که چه جوری مطرحش کنم.
خواهشأ کمکم کنید.
یعنی واقعآ واسه این مشکله من و محدودیت اخلاقی که واسه مطرح کردنش دارم، هیچ راه حل درستی نیست؟
آوای عزیزم
من نظر کارشناسی نمیدم و این نظر خودمه!! بهتره کارشناسا بیان و نظر بدن ولی باید ببینی که چقدر همسرتو میشناسی و آیا اهل اینکارا هست یا خیر!!
من در مورد خودم میگم که من خودم چند بار خواستگارامو توی اینترنت سرچ کردم و از روی کنجکاوی میخواستم ببینم زندگیشون چه جوریه!! قصد دیگه ای نداشتم و اگه همسرم میفهمید و بهم شک میکرد! واقعا ازش نامید میشدم که تا این حد به من بی اعتماده و بهم شک کرده!! من الان توی فیس بوکم یکی از همکارای سابقم که خواستگارم بود رو اضافه کردم و گفتگوهای معمولی هم داریم البته نه خیلی زیاد!! سالی یکی دو بار و به مناسبتهایی!! ازدواج کرده و من تولدش رو همونجا تبریک گفتم و همینطور پدر شدنش رو!! و همسرم هم خبر داره! ولی من اینها رو دلیل خیانت نمیدونم!! اینکه توقع داشته باشیم که شوهرمون به هیچ وجه با خانم دیگه ای به هیچ وجه مراوده ای نداشته باشه به نظر من انتظاز بی جاییه !! ولی باید روابطش رو با خانمها کنترل کنه و پا را فراتر نگذاره و همیشه خودش رو به همسرش متعهد و ملتزم بدونه! البته فکر کنم در این مورد نظرات خیلی گوناگونه و بستگی به خانواده، اعتقادات و زندگی اجتماعی و فرهنگی فرد داره و برای همه نمیشه یک نسخه پیچید!! من فقط نظر خودم رو گفتم.
به نظر من خیلی در این مورد حساس نباش و اگر تا به حال چیزی ازش ندیدی بنا رو به اعتماد بگذار و بیخود فکر وخیال بد نکن. من خودم میدونم و تجربه اش رو داشتم که اگه به فکر و خیالت پر و بال بدی میتونی به کجاها برسی و روح و روان خودت رو آزار بدی عزیزم. ولی در عین حال حواست به زندگیت باشه و سعی کن روز به روز روابطت روبا شوهرت بهتر کنی که عشق و محبت جایکزین این فکر و خیالات بشه.
امیدوارم موفق باشی و حواست به اون کوچولوی نازنینت باشه. از این دورانت هم حتی لذت ببر که دیگه تکرار نمیشه!! این دوران بارداری هم برای خودش یک نعمته که تا میتونی از تک تک لحظاتش استفاده کن.
زیبا کردستانی عزیز ممنونم از همفکریت
اگه میشد تاپیکم توسط یه عده ای از دوستان که توانایی این کار رو دارند، برای کارشناسان فرستاده میشد، عالی میشد.
شما درسته با این کارت قصد خیانت نداری، و این خیلی به خواسته ها و طرز فکر همسرت هم بستگی داره که تا حدی آزادی داری. ولی همسره من از این جهات فکرش بستس و خیلی بدبینه، اگه من با این قصده شما همچین کاری انجام بدم، شاید پام به دادگاه کشیده بشه. وقتی این اخلاقش رو میدونم بیشتر گیج میشم که واقعأ دلیله این سرچ کردنا چیه؟
از بابت روابطش با خانم ها خیلی بهش اعتماد دارم. حتی با دخترها و خانم های فامیله خودشون خیلی رسمی برخورد داره و چشم پاکه.
علاقه بینمون هم زیاده و واسه هم کم نمیذازیم ولی وقتی هر چند وقت یک بار این کار رو انجام میده، به همه ی زندگیم و به خودم شک میکنم که یعنی دلیلش چیه؟