RE: درخواست های بچگانه برای طلاق از همسرم در دوران عقد و تخریب رابطه عاشقانه در اثر آن
من خیلی تحت تأثیر حرف های شما قرار گرفتم و ناراحت شدم هیچوقت نمیشه یک طرفه قضاوت کرد ولی به نظرم خانوم شما شمارو دوست داره و از بهم خوردن زندگیش اتفاقا می ترسه چون در غیر این صورت هر دفعه پشیمون نمیشد در واقع میخواد یه جورایی توجه از شما بگیره که البته روشش صحیح نیست . من فکر می کنم شما خیلی مهربون بودید و در هر مسأله ای شما پا پیش گذاشتید این کار خوبه ولی من به عنوان یه خانوم به شما میگم که روی مردونه و محکمتونم به خانومتون نشون بدید که هم شمارو برای ایشون جذاب تر میکنه و هم متوجه میشه کارش درست نیست .انقدر خودتون رو آزار ندید آدم ها وقتی عصبانی هستند همچین احساساتی دارند و حسشونم نسبت به طرف مقابل کم می شه ولی موقته . شما شاید خیلی خوب بودید ولی به مقدار محکم بودن برای آقابون ضروریه فراموش نکنید که ممکنه جدا از مسائل مالی بعد از طلاق به دلیل موقت بودن حس عصبانیت به شدت پشیمون بشید
RE: درخواست های بچگانه برای طلاق از همسرم در دوران عقد و تخریب رابطه عاشقانه در اثر آن
باران راست میگه ولی این حس هایی که میگی رو منم توی همسرم میبینم در واقع اصلا عصبانی نیست وقتی حسش کم میشه ...
نمیشه حس های نامزد شما رو عصبانیت دونست چون صرف عصبانی بودن نمیشه تقاضای طلاق داد و اینقد ساده گفت داره جلب توجه میکنه . کسی که کسی ور دوست داشته باشه هیچ وقت واسه جلب توجه این حرفا رو نمیزنه .( البته اعتقاد شخصی خودمه )