RE: آیا محبت بیش از حدم رابطمونو خراب کرد؟(خواهش میکنم جواب بدید)
با عوض کردن کلمات چیزی عوض نمی شه،دوست دخترم،نامزدم،خانمم ... هیچ فرقی ندارن وقتی رابطه غیر رسمیه
در جهت تداومش مشاوره داده نمی شه.
فرهنگ جان ایشون به جز اینکه با دوستشون یه مقدار مشکل دارن به موارد مهمتری هم اشاره کردن. اینکه احساس نیاز به محبت دیدن دارن و این محبتو از غزاله می خوان دریافت کنن و اینکه نمی شه و می رن دنبال ادمای دیگه. اینکه حس می کنن در مواردی که نیازه به اندازه ی کافی محکم و با اطمینان رفتار نمی کنن. اینا خیلی مهم تر هستن و کاملا هم با اهداف این تالار سازگارن. با توجه به سن کم ایشون خیلی عالیه که الان می خوان روی مواردی که حس می کنن ضعفشونه کار کنن. درسته که موضوعو به شکل روابط دوستانه مطرح کردن اما در واقع سوالاتشون خیلی مهم تر و خیلی جدی تره. حتی اگه ممکن باشه خوبه کارشناسان همدردی بیان نظر بدن و ایشونو راهنمایی کنن.
در واقع با وجودی که این مشکل در چارچوب دوستی دختر و پسر مطرح شده اما مهم تره و کلی تر و به راحتی ممکنه روی زندگی اینده ی ایشون اثر بذاره. پس نیازه که به تاپیکشون ادامه بدن و راهنمایی بگیرن از دوستان. می تونین پست دیگه اشونو که توی تاپیک دیگه ایه بخونین برای اینکه بشه بهتر راهنماییشون کرد.
http://www.hamdardi.net/thread-26321.html
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
فرهنگ جان ایشون به جز اینکه با دوستشون یه مقدار مشکل دارن به موارد مهمتری هم اشاره کردن. اینکه احساس نیاز به محبت دیدن دارن و این محبتو از غزاله می خوان دریافت کنن و اینکه نمی شه و می رن دنبال ادمای دیگه. اینکه حس می کنن در مواردی که نیازه به اندازه ی کافی محکم و با اطمینان رفتار نمی کنن. اینا خیلی مهم تر هستن و کاملا هم با اهداف این تالار سازگارن. با توجه به سن کم ایشون خیلی عالیه که الان می خوان روی مواردی که حس می کنن ضعفشونه کار کنن. درسته که موضوعو به شکل روابط دوستانه مطرح کردن اما در واقع سوالاتشون خیلی مهم تر و خیلی جدی تره. حتی اگه ممکن باشه خوبه کارشناسان همدردی بیان نظر بدن و ایشونو راهنمایی کنن.
در واقع با وجودی که این مشکل در چارچوب دوستی دختر و پسر مطرح شده اما مهم تره و کلی تر و به راحتی ممکنه روی زندگی اینده ی ایشون اثر بذاره. پس نیازه که به تاپیکشون ادامه بدن و راهنمایی بگیرن از دوستان. می تونین پست دیگه اشونو که توی تاپیک دیگه ایه بخونین برای اینکه بشه بهتر راهنماییشون کرد.
http://www.hamdardi.net/thread-26321.html
ممنون.
می نوش جان واقعا از همدلیتون ممنونم
خیلی وقت بود کسی به اندازه شما به فکرم نبود
شما درست میگی من مشکلم از درونمه.اصلا انگار افسرده شدم.اون مطالبی که گفتیدو خوندم اما در واقع هر وقت میخام اونطوری جراتمندانه رفتار میکنم عواقب بعدشو نمیتونم جمع و جور کنم.احساس تنهایی همیشه باهامه حتی وقتی که همه باهامن.
خدا شاهده بهترین دوستانو دارم که بسیار هم بهم محبت میکنن اما هنوز ارضا نشدم.
نمیدونم کجای زندگیم کارم اشتباه بوده که اینجوری شدم.
قبلنا اعتماد به نفسم خیلی بیشتر بود اما الان...
آرزو به دل موندم یه بار بدون بغضو گریه حرفامو بزنم.باور میکنید حتی همین الانم که دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم.
واسم سخته ! آخه چرا پسری به سن من همش باید خودشو با گریه تخلیه کنه؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
با عوض کردن کلمات چیزی عوض نمی شه،دوست دخترم،نامزدم،خانمم ... هیچ فرقی ندارن وقتی رابطه غیر رسمیه
در جهت تداومش مشاوره داده نمی شه.
فرهنگ جان؟
تاحالا شده فکر کنید چرا این همه سایتتون بازدید کننده داره و چرا این همه مردم بعد ازدواج مشکل دارن؟
نه جدا فکر کردی؟
واسه اینکه خیلی از هم سنو سالای بنده راهشونو بلد نیستن
ما همیشه کارمون برعکس جاهای دیگست.کشورای دیگه اول از همه راجبه هر چیزی پیشگیری رو انجام میدن اما ما وایمیستیم همه چی خراب بشه بعد وارد عمل میشیم.
این همه خیانت،این همه طلاق،این همه دعوا و بحث رو میشه با راهنمایی از بین برد.
اگه شما الان منو راهنمایی نکنی بعد برم تو زندگی با همسرم مشکل پیدا کنم همسرم طلاق بخواد اون موقع چه کاری از دستت بر میاد ها؟
یکم به اینا فکر کن فرهنگ جان
اینکه سایت بازدید کننده زیاد داره و مشکلات بعد ازدواج دلیل بر این نمی شه تو بخوای دوست دختر داشته باشی،اتفاقن
یکی از دلایلی که در این مورد مشاوره داده نمی شه اینه که مشکلات بعد از ازدواج به دلیل عدم شناخته و این
دوستی ها به خاطر وابستگی و بستن چشم ها باعث این مورده.این یک مورد از آفت های رابطه دوستی دو جنس مخالفه.
حتما پیش مشاور برو .
محبت بیش از حد -وابستگی زیاد - گریه و...
برای کسی که قراره فردا یه خونواده رو سرپرستی کنه ضعف به حساب میاد .
به جای تمرکز روی دوست دخترت سعی کن خودت و شخصیتت رو بسازی .