RE: چطور شوهرم رو راضی کنم بچه دار شیم ( آیا گولش بزنم ؟ )
به خدا نمی دونم چرا ؟
اگه حالش خوب ( که این ایشالله و باشه تا حالا که فرا نرسیده ) اگه هم کوک نباشه قاطی می کنه .
آخه حرف نمیزنه که بفهم
من شرتیطم خاص شده و اون باید این رو درک کنه ، و اگه کاری می خواد انجام بده تندرتر یا بزاره بعد بارداریم
مگه باردار شدم فرداش بدنیا میاد ؟ خوب حداقلش خوش بینانه نگاه کنی 9 ماه وقت داره . در حالیکه فکر نکنم زیر 6 ماه باردار . این ها رو متوجه نمیشه
یک ترفندی یادم بدید که راضیش کنم
مرد ها اگه می خونند راهنمایی کنند نقطه ضعفشون چیه ؟
ساره جان میشه بگی که تو و همسرت چند سال هست که با هم ازدواج کردین؟ و اینکه قبل ازدواج چه مدت با هم اشنا بودید؟
ساره جان از تاپیک قبلی ات هنوز مدت زیادی نگذشته و تو چیزی کمتر از یک ماه پیش یه جورایی به طلاق فکر میکردی و حالا داری از بچه دار شدن صحبت میکنی!!!!به نظرت این مدت کوتاه میشه از حل شدن کامل مشکلات مطمئئن شد؟؟؟نمیخوام تو دلت رو خالی کنم اما به نظر من بچه دار شدن تصمیم بزرگی هست که قبلش باید مطئن باشیم که میتونیم یه زندگی خوب براش بسازیم.من خودم عاشق بچه ام اما فعلا به دلیل مشکلاتی در زندگی ام که تاپیکش هست دست نگه داشتم
تو چقدر همسرت رو میشناسی؟؟بهتر نیست لااقل یه مدتی صبر کنی و ببینی که ایا در رفتارش به ثباتی میرسه یا نه؟
عزیز دلم 26 سالته هنوز فرصت داری....بچه مثل گلی میمونه که برای پرورشش باید آب.نور خاک هوا و....مناسب باشن.هر کدومش نباشه گل خوب پرورش پیدا نمیکنه.مطمئن باش همسرت دلیل خاصی برا خودش داره که شاید به هر دلیلی نخواد برات توضیح بده علتش چیه..ببین خانمی مردها سر هر موضوعی هرچقدر بیشتر تحت فشار باشن بیشتر هم مقاومت میکنن.حتی اگه بدونن حق با خانومشونه.باور کن اکثرشون مثل مرهای قدیمی ان.میخوان سر هر چیزی حرف حرف خودشون باشه.بهش بگو در مورد این موضوع آزاده که هر وقت خودش دونست که به صلاح هر دو تونه تصمیم بگیره.من احساس میکنم چون از جانب شما بهش فشار میاد داره کودکانه باهات لجبازی میکنه.
سلام
ممنون از راهنماییتون
من و شوهرم 5 ساله باهم ازدواج کردیم از سال 1387 .
حرف های هر دوتون رو قبول دارم
اما شرایط خاص من رو در نظر نگرفتید . اگه فردا روزی واسه بچه دار نشدن هزار و یک بلا سرم بیاره چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون وقت هم میگه چون من نخواستن اینطوری شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم این فکر دارخ مثل خوره ذهنم رو میخوره .
اما باشه دیگه بهش گیرنمی دم. خودم رو می سپارم به خدا . شما هم کمکم کنید .